Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Co kdybys hodil odkaz na tu diskusi ať můžeme posoudit věrohodnost. Dell Streak už se přestává prodávat, takže ohledně nové ROM jsem skeptický a neuvěřím tomu dokud mi na Streaku nenaskočí informace o OTA aktualizaci. Ale dobře odladěný Gingerbread by byl fajn.
jasne muzu..je to tam hned nahore 
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1314291" onclick="window.open(this.href);return false;
-- doplnění předchozího příspěvku (sob říj 22, 2011 17:55) --
DIky zkusil jsem tam hodit 1.2 bohuzel pri bootovani me to zustalo na logu a neslo to dal..to same 1.1 kde jsem udelal chybu nevim..zkusil jsem tedy jeste simple streak 1.2 ten je o poznani rychlejsi a pohotovejsi nez stock takze nechavam..ale i tak diky
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1314291" onclick="window.open(this.href);return false;
-- doplnění předchozího příspěvku (sob říj 22, 2011 17:55) --
FoFik85 wrote:vyzkousej Longhorn ROM, najdes na XDA ... ja vyzkousel uz vetsinu "ukuchtenych" ROMek, ktere tam jsou (krome 2.3.x ) a s touhle jsem zatim nejspokojenejsihhitmen wrote:
Jeste, kdyz je tu ta debata...muzete doporucit nejakou dobrou ukuchtenou rom? staci nejaka normalni bez nesmyslu pokud mozno rychlou a s dobrym kernelem?
Mam ted ofico 2.2.2 a neni to nejak onco..zatim vzdy jsem mel na androidu ukuchtenou a byl jsem spokojen tak doufam, ze je i tady neco...prolizam xda, ale nejak nevim ktera je ta prava
DIky zkusil jsem tam hodit 1.2 bohuzel pri bootovani me to zustalo na logu a neslo to dal..to same 1.1 kde jsem udelal chybu nevim..zkusil jsem tedy jeste simple streak 1.2 ten je o poznani rychlejsi a pohotovejsi nez stock takze nechavam..ale i tak diky
- FoFik85
- přispěvatel

- Zařízení: Dell Streak 5, HTC Evo 3D
Re: Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
1.2 jsem nezkousel,jen 1.1 a to jak no OC tak i OC a bez problemu , ale ted uz par dnu ficim na 2.3.3 MaxicetDroid ROMce a uplne jsem nezachapal nad tim jak Streak ozil, ta rychlost me dostala, zprvu jsem byl k tem 2.3.x ROMkam skepticky, ale ted nelituju ... pouzivam Go Launcher i s vetsinou jeho widgetu a byl jsem zklamany jak pomalou jsem mel odezvu pri prechodech mezi jednotlivymi obrazovkami apod. a priklanel jsem se k tomu,ze proste tech 500MB ramky je asi malo pro plynuly beh vseho, ale po nahrani te 2.3.3 mam ted system neuveritelne rychly a plynulyhhitmen wrote: DIky zkusil jsem tam hodit 1.2 bohuzel pri bootovani me to zustalo na logu a neslo to dal..to same 1.1 kde jsem udelal chybu nevim..zkusil jsem tedy jeste simple streak 1.2 ten je o poznani rychlejsi a pohotovejsi nez stock takze nechavam..ale i tak diky
ok diky za info..vyzkousim...co baterka?
No uz je to fuk...taky jsem ji nahodil a nevypada to spatne
No uz je to fuk...taky jsem ji nahodil a nevypada to spatne
Zdravim, chtel bych poprosit zdejsi zkusene uzivatele jestli by mohli za uplatu udelat root a nahrat do toho stabilni verzi android 2.3. Mam tam origos 2.2.2. jsem z Liberecka. Nemam s tim zkusenosti tak se do toho nebudu vrtat. Do vzdalenosti 120km od Liberce jsem ochoten prijet. Diky za odpovedi
- FoFik85
- přispěvatel

- Zařízení: Dell Streak 5, HTC Evo 3D
nic proti nikomu, ale da se ti pomoct i po siti aniz bys ty, nebo nekdo jiny musel nekam jezdit ;) ... anebo jeste chvili vydrz, vypada to, ze by se brzy mela objevit ofiko 2.3.5winand wrote:Zdravim, chtel bych poprosit zdejsi zkusene uzivatele jestli by mohli za uplatu udelat root a nahrat do toho stabilni verzi android 2.3. Mam tam origos 2.2.2. jsem z Liberecka. Nemam s tim zkusenosti tak se do toho nebudu vrtat. Do vzdalenosti 120km od Liberce jsem ochoten prijet. Diky za odpovedi
By mě zajímalo jak jsi to rozjel. Mě to šlo nahodit, ale nedostanu se na sít operátora hlásí mi to chybu, že se něco nespustiloFoFik85 wrote:1.2 jsem nezkousel,jen 1.1 a to jak no OC tak i OC a bez problemu , ale ted uz par dnu ficim na 2.3.3 MaxicetDroid ROMce a uplne jsem nezachapal nad tim jak Streak ozil, ta rychlost me dostala, zprvu jsem byl k tem 2.3.x ROMkam skepticky, ale ted nelituju ... pouzivam Go Launcher i s vetsinou jeho widgetu a byl jsem zklamany jak pomalou jsem mel odezvu pri prechodech mezi jednotlivymi obrazovkami apod. a priklanel jsem se k tomu,ze proste tech 500MB ramky je asi malo pro plynuly beh vseho, ale po nahrani te 2.3.3 mam ted system neuveritelne rychly a plynulyhhitmen wrote: DIky zkusil jsem tam hodit 1.2 bohuzel pri bootovani me to zustalo na logu a neslo to dal..to same 1.1 kde jsem udelal chybu nevim..zkusil jsem tedy jeste simple streak 1.2 ten je o poznani rychlejsi a pohotovejsi nez stock takze nechavam..ale i tak diky
mam ji a bez problemu...sice v te stahovaci liste mam, ze operator neni, ale prihlasen jsem 
dalsi vec je tam, ze musim rucne nastavit data...nemam v profilu nic nastavene
dalsi vec je tam, ze musim rucne nastavit data...nemam v profilu nic nastavene
-
quick
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note, Mio A-701, Ainol Novo7 Fire
Pokud jste postupovali podle návodu, musí vše fungovat OK.
Napadá mne jedině, že jste nenainstalovali přes fastboot soubor baseband amss.mbn
Tam by mohlo dojít k problémům, které popisujete...
Tvůrce této velice povedené ROM, dodává i flashovací nástroj MIDFLASHERLITE vhodný pro začátečníky, i s návodem k jeho použití. S ním je to brnkačka...
Napadá mne jedině, že jste nenainstalovali přes fastboot soubor baseband amss.mbn
Tam by mohlo dojít k problémům, které popisujete...
Tvůrce této velice povedené ROM, dodává i flashovací nástroj MIDFLASHERLITE vhodný pro začátečníky, i s návodem k jeho použití. S ním je to brnkačka...
tak tak..taky jsem ted haproval u cčkové verze
jsem myslel, kdyz jsem ten amss.mbn tam jednou dal, ze to bude v pohode a pak uz nemusim...jen na okraj co to vubec je? radio? no i tak musi se tam dat to amss.mbn a hlavne pak jeste format jinak to nenabehne
ted me jedou i data...jupi jej 
Edit: tak pro zmenu nejede wifi i kdyz jej zapnute se vypne ci vytuhne telefon a restartuje se ..pritom vse jsem delal dle navodu..ale tak toto resit nemusim..internet mam takze to nejaky cas vydrzim nez bude aktualizace
Edit: tak pro zmenu nejede wifi i kdyz jej zapnute se vypne ci vytuhne telefon a restartuje se ..pritom vse jsem delal dle navodu..ale tak toto resit nemusim..internet mam takze to nejaky cas vydrzim nez bude aktualizace
-
quick
- častý přispěvatel

Nějak jsem nestudoval co to je. Možná to je rádio. Určitě tady někdo odpoví.
S tou wifinou je to ale velmi zajímavé, já nemám vůbec žádné problémy. (Zvýšenou spotřebu nepočítám. Stoupla jen malinko)
S tou wifinou je to ale velmi zajímavé, já nemám vůbec žádné problémy. (Zvýšenou spotřebu nepočítám. Stoupla jen malinko)
Tak mel si recht...jedes na te Bckove s upravenym kernelem nebo C s tim zakladnim pro 2.3.3 od dellu?
ja ted asi 3x resetoval a instaloval cčko az ted se podarilo a frci wifi...3G i GSM...no uvidim co spotreba, protoze jsem do rana mel o 30% na baterce mene a to jsem rucne vse ukoncil a signal jsem mel v GSM
ja ted asi 3x resetoval a instaloval cčko az ted se podarilo a frci wifi...3G i GSM...no uvidim co spotreba, protoze jsem do rana mel o 30% na baterce mene a to jsem rucne vse ukoncil a signal jsem mel v GSM
-
quick
- častý přispěvatel

Jedu na té novější a bez problémů. Zvýšenou spotřebu dělá přetaktovaný procesor.
takze pokud mas pretaktovano tak mas teda to bcko
ja tam mam ted ccko
Code: Select all
Rom now use Streakdroid 2.4.3 kernel, with 1,267 Mhz Overclock. Same memory and dalvik tweaks of 1.0, added CRT animation by default, added menu' led blinking on active notification (thanks to watch_mania), back to RED THEME by default, magic locker and dolphin HD updated to latest versions. I made 2 days of "fine tuning", and I'm sure that this version is MOST STABLE GINGERBREAD STREAK ROM......ja tam mam ted ccko
Code: Select all
-Same of 1.1b with new "OLLEH" kernel (406 version). I tried this kernel version just to see how works, and works ALL and fine, but give me your impressions. NO OVERCLOCK, it's a stock kernel...Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Prosím můžete jsem hodit odkazy na MIDFLASHERLITE a MaxicetDroid. A trochu popsat toto: nainstalovat přes fastboot soubor baseband amss.mbn. do fastboot se dostanu a pro nahrání recovery používám MultiRecoveryFlasher.v0.7, ale jak tam bostanu ten soubor dík. stále řesím otázku opakovaných restartů neví někdo co zatím vězí. jaká hw chyba nebo sw???? dával jsem teď zpět origo rom a pak jsem zkoušel tu MaxicetDroid,ale nešel my operator tak jsem nahodil simple streak 1.2 no a byl pokoj do restartů vše běželo v pohodě tel byl pěkně svižnej, ale po dvou dnech opět zamrznutí a nasledné restarty furt dokola pomůže jen vyndat baterku. tel mám bez záruky tak risknu i nějakou ovážnější variantu jak se toho zbavit....jinak nám nervy na pochodu a není daleko od toho aby streak vyzkoušel crash test o zeď
( velké zklamání
-
quick
- častý přispěvatel

Midflasher máš tady: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid= ... ZDYy&hl=it" onclick="window.open(this.href);return false;
Dej "stáhnout odriginální" tím stáhneš celý archiv.
Baseband máš tady: https://docs.google.com/leaf?id=0BzRB5v ... OWJl&hl=it" onclick="window.open(this.href);return false;
Já jím nahradil existující verzi v midflasheru.
Midflasher samozřejmě funguje s připojeným streakem ve Fastboot režimu. K návodu ti nic neřeknu, protože si myslím, že menu Midflasheru rychle pochopíš.
Jinak návod na flash Maxicet, máš krok za krokem popsaný tady... Italsky a anlicky...
Midflasher ti hodně usnadní práci zautomatizováním některých kroků. Jen mysli na to, že streak mod recovery nepřežije druhý restart. To znamená, že po flashi Streakmod recovery a restartu musíš hned pokračovat a nenechat streaka normálně nabootovat, ale hned ho chytit do recovery.
Návod na Streakmod recovery najdeš tady: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=840326" onclick="window.open(this.href);return false;
Akorát instalaci neprovedeš podle návodu, ale nainstaluješ si ho pomocí Midflasheru, kterého je součástí. takže první dva kroky (instalace Streakmod recovery) tě nebudou zajímat. Budeš pokračovak kroky 3 a 4... (nejsou očíslované)
Maxicet máš tady: https://docs.google.com/leaf?id=0BzRB5v ... ZDg5&hl=cs" onclick="window.open(this.href);return false;
Jde o verzi 1.1b, bez přetaktovaného profesora.
Doufám, že jsem na nic nezapomněl... Kdyžtak mne někdo doplňte please...
Tak beru zpět to, že streakmod recovery neustojí restart... ustojí ho...
Dej "stáhnout odriginální" tím stáhneš celý archiv.
Baseband máš tady: https://docs.google.com/leaf?id=0BzRB5v ... OWJl&hl=it" onclick="window.open(this.href);return false;
Já jím nahradil existující verzi v midflasheru.
Midflasher samozřejmě funguje s připojeným streakem ve Fastboot režimu. K návodu ti nic neřeknu, protože si myslím, že menu Midflasheru rychle pochopíš.
Jinak návod na flash Maxicet, máš krok za krokem popsaný tady... Italsky a anlicky...
Návod na Streakmod recovery najdeš tady: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=840326" onclick="window.open(this.href);return false;
Akorát instalaci neprovedeš podle návodu, ale nainstaluješ si ho pomocí Midflasheru, kterého je součástí. takže první dva kroky (instalace Streakmod recovery) tě nebudou zajímat. Budeš pokračovak kroky 3 a 4... (nejsou očíslované)
Maxicet máš tady: https://docs.google.com/leaf?id=0BzRB5v ... ZDg5&hl=cs" onclick="window.open(this.href);return false;
Jde o verzi 1.1b, bez přetaktovaného profesora.
Doufám, že jsem na nic nezapomněl... Kdyžtak mne někdo doplňte please...
Tak beru zpět to, že streakmod recovery neustojí restart... ustojí ho...
- challenger
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia 7
Ahoj Delláci, nemáte někdo zájem o koupi mého Dellu, je v provedení RED čili jsou zde patrné bílé plasty na každém rohu a u konektoru nabíjení, jinak je v super stavu, včetně příslušenství (dobíječka, kabel, pouzdro, manuál, krabice). Záruka do 28.1.2013. Cena 5500,-Kč.
-
quick
- častý přispěvatel

[quote="hhitmen"]takze pokud mas pretaktovano tak mas teda to bcko
Tak jsem zkusil "C".
Zatim dobrý, ale jde nějak dostat pryč ta RUDÁ ZHOVADILOST?? Ještě mi tam chybí srp, kladivo a hvězda aby to letělo... :(
Na Červeného Streaka asi dobrý, ale já mám černýho!!
Streaka...
Tak jsem zkusil "C".
Zatim dobrý, ale jde nějak dostat pryč ta RUDÁ ZHOVADILOST?? Ještě mi tam chybí srp, kladivo a hvězda aby to letělo... :(
Na Červeného Streaka asi dobrý, ale já mám černýho!!
Streaka...
ja na tuto rom nemam nerva...4x za den restart..pri boot animace to vytuhne a pak to ani podrzenim nejde resetovat...vracim se na Simple Streak 1.2 tam to bylo bez problemu...sice o neco pomalejsi, ale bez resetu a takovych hovadin
jinak ano cervene to je..leda sehnat jine tema
jinak ano cervene to je..leda sehnat jine tema
FoFik85 pise:
nic proti nikomu, ale da se ti pomoct i po siti aniz bys ty, nebo nekdo jiny musel nekam jezdit ;) ... anebo jeste chvili vydrz, vypada to, ze by se brzy mela objevit ofiko 2.3.5
Pomoc po siti se rozhodne neda a to ani omylem. Neumim moc anglicky a prekladac nic moc. Jak to tady procitam co s tim jsou za patalie tak z toho nechci mit tezitko.
Co se tyce upgrade oficialniho. Zatim zadny neni a pri "podpore dellu" nebude. Proto chci nekoho poprosit jestli by mi tu 2.3 do dellu nainstalil. Pro mne je to nejlevnejsi a nejspolehlivejsi zpusob jak si vylepsit streaka. Slova typu "možná, vydrž, by se měla atd" neuznavam.
nic proti nikomu, ale da se ti pomoct i po siti aniz bys ty, nebo nekdo jiny musel nekam jezdit ;) ... anebo jeste chvili vydrz, vypada to, ze by se brzy mela objevit ofiko 2.3.5
Pomoc po siti se rozhodne neda a to ani omylem. Neumim moc anglicky a prekladac nic moc. Jak to tady procitam co s tim jsou za patalie tak z toho nechci mit tezitko.
Co se tyce upgrade oficialniho. Zatim zadny neni a pri "podpore dellu" nebude. Proto chci nekoho poprosit jestli by mi tu 2.3 do dellu nainstalil. Pro mne je to nejlevnejsi a nejspolehlivejsi zpusob jak si vylepsit streaka. Slova typu "možná, vydrž, by se měla atd" neuznavam.