Kalendář - Reminder
Kalendář - Reminder
Připomenutí pouze: 5, 10,15,30 min, 1hour a 18 hours atd.? Jde to někde zeditovat? Nutně potřebuju minimálně 1,5h.
Případně, je nějaká aplikace co tohle řeší? Klidně i placená.
Případně, je nějaká aplikace co tohle řeší? Klidně i placená.
Kalendář - Reminder
Zatím zřejmě taková aplikace není, také toužím po něčem podobném - pro mě nutná aplikace. Kalendář je na připomínky opravdu málo použitelný. Zatím žádný z našich programátorů se do toho zřejmě nepouští, ale mám zato, že by to brali i v cizině.
Kalendář - Reminder
Co málo, je nepoužitelnej! Tohle sem vážně nečekal 
Kalendář - Reminder
Oprava: Je úplně na h...o
Už jsem o tom psal tady: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... &start=105" onclick="window.open(this.href);return false;
Vážení programátoři, neváhejte, řekl bych, že se to bude dobře prodávat.
Už jsem o tom psal tady: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... &start=105" onclick="window.open(this.href);return false;
Vážení programátoři, neváhejte, řekl bych, že se to bude dobře prodávat.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Kalendář - Reminder
To vam opravdu nestaci TO-DO list v kalendari? na rychle poznamky a pripominky idealni 
Kalendář - Reminder
To-Do: sedni do auta abys stihl bejt v plzni včas na to co máš naplánováno v kalendáři? Tj fakt úchylný ne? Obzvlášť když je ten záznam v kalendáři a stačilo by u něj nastavit upozorni mě 1.5h před, apod. Hlavně že tam je upozornění 18h a 1week před...
Kalendář - Reminder
Já to tedy upřesním, o co mi jde. Dejme tomu, že jsem doma a v 11,30 mám zavolat kamarádovi. Napíši si to v např. v 8 hodin do To-Do a telefon mám někde odložený na poličce, protože doma ho v kapse nenosím. Samozřejmě čas nehlídám a zrovna v tu chvíli, kdy telefon upozorní, že mám volat kamarádovi, sedím např. na WC. Pak se vrátím a telefon se už neozve a já netuším, že jsem něco prošvihl, protože opakované zvonění jde nastavit až po prvním upozornění. A to je přesně to, co mi vadí - chci, aby telefon upozorňoval tak dlouho, až ho chytnu do ruky a zvolím buď dismiss nebo snooze. Bohužel další zádrhel nastane, když zvolím snooze a mám jen 5 možností: 5 minut, 10 minut, 1 hodina, 4 hodiny a 1 den. Ale já chci znovu volat např. za 35 minut.
Takový Reminder může vyhovovat jen tomu, kdo má telefon pořád u sebe - i na tom WC.
Takový Reminder může vyhovovat jen tomu, kdo má telefon pořád u sebe - i na tom WC.
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
Kalendář - Reminder
Tak právě na WC je pro mě mobil nejužitečnější!:)
RE: Kalendář - Reminder
Já mám zřejmě hbitější metabolismus, takže nestihnu napsat ani SMS. 
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Kalendář - Reminder
Připomínka jde nastavit, pokud se položka vytvoří v To-Do listu. Tam jde nastavit buď předdefinovaný čas před, nebo zcela libovolně.
Kalendář - Reminder
No, holt to asi bude vyžadovat vytvářet pro každou takovouhle událost dva záznamy v kalendáři nebo záznam a k tomu jeden úkol, aby to řvalo kdy to řvát má