Na apple store CZ zacal predprodej iphonu 4S
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Tak na CZ apple store zacal predprodej iphonu 4S
http://store.apple.com/cz/browse/home/s ... ily/iphone" onclick="window.open(this.href);return false;
ceny jsou zajimave :
16GB - 14490,-
32GB - 16990,-
64GB - 19990,-
zakladni model se zacina prodavat o 1000,- levnejsi nez loni, kdy nedotovanou 16GB verzi ip4 prodaval VF.
Jsem velice zvedavy jak tady na toto zareaguji operatori.
Napr. mirronet zacal preobjednavky s cenami o 5 tisic vyssimi nez nez tedka dal apple store.
http://store.apple.com/cz/browse/home/s ... ily/iphone" onclick="window.open(this.href);return false;
ceny jsou zajimave :
16GB - 14490,-
32GB - 16990,-
64GB - 19990,-
zakladni model se zacina prodavat o 1000,- levnejsi nez loni, kdy nedotovanou 16GB verzi ip4 prodaval VF.
Jsem velice zvedavy jak tady na toto zareaguji operatori.
Napr. mirronet zacal preobjednavky s cenami o 5 tisic vyssimi nez nez tedka dal apple store.
jj, už jsem o tom nahodil bleskovku http://smartmania.cz/bleskovky/zname-of ... y-trh-1501" onclick="window.open(this.href);return false;
Jsem ještě zvědavý, jakou nabídku připraví operátoři.
Jsem ještě zvědavý, jakou nabídku připraví operátoři.
-
barberry.pha
- smartstar

Na to jsem taky zvedavy, no do tydne se dozvime, jsem zvedavy na nedotovane a pak na dotovane ;) hlavne u tmobilu. Jinak to uz asi bude chtit 32gb verzi alepon pokud je v planu natacet videa, vychazi to na 1 minutu asi 150MB.
Ikdyz zase tim ze mam ipad2 64GB a vsechno cpu do neho, tak mam v iphonu vice mista ;)
Ikdyz zase tim ze mam ipad2 64GB a vsechno cpu do neho, tak mam v iphonu vice mista ;)
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
RE: Na apple store CZ zacal predprodej iphonu 4S
Operatori by mohli byt levnejsi nez apple store, ale neco mi rika, ze si jeste nenahrabali dost 
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Je to strasne jak jsou ti cesti operatori drazi. Tady v UK je to uplne nekde jinde, viz cenik iPhone 4S u O2 tady. Neomezene volani + Neomezene SMS za nejakych 1600 Kc/mesic a se smlouvou na dva roky a iPhone 4S 64 GB stoji ani ne 1000 Kc.
Já doufám,že vodafone bude zase nejlevnější?když jsem si od nich kupoval iPhone tak mě s MMP 477kč vyšel přes 13200kč a jen půl roku jsem platil a pak si to zmenšil(dobrá nabídka) tak jen doufám,že to bude teď na stejno a nebo i levněji?no uvidím příští týden
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Mám takové tušení, že ceny nedotovaných nasadí výše a budou spoléhat na to, že jejich "slevy" k paušálům budou výrazné.
Už vidím titulek: APPLE iPhone 4S 16GB za 13.999 s měsíční útratou 800 Kč.
Mají jednu výhodu - kdo bude prodlužovat smlouvu, přece jen raději ušetří tisícovku oproti APPLE Store a ještě bude mít plnou záruku 2 roky.
Už vidím titulek: APPLE iPhone 4S 16GB za 13.999 s měsíční útratou 800 Kč.
Mají jednu výhodu - kdo bude prodlužovat smlouvu, přece jen raději ušetří tisícovku oproti APPLE Store a ještě bude mít plnou záruku 2 roky.
Mironet bych vůbec neřešil. Takoví zoufalci se jen tak nevidí. Oni ostatne i jako první v ČR prodávali ip5...
-
barberry.pha
- smartstar

Ale iphone je na ty dva roky blokovany pouze na toho operatora ne? a zaruka je pouze jeden rok?jerry_stolarik wrote:Je to strasne jak jsou ti cesti operatori drazi. Tady v UK je to uplne nekde jinde, viz cenik iPhone 4S u O2 tady. Neomezene volani + Neomezene SMS za nejakych 1600 Kc/mesic a se smlouvou na dva roky a iPhone 4S 64 GB stoji ani ne 1000 Kc.
Tady operatori plati ze sveho druhy rok zaruky a iphony musi prodavat neblokovane ... Nechci se jich zastavat ale podminky jsou v necem, docela i zasadnim, odlisne a tak i chapu ze ceny jsou taky jinde. Pak existuji pripady kdy i v cr nabizeji iphone za par korun, firemni zakaznici, lidi co vice provolaji a chteji odejit ke konkurenci ... A hlavne zalezi za kolik jim apple ten iphone prodava. Pokud jich v UK vezme napr VF pres 500 tisic kusu, asi maji jinaci cenu nez kdyz jich tady vezme VF 20 tisic, kazdy porovnava pouze ceny a uz neporovnava ostatni veci.
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Máš pravdu, záleží to na spoustě faktorů ale stejně si nemyslím že by ty ceny v Česku mely být podstatně vyšší.
Přece jenom je to pořád jedna spolecnost. T-Mobile, Vodafone i O2
Přece jenom je to pořád jedna spolecnost. T-Mobile, Vodafone i O2