Go SMS - nedoručování SMS

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
chlivek
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Nexus S

Post by chlivek »

Rád bych se zeptal, jestli se někdo nesetkal s podobným problémem, nebo jestli někdo neví, v čem je zakopaný pes. Nějakou dobu používám GO SMS a poslední dobou (cca 14 dní) mi přestaly chodit některé sms...prostě mi od jednoho adresáta někdy sms přijde, někdy nepřijde. Po odinstalování GO SMS mi zatím vše chodí tak jak má, takže problém hledám u GO SMS. Nesetkal se někdo s podobným problémem jako já? Rád bych se k používání GO SMS vrátil, jelikož je to super aplikace, ale s takovou...:-(
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Post by matelkoxxl »

Používam ho aj ja a zatiaľ neviem o tom, aby mi neprišla nejaká sms-ka, aj keď ja ich veľa nedostávam :)
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Post by spermosh »

me se stava s GO SMS Pro neco podobneho, ale opacnym smerem a to docela nahodou u nahodnych cisel - jednou neprijde SMS, pak nedorazi MMS ze zahranici (cca jednou za dva tydny) a GO SMS Pro tvrdi, ze vse odeslal v poradku, dokonce mi prijde i report o doruceni, ale SMS prijemce nema ;-)
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Post by matelkoxxl »

Neviem či je to bug toho GO SMS, ale včera cez deň som dostal 2 sms, prečítal som ich a nechal v schránke. Večer som reštartol telefón a po nabehnutí systému mi telefón ukázal v hornej lište ukázal 2 neprečítané správy. Keď som na to klikol, tak mi otvorilo tie, ktoré som dostal v priebehu dňa. Tak neviem či je tá aplikácia taká zabugovaná a mám prejsť na niečo iné, alebo je chyba inde?
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

Mal som podobne problemy,tak so to odinstaloval. Aj tak som zistil,ze vstavany klient sms mi vyhovuje a nepotrebujem nic viac.
Dell1963
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Dell Streak 5

Post by Dell1963 »

To se mi také stává. Momentálně mám v telefonu celkem 3 aplikace na SMS (původní, GO sms a jednu na Free SMS). A všechny odeslané i přijaté SMS se mi přidají do všech splikací, bez rozdílu z které je odešlu. Když jsem ho instaloval, tak na fóru někdo radil aby se původní aplikace SMS raději neodinstalovala, protože by to mohlop začít "zlobit". Možná by pomohlo odebrání původní aplikace, ale pak by zase mohly nastat problémy s doručováním SMS - jak zde také někdo má.
Daag
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak Mini 5, černá

Post by Daag »

JJ Gočko fakt blbne, nejsi jediný.
Problém je v tom, že když ho nainstaluješ a odinstaluješ tak může "konfigurace" aplikace ovlivnit i ostatní včetně základního programu na SMS. Jenže pokud nemám ROOT práva tak nemůžu aplikaci na SMS reinstalovat :-( Takže pomohl jen reset...
Post Reply

Return to “Aplikace a software”