Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Conok
nováček
nováček
Zařízení: Omnia 7

Post by Conok »

Ještě k tomu foťáku. V odkazu vejš je návod, ale aby se to dalo udělat, tak musí být telefon odemčenej. Což není problém, kdyby se to ale dalo odemčít i jinak než při downgrade na NoDo a s tím se mi nechce piplat. A nebo už je způsob jak Mango odemčít aniž bych musel dělat downgrade? Případně se vás zkušenějších chci zeptat jestli se dá očekávát že brzo někdo přijde se způsobem jak Mango odemčít? WP7 mám asi dva týdny a proto v tomhle nemám přehled. Díky
skolaeast
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 520 Amber

Post by skolaeast »

ale tak to já ho mám normálně odemčenej na Mangu stejně jako na jakekoliv jine verzi. Na LGčku mám MFG tools a tam je to normoš odemčené, ale jak opravit ten fotoaparát, kdyz nemohu nikde najit souborovej manažér?
fredysz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 930

Post by fredysz »

Musis pockat az bude dalsi verze Root tools s podporou LG... http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1265321" onclick="window.open(this.href);return false;
skolaeast
nováček
nováček

Post by skolaeast »

mno a to jsem právě slyšet nechtěl :-D mno co nadělám, tak počkáme... pritom jak to vyvíjí, tak snad do Vánoc bude 0.8 =)
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Post by nofu »

Dva noob dotazy:
1) Mohu někde vypnout datové přenosy před tím, než do telefonu vložím SIMku? (nemám datový tarif, tak aby to nebylo drahé)
2) Jak poznám že je telefon nabitý? Je někde nějaký podrobnější stav baterie?
Díky
Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Mozart

Post by Gater »

Funguje vám v Mangu pridani skryte bezdratove site ? Ja v polozce upresnit vubec nemam tlacitko pridat, takze ji pridat vubec nemohu. Mam evropskou verzi HTC Mozart.
kalmia
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

Post by kalmia »

nofu wrote:Dva noob dotazy:
1) Mohu někde vypnout datové přenosy před tím, než do telefonu vložím SIMku? (nemám datový tarif, tak aby to nebylo drahé)
2) Jak poznám že je telefon nabitý? Je někde nějaký podrobnější stav baterie?
Díky
Ad 1) Datové přenosy se vypínají v Settings > Mobile Network >Data Connection >Off. Klidně tam simku dej a pokud nespustíš aplikaci vyžadující datové přenosy (internet, mail, One Note atd.), klidně to vypneš pak. Doufám, že máš doma wifi, jinak Ti je telefon k ničemu. :smile:
Ad 2) Úroveň nabití telefonu se v % dozvíš v Settings > Battery Saver.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv říj 20, 2011 20:26) --
Gater wrote:Funguje vám v Mangu pridani skryte bezdratove site ? Ja v polozce upresnit vubec nemam tlacitko pridat, takze ji pridat vubec nemohu. Mam evropskou verzi HTC Mozart.
V Settings > Wifi mám tlačítko Advanced, kliknu, pak ještě na + a mohu přidat 3 skryté sítě.
nofu
smartguru
smartguru

Post by nofu »

Díky!

Battery Saver nemám, předpokládám až mango že?
kalmia
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by kalmia »

Ano, až v Mangu.
Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Gater »

kalmia wrote: V Settings > Wifi mám tlačítko Advanced, kliknu, pak ještě na + a mohu přidat 3 skryté sítě.
To tam prave vubec nemam. Mam dojem, ze evropske verze firmwaru HTC to asi nemaji povolene.
Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7

Post by Davedroid »

Tak uz jsem zjistil, cim to. Mam Mac OSx 10.5.8 a ten je bez App Store. Pro ten je zapotrebi Mac OS x10.6 a novejsi :-(
nofu
smartguru
smartguru

Post by nofu »

Gater wrote:
kalmia wrote: V Settings > Wifi mám tlačítko Advanced, kliknu, pak ještě na + a mohu přidat 3 skryté sítě.
To tam prave vubec nemam. Mam dojem, ze evropske verze firmwaru HTC to asi nemaji povolene.
Právě jsem narazil na to samé, mám DVP aktualizanované na Mango. Existuje nějaké řešení?
Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Gater »

Možná HTC pošle do světa nějakou aktualizaci a zprovozní i ten tethering, něco se psalo na Microsoft blogu. Ale třeba na HTC Mozart s WWE Asia firmwarem a romkou, tedy s koncovkou .707 tak tam skrytá síť přidat jde, tlačítko tam tedy je.
Miroslav Havlíček
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Post by Miroslav Havlíček »

Na mém HTC 7 Trophy z oficiální české distribuce (Sunnysoft) to je.
skolaeast
nováček
nováček

Post by skolaeast »

takže pozor, koukal jsem, zda na svém LG mám možnost přidání skryté WiFi a také to tam není. Já to mám teda prapuvodne brandované pro německej vodafone... debrandoval jsem to nahral jsem do toho češtinu, mám Mango, ale přidání skryté WiFi není, v případě, že bych to někdy potřeboval, je tu řešení? Nezobrazí se skrytá WiFi jako na notebooku (Jiná síť) a v případě připojení a se zeptá na název sítě?
kalmia
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by kalmia »

Mně se možnost přidat skrytou síť zobrazuje i tehdy, když žádná síť není v dosahu - tedy jestli jsem otázku dobře pochopil. :grin:
skolaeast
nováček
nováček

Post by skolaeast »

tak ani když to přepnu zpět do AJ, tak to tam není =(. Jinak, má někdo informace o tom, zda při stisknuti tlačítka lupy se mi v AJ zobrazuje pomerne hezke prostredi, kde lze hledat podle textu, obrazku, zvuků, hudby, hledá to věci v okolí, bude to i v ČJ někdy? já na to tedy používám aplikaci Mapy.cz, ale přeci jen se mi to líbí, lze to nějak přenést do českého jazyka? Potom tedy ještě to nastavení fotoaparátu, ale to co jsem pochopil, je uz vyřešené, jen pro muj LG není žádný file manager.
Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Gater »

Miroslav Havlíček wrote:Na mém HTC 7 Trophy z oficiální české distribuce (Sunnysoft) to je.
Tak nevím, čím to je :( Taky ho mam ze Sunnysoftu. Zajimave, ze na tom druhem Mozartovi, který není z české distribuce, to jde a na HD7 z Evropy to taky nejde.
nofu
smartguru
smartguru

Post by nofu »

Dvě otázky k Exploreru:
1) Lze si nějak uložit stránky pro offline prohlížení? Existuje na to nějaká aplikace/doplněk třetí strany?
2) Jak jít "vpřed" v Exploreru? (občas zavadim o back a nevim jak se vrátit)
skolaeast
nováček
nováček

Post by skolaeast »

POZOR, nevim zda už na to nepřišel někdo jinej a zda nejsem trapně poslední! Funguje mi kompletně nastavení foťáku včetně HD videa, na Mangu s češtinou a NIC jsem jsem s tim nedělal, to byla ta aktualizace od LG, o které jsem psal do kategorie Ostatní zařízení WP. Takže kdo má LG Optimus 7 tak přes zune stáhnout aktualizaci označenou jako LG update. Foťák potom funguje bez problémů, je včetně veškerého nastavení a funguje i natáčení HD videa.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”