Líbí se vám efektní skrolování kontaktů, které nabízí Apple iPhone? Pak není nic jednoduššího, než si z naší Download sekce stáhnout freeware aplikaci iContact.
tslany: podle toho popisu to vypada velice dobre, taky sem tu aplikaci zkousel, ale i kdyz ma nekolik uzitecnych funkci navic, to skrolovani neni tak propracovane a citlive jako v pripade iContact.
to scroll je na tom (pro mě) to nejlepší: mám jen pár kontaktů a když trochu u iCont hejbnu, dostanu se do půlky, ale tady u toho to "doskroluje" až na konec. ale se*e mě to, že tam nefunguje abeceda a klávesnice
jestli nemaš RealVGA tak nevidim důvod proč by ti to nechodilo, možná to budeš mít jenom přez čtvrt dyspleje nebo rozházený ale proč to nezkusíš?!
OT:taky vám někdo pořád upravuje podpis?
tslany: Ne, ten podpis upravujem akorat tobe, protoze neni nutny psat tam slohovy prace, podpis ma reprezentovat uzivatele, ne tam mit co kdo delal a jak mu nemaj rikat. Ja si tam taky nepisu, ze dneska jedu na obed k babicce a zitra budu sekat travu
Prosimte Jirko kdy budes sekat travu a co vari babicka, ze bych zasel a ty bys nam zatim posekal travnik?
Sorry za OT, ale neodolal sem.. napsals to krasne