Aplikace Termíny (Deadlines)

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
mist
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy Nexus

Post by mist »

Ve škole a v práci se věčně setkávám s nějakými úkoly, které musí být do určitého data splněny. Do kalendáře se mi ale nehodí, protože nevím, kdy je budu přesně plnit. Úkolníček v Googlu mám plný jiných věcí, takže jsem si říkal, že musí existovat aplikace, která poskytuje přehled úkolů s jejich deadliny. Hledal jsem hledal a jednu, která by mi vyhovovala, dokonce našel. Problém byl, že zobrazovala datum pouze v americkém formátu (tedy MM-DD-YYY). Rozhodl jsem se tedy napsat aplikaci vlastní. Nyní je vše snad dotažené a vychytány mušky, takže nabízím všem ke stažení.

Pokud by něco nefungovalo, dejte prosím vědet. Nejlépe do komentářů na http://www.nuc.cz/android-aplikace-terminy" onclick="window.open(this.href);return false;

Features
- zobrazuje seznam úkolů
- řadí podle termínu dokončení
- u úkolů je odpočítávač dnů pro přehled, kolik času na něj máte

Image Image

Pokud se Vám aplikace líbí, prosím ohodnoťte ji v Android Marketu. Děkuji.

Odkaz: https://market.android.com/details?id=cz.nuc.deadline

Image
Simtrix
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire Z

Post by Simtrix »

Bůh ti žehnej, chlape. Něco takového jsem přesně hledal. Sosám a zítra vyzkouším v ostrém provozu! :lol:

Obsahuje nějaký widget na plochu, abych viděl např. 5 nejbližších termínů?
h00ked
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung nexus S

Post by h00ked »

no, původně jsem od toho čekal víc, ale popisu je jasné, že to asi bude umět jen tohle - žádný widget, žádná notifikace nic... má to slušný potenciál, ale zatím bohužel nepoužitelné :/
Simtrix
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire Z

Post by Simtrix »

Minimálně ten widget by se mi líbil :) Btw když vysunu klávesnici a přepne se mi zobrazení do landscape modu, musím znovu stisknout na přidání události, ale to je jen detail :)
mist
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy Nexus

Post by mist »

Widget je dobry napad. Notifikace urcite ne, ma to slouzit jako prehled - ne jako upozornovac.

-- doplnění předchozího příspěvku (pon říj 17, 2011 22:55) --

Ten bug s vysouvaci klavesnici jsem opravil ... jakmile bude na marketu aktualizace, tak by tam nemel byt. Diky za pripominku.
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

Dobry jednoduchy program, len snad by si sa mohol trosku pohrat s tou ikonkou programu.Hrozne pixely. Inak palec hore.
Obdivujem kazdeho kto si dokaze vytvorit app. Predpokladam ze si to nevytvaral v jednej z tych "oneklik" aplikacii jak je app inventor. Je vobec mozne v takomto programe vytvorit napriklad takuto app?
Post Reply

Return to “Aplikace a software”