Čtení knih ve WP7.5
Čtení knih ve WP7.5
Ahoj! Chtěl bych na svém zařízení (HTC Titan) číst e-knihy. Stáhnul jsem si čtečku Freda (bohužel Mobipocket reader není a netuším jestli vyjde) a nic funkčnějšího není. Bohužel se mi však nedaří do přístroje dostat knihy. Napadlo mě, že by se dal využít Zune, ale ten synchronizuje pouze hudbu, video a obrázky. Tím padla první možnost.
Stahovat knihy přímo z palmknihy.cz také nejde. Pokud si chci rozkliknout formát, tak se Freda kousne. Pokud dám možnost stáhnout a kliknu na formát, tak to vypadá, že se kniha stahuje, ale ve Fredě se pojmenuje jako Download a má jen jednu prázdnou stránku. Tím tedy padá druhá možnost.
Třetí možností, co mě napadlo, zkusit si otevřít skrz Fredu mail a tam mít poslanou knihu. Ale opět to nejde stáhnout.
A čtvrtou možností bylo, stáhnout si knihu z mailu a pokusit se jí otevřít v telefonu. To pak ale hlásí, že k formátu není přiřazený program, který by ho otevřel.
Podařilo se to někomu rozchodit a nebo nějak obejít? Popřípadě používáte jiný program a jaký? Popřípadě stahujete knihy odjinud?
Díky za případné odpovědi!
Stahovat knihy přímo z palmknihy.cz také nejde. Pokud si chci rozkliknout formát, tak se Freda kousne. Pokud dám možnost stáhnout a kliknu na formát, tak to vypadá, že se kniha stahuje, ale ve Fredě se pojmenuje jako Download a má jen jednu prázdnou stránku. Tím tedy padá druhá možnost.
Třetí možností, co mě napadlo, zkusit si otevřít skrz Fredu mail a tam mít poslanou knihu. Ale opět to nejde stáhnout.
A čtvrtou možností bylo, stáhnout si knihu z mailu a pokusit se jí otevřít v telefonu. To pak ale hlásí, že k formátu není přiřazený program, který by ho otevřel.
Podařilo se to někomu rozchodit a nebo nějak obejít? Popřípadě používáte jiný program a jaký? Popřípadě stahujete knihy odjinud?
Díky za případné odpovědi!
Čtení knih ve WP7.5
Ahoj já čtu přes tohle E-book Reader, na Marketplace je zadara, jsem spokojenej.Snad ti to pomůže
.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Čtení knih ve WP7.5
Já používám Fredu s Dropboxem. Není to úplně ideální a pohodlné, ale to už jsou holt "výhody" moderních systému jako WP, kde je pokrokově zablokován přístup k filesystému, ale není nabídnuta adekvátní alternativa.
Čtení knih ve WP7.5
Ahoj, já spokojeně používám Dropbox. Mám tam všechny knihy...a kterou chvi, tu si Freda stáhne do telefonu. Ještě funguje spuštění lokálního serveru v programu Calibre. Takže kdo ho používá jako hlavní třídící nástroj pro e-knihy, může ho použít i pro nahrání knih do čtečky..
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Čtení knih ve WP7.5
Takže bez cloudu si ve WP ani knížku nepřečtu? Fakt Brave New World...
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Čtení knih ve WP7.5
Pro WP7 je přece Amazon Kindle. Jak jinak číst? 
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Čtení knih ve WP7.5
Jistě, ale pokud se nepletu, tak v českém marketu není k nalezení.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Čtení knih ve WP7.5
Hlavně - umí Kindle .pdb? Ne, že. Nemám zájem něco stále konvertovat...
Kruci, WP se mi hrozně líbí, ale taková omezení jsou pro mě nepřekousnutelná
Kruci, WP se mi hrozně líbí, ale taková omezení jsou pro mě nepřekousnutelná
Čtení knih ve WP7.5
jojo, Kindle nebo já osobně READU + cloud
Čtení knih ve WP7.5
Ja zrovna tedka zkousel udelat si US ucet na live.com, na zune.net, nastavit PC jako ze je v Americe, ale muj hlavni live ucet je v CR, chtelo to po me prihlasit se timto hlavnim uctem a na tom to skoncilo. To, ze neni aplikace Kindle dostupna pro cesky market je chyba Amazonu bych rek. Podle ten kdo na market dava aplikaci, tak ten nastavuje pro jaky regiony/zeme ma byt dostupna.
Mam dotaz: Jde nejak dostat aplikace kindle to Titana? Jak jsem vyse napsal, me se to nepovedlo.
Mam dotaz: Jde nejak dostat aplikace kindle to Titana? Jak jsem vyse napsal, me se to nepovedlo.
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Čtení knih ve WP7.5
Přihlásit se přeci můžeš libovolným ze svých Live ID účtů... Samozřejmě v telefonu znamená změna Live ID hardreset.
Čtení knih ve WP7.5
Jo, to bude ono. Hard Reset zatim necham byt, budu chvili experimentovat a zkouset. Diky za opoved.