Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Diskuze o zajímavém zařízení Dell Streak
5inchmini
nováček
nováček
Zařízení: dellStreak5

Post by 5inchmini »

No ako som uz pisal vyssie, ja som svojho Streaka musel po 4 mesiacoch prave kvoli tomuto prehrievaniu a neustalym restartom reklamovat... reklamacia prebehla tak, ze mi na 28 den oznamili, ze mi budu vratene peniaze, nakolko uz Streaka z ponuky vyradili.... nasledoval nakup noveho zariadenia.... odvtedy ziadny problem.... dufam.... 8-)
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Post by Bobanovicz »

Ani jedna u nich nema problem s restarty. U tebe to bude HW problem.
tomik65
nováček
nováček
Zařízení: dell streak

Post by tomik65 »

tak jsem dnes odnesl Streaka na reklamaci do Czechomputeru.Tak jsem zvědav.Prý už se to do Madarska neposílá, jak jsem tady někde četl.Jen uvažuji, zda pak nevzít Streaka 7palců.Informace se rozcházají..Kdo ví, zda se tímto dá telefonovat a bez sluchátek???
djJericho
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak

Post by djJericho »

Ví někdo tady krom uživatele mech1 jak na toto??

Pomala odezva systemu – se zlepsila az po debug.sf.hw=1 v /system/build.prop, aby rozhrani nepocital CPU ale GPU. Telefon se drasticky zrychlil.
HanysR
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by HanysR »

To je nesmysl. Když jsem měl Streaka, toto jsem upravil aby akcelerovala GPU a vůbec nic se nezměnilo. Tuším že Bobanovicz a pár dalších mi to potvrdí.
Bobanovicz
smartguru
smartguru

Post by Bobanovicz »

Ano je to tak. Zadna zmena.
djJericho
nováček
nováček

Post by djJericho »

Já to chci spíš pro ulevení od výkonu (zatížení) CPU kvůli neustálým restartům takže nechci to pro rychlost...

pokud někdo ví jak na to sem s tím.....
majkl
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: nokia

Post by majkl »

to tomik65: taky se snažím zjistit pár inforamcí o 7, ale nikdo se k němu nevyjadřuje, takže nebudu takový :tlem:

se 7 se NEDÁ volat přes operátora, tj, sms a mms zvládá, ale volání ne. Dell to nějak při výrobě zavrhl. Jedině jak se dá volat přes 7 je VOIP, na fŕu i netu toho o tom určitě hodně najdeš.. Jinak v USA je to velni používané, přes gTalk, který se zatím do evropy moc nehrne.. ale už jsou spekulace :) teoreticky je jedno jestli budeš volat se sluchadly nebo bez, pokud ti nebude vadit, že budeš muset držet placku ve velikosti A5 a řvát do ni .. :)

tak snad sem pomohl ;)
vivago
nováček
nováček

Post by vivago »

Kdyz uz je rec o Gtalku, zkousel ho nekdo na Streakovi? Kdyz volam Gtalkem z PC na HTC Sensation kamarada, hovor v pohode prijme. Kdyz vola on z PC na meho Streaka, tak not available. Oba mame stejnou verzi Gtalku, oba nemame Google Voice.
Xlendi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SG Note II, Lumia 640 XL LTE dual sim

Post by Xlendi »

V diskusi jsem si přečetl, že v podstatě nikdo nemáte problémy s uvolňováním zadního krytu. Já mám Streaka asi tři týdny a už se mi bohužel objevily (zato nemám problémy třeba s restarty, a to jsem tam nahrál 2.2.2, rootnul ji a vyházel pár nesmyslných aplikací).

Uvolnění krytu znamená automaticky vypnutí přístroje, což je dost nepříjemné. Zatím jsem to provizorně vyřešil vložením přeloženého papírku mezi kryt a baterii (tak aby se do něj zařízly kovové háčky na krytu), ale je mi jasné, že to je spíš nouzovka. Nemáte někdo nějaký trvalejší nápad? Ale zase ne moc trvalý :-). Sice nehodlám moc často měnit SIM ani paměťovku, ale přeci jen chci mít možnost použít záložní baterii apod.
Pipa
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4

Post by Pipa »

já problém s uvolňováním krytu nemám, takže jsem toto neřešil
možným řešením je pořízení si nějakého silikonového návleku - na ebay jsou za pár šupů
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk

Post by kome »

Ja bych ten kryt trochu predehnul ,mohl by pak lip drzet.
quick
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Galaxy Note, Mio A-701, Ainol Novo7 Fire

Post by quick »

A nepomohl by spíš kousek obyčejné průhledné lepící pásky a kryt s ní prostě v horní části zajistit?
Xlendi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SG Note II, Lumia 640 XL LTE dual sim

Post by Xlendi »

Jasně, ale to není nijak elegantní, spíš nouzové řešení pro tři roky starý přístroj. "Papírek" zatím drží.
georgesandall
nováček
nováček
Zařízení: Delll Streak mini 5

Post by georgesandall »

Zdravím, měl bych jednu prosbu,....otravuje mne, že po ukončení volání (ať s použitím DW contacts nebo implicitní aplikace) se objeví klávesnice implicitní aplikace, kterou musím odkliknout aby zmizela,....je to ta obrazovka s velkou klávesnicí symboly nahrávání, mikrofonu a pod. Lze s tím něco udělat?? Děkuji za přípdné odpovědi.
Bobanovicz
smartguru
smartguru

Post by Bobanovicz »

Market: On Call End
georgesandall
nováček
nováček
Zařízení: Delll Streak mini 5

Post by georgesandall »

Funguje,...díky moc :-) ,...maš SZ
GainwarD
nováček
nováček

Post by GainwarD »

Ahojte. Streak vlastnim dnes presne tyzden . Som snim uplne spokojný a lepsie som si nemohol vybrat..Kam kolvek pridem zvedavy pohlady a otazky co to je...aka palacinka...to co mas...a pod. su vtipne a uzivam si nakolko ho nikto nema :P Ale chcel by som vas poprosit o pomoc...Uz od zapnutia v upozorneniach soft udpate ktorý treba len stiahnut na froyo 2.2.2 celku normalna vec az na to ... ze ked sa pripojim na WiFi ... (ktoré sice nieje moje ale mam nan volny pristup...skace to od 2 do 3 paliciek cize by to malo byt fajn)...tak zacnem normalne stahovat update mobil polozim zhasne a len cakam...Priebezne sledujem stahovanie...ale uz 3x sa mi stalo ze som chcel pozriet na stav % a vypisalo mi ze stahovanie bolo prerusene a nejde obnovit...chcem sa preto spytat cim to je....Ked raz sa mi to stalo na 97% presne ked som sa kukal a chcel vidiet konecne "stahovanie ukoncene" namiesto toho ma toto nepriemne prkvapilo...dnes sa mi to stalo niekde okolo 40% ... kartu tam mam 16 GB v telefone nemam nic...Preto ak by mi niekto vedel povedat kde je problem a preco mi to nejde uspesne stiahntu budem velmi rad....Zatial som stiahol len Angry Birds a a este jednu hru ako uspesne...Jedine s tymto mam problem...Uz by som si tam chcel dat veci a aby som to mal z krku a naplno ho zacal vyuzivat...Za akukolvek pomoc som predom vdačný :) A este jedno...Stava sa aj vám ze ked hocico odfotite...a nasledne to vymazete ostane vam neostra fotka v galerii aj ked som ju uz asi 50x vymazal a kazdu noc mobil vypinam ? Vzdy sa mi tam objavi ?!ked fotim dole v rohu nieje ziadna foto ale v galerii je stale...co s tym ... Dakujem :)
Bobanovicz
smartguru
smartguru

Post by Bobanovicz »

Pri vypnuti displeje se ti vypne WiFi, kvuli uspore baterie a tim se ti stahovani prerusi. Nastav si WiFi Sleep Policy na Never a po stazeni zpet.
To je znamy problem Galerie. Musis rucne vymazat adresar Thumbnails v DCIM. Lepsi je pouzivat treba QuickPic, ve kterem si i muzes nastavit, ktere adresare s fotkama zobrazovat chces a ktere ne.
matodrummer
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy note

Post by matodrummer »

Zdravim, musim sa podelit o zazitok so Streakom. Vcera som si pustil Operu a pokazde mi vyhodilo force close hlasku. Tak ze resetnem telefon, ze sa to napravi. Ake ale bolo moje prekvapenie ked na startovacej obrazovke s logom Dell, som mal asi 3 riadky textu s tym ze moj telefon sa formatuje. Ze nemam vytahovat bateriu. Nuz tak som to nechal prebehnut s tym ze maximalne pridem o system. A tak sa aj stalo. Uz nenabehol. Popravde nikde potom nebol problem nahodit android rucne cez update.pkg, ale co bolo pricinou netusim. Vobec s nicim som nespekuloval. Ani som nic podobne nikde nenasiel. Data na Sd karte mi ostali. Pisem to len pre zaujmavost a ci niekto neviete o co islo.

Sent from my Dell Streak using Tapatalk
Post Reply

Return to “Dell Streak”