Přístup k souborům na síťovém disku
Je nějaký způsob jak se dostat k souborům v lokální (domácí) síti? Kupříkladu k dokumentům na síťovém disku. S WM to šlo, s WP na to nemůžu přijít...
Ano, v některých aplikacích lze použít například rozhraní "WebDAV". Mám jej spuštěné na Synology severu v domácí síti.
Tady jsou některé informace :
XDA
Synology
SMEstorage
Tady jsou některé informace :
XDA
Synology
SMEstorage
Díky za odpověď. Čím přistupuješ z WP7 na Synology? Bohužel WebDav můj tři roky starý, ale jinak výborný QNAP neumí. Ostatně jsem to k ničemu dosud nepotřeboval, dosavadní komunikační protokoly bohtě stačily.
Já nějak pořád nechápu filosofii MS a vůbec celého toho cloudového pomatení. Hromada lidí má domácí síť, tak proč by si proboha měli ukládat soubory na serverovou farmu někde do Texasu? Přinejlepším si vytvářeli virtual cloud na domácím serveru...
Proč není možné se nějakým jednoduchým file managerem z WP7 připojit na síťový disk?
Já nějak pořád nechápu filosofii MS a vůbec celého toho cloudového pomatení. Hromada lidí má domácí síť, tak proč by si proboha měli ukládat soubory na serverovou farmu někde do Texasu? Přinejlepším si vytvářeli virtual cloud na domácím serveru...