Odemknutí Manga
Odemknutí Manga
Takze ak je moznost ze sa da odomknut mango (HTC HD7) sem s tym zatial som sa docital iba o LG a Samsungoch. Dakujem.
-
007ToMMaS
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 :)
Odomknutie Manga
downgrade na Nodo alebo na staršiu verziu potom odblokovať... ak chceš potom češtinu urobiť úpravu v registroch... a zabrániť tomu aby sa po aktualizáci telefón zamknúl... a urobiť upgrade... ;)
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Odomknutie Manga
Telefon se ale vždycky po aktualizaci zamkne...
-
007ToMMaS
- častý přispěvatel

Odomknutie Manga
mne sa pri aktualizáci na Mango nezamknúl.... stačí si do telefónu dostať ten súbor CustClear.provxml ten nakopírovať do zložky windows a urobiť aktualizáciu.... po aktualizáci spustiť conection setup spustiť to nastavovanie... a to je všetko... ja som to urobil a ostal odblokovaný ale iba na deň... tak budem musieť sa z tým pohrať a zabrániť opätovnému zablokovaniu....
Odomknutie Manga
A downgrade na NoDo ako spravim popripade nestratim zaruku?
-
007ToMMaS
- častý přispěvatel

Odomknutie Manga
pri downgrade na Nodo by si záruku stratiť nemal.... ;)
Odomknutie Manga
Ok a nejaky strucny navod ako nato?
Odomknutie Manga
Downgrade na NoDo udelas skrze Zune Software, kde by si mel mit vytvorenou zalohu. A co se tyce navodu na odemceni v NoDu, tak si projdi forum, je to tady uz asi 3x popsane a myslim, ze dost podrobne 
Doporucuji zacit treba zde, Vlasta pripravil pekneho pruvodce.
Doporucuji zacit treba zde, Vlasta pripravil pekneho pruvodce.
Odomknutie Manga
zdravim hosi pry je nekde mozne hacknout developer unlock na 2^32 nahrani programu, jsem student mam unlock tedy na 3 programy tak bych uvital moznost vetsi svobody
Odomknutie Manga
Buď máš na mysli tohle: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=916098 nebo Interop Unlock: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1271963
Tím prvním si nejsem jistej zda to slouží k tomu, k čemu chcěš. Moje anglina je mizerná, objevil jsem jen před pár minutama, neměl jsem čas podrobně zkoumat.
Tím prvním si nejsem jistej zda to slouží k tomu, k čemu chcěš. Moje anglina je mizerná, objevil jsem jen před pár minutama, neměl jsem čas podrobně zkoumat.
Odomknutie Manga
myslel sem asi oboje :D, lae nejsem si tim moc jistej tak radsi pockam na nejaky dalsi ohlasy
Odomknutie Manga
Ač jsem udělal vše podle návodu (mam mango i češtinu ) stejně se SO7 zamkl
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Odemknutí Manga
No vše si určitě nedělal. Spíš bych to viděl na to, že si dělal vše krom toho, co je v návodu.
Odemknutí Manga
To asi těžko jinak bych neměl české mango ,možná jsem někde udělal chybku při proti uzamčení ale návod byl :
Před vlastní aktualizací zařízení je třeba nainstalovat aplikaci WP7 Root Tools v0.5.
Dále "naistalujeme" aplikaci Diagnosis. Stačí jednoduše vytočit (jako telefoní číslo) kód ##634#, který Vám mezi aplikacemi zpřístupní zástupce "Diagnosis".
Poté si stáhněte tento XAP a naistalujte jej do zařízení.
Otevřete WP7 Root Tools, přepněte se na kartu "Explorer" a vytvoříte novou složku s názvem "provxml" (nesmí být umístěna v žídné podsložce).
V Exploreru se proklikáme do "Applications/Install" a vyberete složku začínající "D19A80F2-1717....", tam najdeme soubor "unlock.xml", který zkopírujeme do nově vytvořené složky "provxml".
WP7 root tools ukončíte pomocí volby exit, jinak se nic neuloží!
Opět spustíme aplikaci "Diagnosis" (klasicky z nabídky programů) a vytočíme kód *#9908# (GPRS settings), kde se ujistíme, že se v nabídce nachází soubor "unlock.xml", ale nic zatím nevybráme. Aplikaci pouze uzavřeme tlačítkem "Close".
spustíme a vybereme (zaškrtneme) položku "Prevent Device Relocking".
Proveďte klasický update na Mango (beta2), pomocí standardního postupu dle Microsoftu popsáného dále v tomto článku.
Po úspěšném nahrání Manga opět spustíme aplikaci "Diagnosis", vytočíme kód *#9908#, z nabídky vybereme položku "unlock.xml" a klikneme na "Save" - Provede se odemčení.
Vypneme aplikaci Diagnosis a restartujeme zařízení.
Hotovo, nyní máme v telefonu finální aktualizaci Mango
Vše nainstalováno uděláno po aktualizaci tam vše bylo jen mi po otevření seznamu programů napsal: microsoft zrušil a odinstaloval programy Tools,explorer,registry a vše co bylo nainstalováno k odemčení , jediné co zůstalo je Diagnostik
Před vlastní aktualizací zařízení je třeba nainstalovat aplikaci WP7 Root Tools v0.5.
Dále "naistalujeme" aplikaci Diagnosis. Stačí jednoduše vytočit (jako telefoní číslo) kód ##634#, který Vám mezi aplikacemi zpřístupní zástupce "Diagnosis".
Poté si stáhněte tento XAP a naistalujte jej do zařízení.
Otevřete WP7 Root Tools, přepněte se na kartu "Explorer" a vytvoříte novou složku s názvem "provxml" (nesmí být umístěna v žídné podsložce).
V Exploreru se proklikáme do "Applications/Install" a vyberete složku začínající "D19A80F2-1717....", tam najdeme soubor "unlock.xml", který zkopírujeme do nově vytvořené složky "provxml".
WP7 root tools ukončíte pomocí volby exit, jinak se nic neuloží!
Opět spustíme aplikaci "Diagnosis" (klasicky z nabídky programů) a vytočíme kód *#9908# (GPRS settings), kde se ujistíme, že se v nabídce nachází soubor "unlock.xml", ale nic zatím nevybráme. Aplikaci pouze uzavřeme tlačítkem "Close".
spustíme a vybereme (zaškrtneme) položku "Prevent Device Relocking".
Proveďte klasický update na Mango (beta2), pomocí standardního postupu dle Microsoftu popsáného dále v tomto článku.
Po úspěšném nahrání Manga opět spustíme aplikaci "Diagnosis", vytočíme kód *#9908#, z nabídky vybereme položku "unlock.xml" a klikneme na "Save" - Provede se odemčení.
Vypneme aplikaci Diagnosis a restartujeme zařízení.
Hotovo, nyní máme v telefonu finální aktualizaci Mango
Vše nainstalováno uděláno po aktualizaci tam vše bylo jen mi po otevření seznamu programů napsal: microsoft zrušil a odinstaloval programy Tools,explorer,registry a vše co bylo nainstalováno k odemčení , jediné co zůstalo je Diagnostik