Zdravím všechny. Prosím poraďte mi někdo.
Když se připojuji přes wifi tak na většině routerech je to bez problému, ale někdy mi to napíše, že se načítá IP adresa, ale spojení se neprovede. I když wifina mí silný signál. Nevíte někdo čí to je? Děkuji.
Problémy s wifi připojením
spatne heslo?
mě to občas na tabletu ukazuje plný signál, přitom, vím že je skoro minimální ne-li žádný...mám tam Honeycomb 3.2....a internet samozřejmě nejede...i když někdy napíše "připojen"
Heslem to určitě není, protože to je síť, která není zaheslovaná. Jiným telefonem se připojím normálně. Nejde mi to pouze s SG-S2.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon říj 10, 2011 21:28) --
Heslem to určitě není, protože to je síť, která není zaheslovaná. Jiným telefonem se připojím normálně. Nejde mi to pouze s SG-S2.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon říj 10, 2011 21:28) --
a jak je ta wifina nastavena? skryty nazev atd...
Zdravím,
mám ten samý problém. Doma wifi bez problémů funguje tedy resp. připojení k ní to smaé u veřejných sítí např. v kavárně. Ale v práci se bohužel připojit nemůžu pořad to načíta IP adresu a odpojuje... Tady je obrázek s nastavením wifi. Můžete prosím poradit co je tam špatně nastaveno? Jinak na tuto wifi se bezproblemů připojí iphon i notebook...
mám ten samý problém. Doma wifi bez problémů funguje tedy resp. připojení k ní to smaé u veřejných sítí např. v kavárně. Ale v práci se bohužel připojit nemůžu pořad to načíta IP adresu a odpojuje... Tady je obrázek s nastavením wifi. Můžete prosím poradit co je tam špatně nastaveno? Jinak na tuto wifi se bezproblemů připojí iphon i notebook...

A čo pri tabletoch znamená honeycomb? Diky za odpoved
K wifi, zkusil bych nejdriv nastavit router bez hesel... Proste si ji nastavit na free a zkusit co to udela...
Honeycomb je verze OS Android viz. http://en.wikipedia.org/wiki/Android_(operating_system" onclick="window.open(this.href);return false;)
Honeycomb je verze OS Android viz. http://en.wikipedia.org/wiki/Android_(operating_system" onclick="window.open(this.href);return false;)