Rozsvícení LED? (vyřešeno)
- FilipZeVsi
- nováček

- Zařízení: Omnia 7
Rozsvícení LED? (vyřešeno)
Objevil nekdo aplikaci, ktera rozsviti LED v neodemcene Omnii 7 v mangu?
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Rozsviceni LED?
Pokud není něco přímo od Samsungu (např. HTC má aplikaci Flashlight), tak asi nic existovat nebude. MS sice nedávno umožnil vývojářům využívat funkce fotoaparátu, řekl bych ale, že se k tomu LED nepočítá.
Rozsviceni LED?
Pro Mango muzes zkusit treba tohle: http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/ ... 8e1dbde751" onclick="window.open(this.href);return false;FilipZeVsi wrote:Objevil nekdo aplikaci, ktera rozsviti LED v neodemcene Omnii 7 v mangu?
RE: Rozsviceni LED?
Rozsvěcuje se v intervalech a to je na nic.
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
Rozsviceni LED?
Zkus White Light. Na marketu jich par je, co rozsviti ledku:)
Rozsviceni LED?
White Light bliká taky.
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
Rozsviceni LED?
Hej coze, me uz blika taky:/ :(
-
monitor007
- nováček

Rozsviceni LED?
Měl jsem jednu aplikaci, ale pořád cvakalo ve foťáku takže sem jí zase rychle smazal, ale jinak když potřebuju posvítit stačí dát přes foťák prst a začít natáčet a ledka svítí pořád ale bude to náročnější na baterku.
- FilipZeVsi
- nováček

Rozsviceni LED?
...když potřebuju posvítit stačí dát přes foťák prst a začít natáčet a ledka svítí pořád ale bude to náročnější na baterku...
hahaha a na pamet
-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 09, 2011 22:19) --
Tak me Kalmia trochu rozhodil s tim rezolutnim " zhasina se a to je nanic", ale rozhodl jsem se stejne overit aplikaci doporucenou Femx a FUNGUJE BEZCHYBNE! rychla, bez reklam, spolehliva, kdo ma mago at to prubne! Diky moc
hahaha a na pamet
-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 09, 2011 22:19) --
Tak me Kalmia trochu rozhodil s tim rezolutnim " zhasina se a to je nanic", ale rozhodl jsem se stejne overit aplikaci doporucenou Femx a FUNGUJE BEZCHYBNE! rychla, bez reklam, spolehliva, kdo ma mago at to prubne! Diky moc
Rozsviceni LED?--------VYRESENO!
FilipZeVsi: Tož mi poraď, jak se aplikace Flashlight nastaví, aby to neblikalo. Mám tentýž mobil a Mango jako ty. Možná jsem pako, ale já na to nepřišel. 
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
A nestacilo by pro rozsviceni diody jednoduse pouzit "falesne nahravani videa" se svicenim a video proste neukladat? 
Samozřejmě, že to tak jde, ale FilipZeVsi napsal, že aplikace funguje BEZCHYBNĚ, tak jsem si myslel, že "škrabání se levou rukou za pravým uchem" nebudu muset použít. 
- FilipZeVsi
- nováček

Vcera vecer jsem s pomoci ledky z Omnie meril obvod fasady domu pro marmolit a nadsene jsem referoval, ze funguje bezchybne, ale kdyz jsem to dnes proveroval, skutecne kazde dve vteriny na setinu zhasne! Kdo neni naprosty perfekcionista, bude se svetlem, rychlosti a jednoduchosti aplikace spokojen tak jako tak! Vzdyt jen nedavno jsem se vracel v noci z Krkonos a svitil nebohym displejem, tohle je upgrade jaksepatri!