Zakoupené soubory z Marketu
-
nosferatak
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Ahoj,
Chtěl bych se zeptat kam se ukládají soubory zakoupené z Android Marketu. Protože pokud budu dělat Hard Reset, tak nevím kde je potom najdu, po zakoupení se mi automaticky nainstaloval program do mobilu.
Díky za pomoc.
Chtěl bych se zeptat kam se ukládají soubory zakoupené z Android Marketu. Protože pokud budu dělat Hard Reset, tak nevím kde je potom najdu, po zakoupení se mi automaticky nainstaloval program do mobilu.
Díky za pomoc.
-
sotrava
- častý přispěvatel

- Zařízení: Oneplus X
Re: Zakoupené soubory z Marketu
Kde je problém použít tady na fóru tlačítko hledat?!
Zakoupené aplikace jsou vázané na Tvůj účet na googlu.Takže pokud uděláš hardreset tak po něm zadavas a prihlasujes se k účtu na googlu a tam pak najdeš své zakoupené aplikace!
Doufám ze takhle to stačí
Zakoupené aplikace jsou vázané na Tvůj účet na googlu.Takže pokud uděláš hardreset tak po něm zadavas a prihlasujes se k účtu na googlu a tam pak najdeš své zakoupené aplikace!
Doufám ze takhle to stačí
-
nosferatak
- přispěvatel

Díky to mi stačí.
- Lynx
- přispěvatel

- Zařízení: Huawei P30 Pro 8/256GB
ASTRO dokáže zálohovat nainstalované aplikace ale nevím jestli placené nejsou proti tomuto nějak chráněné. Vyzkoušej to. Jinak samozřejmě na Tvém Market účtu.
No mne po HR zostali na markete iba kupene app,ale free app mi proste zmyzli. Dostanem sa nejak k nim?
- Lynx
- přispěvatel

- Zařízení: Huawei P30 Pro 8/256GB
Obávám se, že nikoli. Až si je zase postahuješ, stáhni si i ASTRO (na serveru mobil-cestiny je i čeština) a free aplikace si s jeho pomocí zazálohuj na SD kartu a pak si je můžeš hodit do PC. Já to takhle dělám 
Zalohu som si spravil s mybackup,ale to nevadi, vsetky aj free app mam na webe marketu,takze v pc si vsetko nainstalujem znovu a ked zapnem data v mobile,tak sa mi to znovu taha a instaluje,takze nakoniec pohoda
-
Pitrisek
- nováček

zdravim vas vsechny. mam problem ktery jsem se snazil vyresit sam ale nedari se. rozhodl jsem se resetovat telefon do tovarniho nastaveni a po instalaci a prihlaseni na svuj ucet se mi automaticky instaluji vsechny koupene i sdarma instalovane aplikace pred hard ressetem. jak tohle zastavim vubec netusim. vyzkousel jsem vsechno co znam. pred aktualizaci androida mi tohle nedelalo. diky za radu. moc.
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Pokud si vypnes automaticke aktualizace tak ti budou na marketu svitit jen jako koupene ale nestazene. A free aplikace se vazou na telefon a placene na ucet 
-
Pitrisek
- nováček

vypnul jsem vsechno co se da. po prihlaseni na market mi to ihned instaluje asi 20 aplikaci a to i tech free. nemluvim o aktualizacich ale o instalaci programu ktere jsem mel v telefonu pred hardressetem.
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Zakoupené soubory z Marketu
Pred prihlasenim k uctu odskrtni "Automatic restore" v Menu>Settings>Privacy
-
Pitrisek
- nováček

vyborne. dekuju a smekam. takova kokotinka a hned jsem mel o zabavu vystarane