STREAK remarketed
STREAK remarketed
Predem se omlouvam za moznou duplicitu meho dotazu.
Chtel jsem se zeptat zda se nekdo setkal s Streakem, ktery pochazi z remarketed distribuce.? Zamyslim jej koupit a nasel jsem ho za celkem prijemnou cenu 5990 vcetne dane. Tusim ze se jedna o zbozi z vystav apod.
Co myslite? da se za tuto cenu Streak koupit? (ma pouze rocni zaruku).
Diky
Chtel jsem se zeptat zda se nekdo setkal s Streakem, ktery pochazi z remarketed distribuce.? Zamyslim jej koupit a nasel jsem ho za celkem prijemnou cenu 5990 vcetne dane. Tusim ze se jedna o zbozi z vystav apod.
Co myslite? da se za tuto cenu Streak koupit? (ma pouze rocni zaruku).
Diky
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
STREAK remarketed
Taky si myslim,ze to bude predvadeci kousek nebo repasovany,ale vice se priklanim k predvadecimu kousku.
STREAK remarketed
Diky, myslel jsem si neco podobneho. Hledam neco pro sebe do prace a ta cena je hodne slusna. Uvazoval jsem o ZTE SKATE a kdyz je tento krasavec drazsi jen o necely litr tak se to da. Akorat se bojim te rocni zaruky. Kdyby to umelo synchronizovat s Linuxem pak by to bylo vse tak jak ma.
-
DrobasMirek
- nováček

- Zařízení: Sony Xperia X1
STREAK remarketed
já ho mám a všechny co jsem viděl jsou uplně nový, kompletní balení (jen obyč papírová krabice, ne potištěná), na displeji fólie, záruka rok.. Baterka, karta, sluchátka všechno zabalený. Je to to co se už neprodalo venku do stažení z oficiálního trhu
STREAK remarketed
Díval jsem se, že v gigacomputeru ho mají za těch 5990.- a je jen s roční zárukou. Jak je to s LCD? Nemohou být problémy když se bude nosit v pouzdře a většinou v aktovce? Díky
-
Xlendi
- přispěvatel

- Zařízení: SG Note II, Lumia 640 XL LTE dual sim
STREAK remarketed
Já ho mám také. Jedná se o nový výrobek z britské distribuce. Záruka je 1 rok u prodejce, který ji uplatňuje přímo u Dellu. Dá se sehnat i levněji o pár stovek (třeba u jednoho vykuka na Aukru, který je zaměstnancem té firmy, kde jsem ho koupil já), ale tam už není záruka žádná. Jinak já jsem maximálně spokojen, mám připravenou určitou recenzi pro jiné fórum, trochu upravenou ji dám případně i sem.
STREAK remarketed
Dekuji, musim se rozhodnout zda jit do neceho mensiho (ZTE SKATE) nebo si vezmu Streaka.
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
STREAK remarketed
Ja druhýho streaka kupoval na Aukru za tech 5590. Rozdil proti origo baleni je jen v nabijecce. Je u toho pribalena neoriginalni a originalni je jen s adapterem pro GB. Bohuzel po streakovi mi vse jiz prijde male a nepouzitelne. Pro me je velikosti optimalni. Jeste se da nosit v kapse a telefonovat s nim. Chce si to vyzkouset, plus u steaka je i viditelnost na primem slunci ,v tom nema s ostatnimi telefony s LCD displeji konkurenci.
-
Xlendi
- přispěvatel

STREAK remarketed
Streak je opravdu bezvadný a mě nahradil moji předchozí závislost na PDA (měl jsem několik Palmů až po Treo 650, pak kapesní internetový tablet Nokia N810, poté jsem zkoušel sedmipalcový tablet Archos 7, ale až Streak je to, co mi vyhovuje). Nicméně s výbornou čitelností na slunci nesouhlasím - čitelný displej s maximálním jasem sice jakž-takž je, SMS si třeba přečtu nebo i napíšu, ale číst e-books na něm na slunci opravdu nejdou. V tomhle je e-inková čtečka Kindle 3 nepřekonatelná.
Jinak co mi u toho prodejce na Aukru vadí, to je velmi špatná (nulová) komunikace a také pár negativních komentářů s jasným poselstvím - prodá, co má, ne to co sliboval a pak s kupujícím nekomunikuje. Proto jsem si raději trochu připlatil a Streak si před koupí "osahal" přímo v kamenném obchodě, kde je dodávám s originální českou nabíječkou, je "olepen" varováním v češtině, jen byl původně (dle servisního štítku) určen pro trh v Británii a nevztahuje se na něj tedy celosvětová, až tříletá, Dell záruka, ale pouze ta roční od prodejce.
Jinak co mi u toho prodejce na Aukru vadí, to je velmi špatná (nulová) komunikace a také pár negativních komentářů s jasným poselstvím - prodá, co má, ne to co sliboval a pak s kupujícím nekomunikuje. Proto jsem si raději trochu připlatil a Streak si před koupí "osahal" přímo v kamenném obchodě, kde je dodávám s originální českou nabíječkou, je "olepen" varováním v češtině, jen byl původně (dle servisního štítku) určen pro trh v Británii a nevztahuje se na něj tedy celosvětová, až tříletá, Dell záruka, ale pouze ta roční od prodejce.
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
STREAK remarketed
Ja porovnaval citelnost s ostatnimy PDA a telefony. I starej amoled byl horsi, ale monochromaticka ctecka kindle ma hodne navrch.
STREAK remarketed
Diky za rady, mel jsem ho v ruce a pripadal mi na moje male ruce az moc velky. Ja jsem prosel radou telefonu , vzdy jsem mel radeji neco co melo klavesnici (Treo 3xx,600,650,750V , HTC TyTn, HTC Touchpro) a srovnaval jsem Streaka se svoji B7610 Omnii. Oba LCD mi pripadaly stejne, a jen skoda ze Streak nema lepsi rozliseni (Omnia ma stejne rozliseni na 3.5"). Uvidim co mi na to rekne sef az na nej vyrukuji s tim ze chci toto 
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
STREAK remarketed
O rozlišení to není - je to o velikosti displaye - a to je hodně návyková věc.
Po roce co mám Streaka zatím nevidím žádnou možnou lepší náhradu.
Po roce co mám Streaka zatím nevidím žádnou možnou lepší náhradu.
-
Xlendi
- přispěvatel

STREAK remarketed
Souhlasím s Pipou. Já hledal náhradu na pédéáčka - poslední "klasické" byl u mě Tungsten 3. Treo 650 bylo dobré, ale mělo šíleně malý displej a po cca třech letech morálně zastaralo. Nokia N810 je výborná hračka (podporovala i PalmOs), ale neumí např. telefonovat (resp. připojit se na web tam, kde není wifi) a už je taky morálně zastaralá (žádné nové aplikace pro maemo se neobjevují tak dva roky). "Velký" sedmipalcový Archos 7 není do kapsy, navíc je dost líný a taky neumí telefonova (a nemá ani bluetooth, takže jsem se připojoval přes ad hoc wifi síť - no prostě opruz).
Streak je za současnou cenu prostě skvělý. Mám ho něco přes týden, hned jsem se ním zžil. Displej je krásně velký, rozlišení dostatečné, výdrž očekávaná (jen prosím neinstalujte ADW.launcher - nechtělo se mi tomu věřit, ale po jeho nahrazení LauncheremPro se výdrž dramaticky zlepšila, včera a dnes jsem jej používal ceý den a nabíjím až teď přes noc - tak moc se mi LauncerPro líbí, že jsem si koupil plus verzi - za 3,49 $ je to paráda)!
Streak je za současnou cenu prostě skvělý. Mám ho něco přes týden, hned jsem se ním zžil. Displej je krásně velký, rozlišení dostatečné, výdrž očekávaná (jen prosím neinstalujte ADW.launcher - nechtělo se mi tomu věřit, ale po jeho nahrazení LauncheremPro se výdrž dramaticky zlepšila, včera a dnes jsem jej používal ceý den a nabíjím až teď přes noc - tak moc se mi LauncerPro líbí, že jsem si koupil plus verzi - za 3,49 $ je to paráda)!
STREAK remarketed
Chtěl jsem něco co by podporovalo můj Linux, ale N810,N900 jsou výborné hračky, ale vývoj aplikací pro ně celkem ustrnul na mrtvém bodě. Soukromě jsem stále na OmniiPro a Streaka jsem chtěl jako svůj primární telefon do práce (hodně volání, SMS apod, akorát jen ta velikost a některé hovory se zákazníky jsou hodně dlouhé a to by mi asi upadla ruka
) Uvidím zda vedení kývne na Streaka.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
STREAK remarketed
Já jsem na tohoto prodejce taky narazil, cena je velmi výhodná.
Streak jsem měl, ale nakonec přece jen se ukázal jako velký a šel jsem do iPhone. Druhá věc, která mi vadila je nepsaná soutěž mobilů s Androidem o co nejmenší výdrž!
.
Mobil, co vydrží stěží den a musím nosit přídavnou bateriii je pro mě nepoužitelný.
Streak jsem měl, ale nakonec přece jen se ukázal jako velký a šel jsem do iPhone. Druhá věc, která mi vadila je nepsaná soutěž mobilů s Androidem o co nejmenší výdrž!
Mobil, co vydrží stěží den a musím nosit přídavnou bateriii je pro mě nepoužitelný.
STREAK remarketed
Ja ho koupil z gigacomputeru.cz za zminovanych 5990kc v nepotistene krabici. Celkem hodnotim stroj dobre. Nejvice me stve ze se neda nikde sehnat ''kozene'' pouzdro za opasek. Nasel jsem akorat jedno na tabpc.cz za 590kc i s postovnym. Pokud uz na nejaky pouzdro narazim tak je bez klipu
-
georgesandall
- nováček

- Zařízení: Delll Streak mini 5
STREAK remarketed
.
Mobil, co vydrží stěží den a musím nosit přídavnou bateriii je pro mě nepoužitelný.[/quote]
...Já jen, že kolega má v IP4 a nevydrží mu ani den s baterií,....mám Streaka teprve týden,....ale vydrž mi připadá o něco vetší než u IP4,....a to ho dost proháním ,...velikost,..to je jiná
Mobil, co vydrží stěží den a musím nosit přídavnou bateriii je pro mě nepoužitelný.[/quote]
...Já jen, že kolega má v IP4 a nevydrží mu ani den s baterií,....mám Streaka teprve týden,....ale vydrž mi připadá o něco vetší než u IP4,....a to ho dost proháním ,...velikost,..to je jiná
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
STREAK remarketed
No to je relativní. Nicméně já jsem teď s výdrží jakž takž spokojen, samozřejmě by mě vyhovovalo zařízení s 4" IPS nebo SAMOLED+ LCD, konečně dodělaným a vychytaným Androidem a alespoň 2.000mAh baterií, co bezpečně vydrží 24 hod.
Momentálně je to science - fiction! 
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Re: STREAK remarketed
Ja mam pridavnou baterku od mugenu a s tou zkratka nemusim resit vydrz. Vzdy se dostanu k nabijecce driv nez se vybije , prece jen 4800 mAh je uz poradna porce ;)
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
STREAK remarketed
Tak tak, za jeden den se Mugen 4800mAh nedá zničit, jediné co mě na ní vytáčí je ukazatel baterie protože Streak stále počítá jako by tam byla 1500mAh.