Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
xtonda: posledni verze skype uz ma tlacitko sign out. nic nemeni na faktu, ze je to debilne napsany a vycucava baterii a casto pada
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Me skype problemy nedela, Streak vydrzi stejne at ho mam nainstalovany nebo ne. Ja si u Streaka vubec nemuzu stezovat na vydrz, rekl bych ze vydrzi nejdele ze vsech zarizeni s dotykacem co jsem mel. Snad krome HTC Touch Pro. Task killer uz dlouho nepouzivam, k delsi vydrzi nikdy nepomohl.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Mě Streak vydržel nejvíc s ROM od DJ Steva, čistá ROM a myslím Zeam Launcher. ADW už žral víc. Jinak jsem s úspěchem měl druhou baterii jako zálohu pro případ náhlého vybití. 
- FoFik85
- přispěvatel

- Zařízení: Dell Streak 5, HTC Evo 3D
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
tak jsem narazil na problem s gmail klientem ... po zmene launcheru mi nechodi do notifikacni listy upozorneni na novy email a ani se automaticky nove mejly nesynchronizuji ... nepomohlo ani odinstalovani posledni aktualizace ani preinstalovani ...
tak me postihnul novy Market... ne kazda novinka je zmena k lepsimu
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Jj, je to pomalý až běda, zlatá předchozí verze
zdravím, mám dotaz, který je trošku mimo téma, ale snad mě neukamenujete.. 
plánuji koupi streaku 7 a chci se zeptat na konektory nabíječky - jestli jsou na 5 a 7 stejné? Chci si pořídit auto nabíječku, podle fotek co jsem tak hledal vypadají stejně.. neví někdo?
a taky, jestli je tady někdo kdo si kupoval streaka z USA a měl ho blokovaný - jak postupovat. Odblokace přes firmu stojí 2000,- ale přes rebel sim by to mělo jít taky, rootem asi nic nevyřeším, že?.. Díky za každou odpověď, ohledně 7" je v čr strašně málo informací a moc sdílných majitelů sem nenašel :( ..
plánuji koupi streaku 7 a chci se zeptat na konektory nabíječky - jestli jsou na 5 a 7 stejné? Chci si pořídit auto nabíječku, podle fotek co jsem tak hledal vypadají stejně.. neví někdo?
a taky, jestli je tady někdo kdo si kupoval streaka z USA a měl ho blokovaný - jak postupovat. Odblokace přes firmu stojí 2000,- ale přes rebel sim by to mělo jít taky, rootem asi nic nevyřeším, že?.. Díky za každou odpověď, ohledně 7" je v čr strašně málo informací a moc sdílných majitelů sem nenašel :( ..
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Streak 7? Proboha proč? Dneska, tablet s WVGA a Froyem? Za kolik? Dneska se dá sehnat první Galaxy Tab P1000 za osmičku, což je IMO lepší volba.
za 5000 3G verzi.. takže si myslím, že to všechno ta cena kompenzuje, navíc dell chystá hooneycomb..
....ale, nevíš jak odblokovat?
....ale, nevíš jak odblokovat?
Čus, pořád řeším restarty strejka...založil jsem i vlákno, ale moc jsem se toho nedozvěděl
začlo to po update 2.2.2 při plným výkonu se přehřál a šel do restartu a pořád dokola. Pomohlo jen vyndat baterku nechat chvilku být a pak vše šlo. Jenže se to zhoršilo tak, že teď kdykoliv se dostane na plný výkon okamžitě zamrzne a jde na restarty a to není ani trochu zahřátý natož přehřátý... Nepomohla ani instalace custom rom... Takže teď mam jen veliký mobil
( Koupil jsem ho na aukru asi "nový" výstavní kousek s verzí. 2.2 Prosím o jaké koliv nápady. Pročetl jsem i jiná fora a taky moc rad nebylo... Dík
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Pokud to dela se stock ROM i po HR bez instalace app tak reklamuj. Bude to HW problem.
no reklamace není možná prodejce ne obcod dal záruku jen na měsíc... a v tý době bylo vše ok začalo updatu na 2.2.2. jak píšu je to asi nějaký výstavní kousek
-
Bobanovicz
- smartguru

S jakou ofiko ROM ti to dela? Muzes zkusit vratit tu se kterou ti to fungovalo.
mě to začalo dělat na 2.2.2 ale taky ne hned od začátku co jsem jí updatoval prostě jednou jsem jel v autě na navi+bl hand+nabíjení zahřál se šlo to na restart tak jak to popisuju
-
Pipa
- smartguru

ted testuju jestli na to nema vliv i vypnuti a zapnuti automatickeho otaceni LCD, ted jsem vypnul a zatim zadnej restart
-
Bobanovicz
- smartguru

2.2.2. neni verze ROM, z toho nic nepoznam.
-
Pipa
- smartguru

tak předpokládám, že mluví o origo ROM
mimo jiné ty teď jedeš jakou ROM?
mimo jiné ty teď jedeš jakou ROM?
jo to co popisuju v prvním příspěvku bylo vše na origo ROM až poslední pokus byl custom Rom SimpleStreak_12 a taky žádná změna...
ahoj,delláci,,tak zenhle problém řeším také,,,neustálé restarty.jako navigace je to už nepoužitelné, ted to dělá, i když se nepřehřívá, třeba jen když jsem na netu nebo když telefonuji.Tak jsem vyhrabal učtenku a jdu to zkusit reklamovat...Jaké máte s reklamací streaka zkušenosti????
bylo to u verze original ROM 351 15609 00 a ted mám custom ROM SimpleStreak_12