Zdravim,
dnes jsem si konečně koupil SGS2 a těšil jsem se jak si celej den budu hrát s android marketem, ale...
na kolejích máme připojení pouze přes LAN kabely,takže jsem spoléhal že si na notebooku nastavím hotspot a připojovat se budu přes něj. Stáhl jsem program na tvorbu hotspotu Connectify, ,vše vypadá jako by fungovalo, jenže na mém mobilu síť nemůžu za nic najít. bohužel zatím nemám možnost ověřit,jestli se na hotspot dostanu z jiného zařízení,ani jestli se připojím na jinou wifi, ale po krátkém googlení jsem narazil na několik lidí se stejným problémem (konkrétně s připojením na Win7), ale nikde jsem nenašel funkční řešení.
nemá někdo stejný problém, a v lepším případě třeba i jeho řešení?
předem dík
švejďa
edit: z mobilu se mi bez jakéhokoli problému podařilo připojit na veřejnou wifi síť, takže předpokládám že problém nebude v něm (nebo aspoň ne v hw)
-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 05, 2011 15:58) --
problem solved
v plné verzi Connectify je možnost založit access point WPA2 síť (ve free pouze ad-hoc, kteoru android nepodporuje)
připojení na pc s hotspot
připojení na pc s hotspot
prensne tak AD hoc nejde, ale WPA2 sit jde i ve free verzi ;) nenapadne jsem to nainstaloval kolegovy na notas, abych se v praci pripojoval pres wifi s telefonem