facebook chat - facebook user
- benzinkanalevo
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia 7 16GB
Zdravím Vás,
mám menší problém. Využívám FB chat v omnii, ale přidal jsem si do přátel nového člověka a ten když mi napíše, tak se mi místo jména objeví - "facebook user".. Na Live tu osobu normálně v kontaktech mám.. na FB pres PC s tím taky problém není. Je to první přidaná osoba od dob co mám Mango..To každá další bude jen "facebook user" ??? Nemám ji ani v hubu "People"...proste v mém mobilu neexistuje..
Nemáte s tím někdo taky problém?
Díky
Edit: v hubu People tu osobu mám ale jen v kategorii Windows live - nemůžu ji spárovat s Facebook kontakty...
mám menší problém. Využívám FB chat v omnii, ale přidal jsem si do přátel nového člověka a ten když mi napíše, tak se mi místo jména objeví - "facebook user".. Na Live tu osobu normálně v kontaktech mám.. na FB pres PC s tím taky problém není. Je to první přidaná osoba od dob co mám Mango..To každá další bude jen "facebook user" ??? Nemám ji ani v hubu "People"...proste v mém mobilu neexistuje..
Nemáte s tím někdo taky problém?
Díky
Edit: v hubu People tu osobu mám ale jen v kategorii Windows live - nemůžu ji spárovat s Facebook kontakty...
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Řekl bych, že postačí počkat, samo se to sesynchronizuje. Aspoň to bylo řešení většiny problémů, na které jsem na netu i osobně v souvislosti se synchronizací a linkováním kontaktů ze sociálních sítí narazil.
- benzinkanalevo
- přispěvatel

aha..protože to trvá od včerejška od večera....
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Ja mam podobny problem u jedneho jedineho kontaktu ktoru mam aj v tel zozname a aj na facebooku. Mam ho uz zobar rokov ako kontak tu aj tam...ale facebookovsky profil sa mi nie a nie sa zasynkovat do telefonu. Cize si ho nemozem pri linkovat ku kontaktu. Na facebookovsekj app ho ale mam?!
niekto nejake riesenie?
niekto nejake riesenie?
-
Vlasta W.
- smartstar

To je pravděpodobně způsobené tím, že Facebook vnímá integraci ve Windows Phone jako aplikaci třetí strany, zatímco aplikace je pro něj vlastní aplikací. Každý tento typ aplikací má přitom možnost odděleného nastavení soukromí. Hádám tedy, že ten tvůj kontakt má zakázaný přístup k profilu (sdílení osobních informací) aplikacím třetích stran. To bohužel nemá řešení, leda bys ho přiměl, aby to nastavení změnil , nebo počkej, až Microsoft přesvědčí Facebook, aby Windows Phone implementaci bral jako vlastní aplikaci.
-
TomasSX1
- moderátor

OK..idem to overit ci to je tak
(prestavim priatelkyn profil
)
- benzinkanalevo
- přispěvatel

Vlasto: uprimne primo tohle me take napadlo ale myslel sem si ze uz mi hrabe tak sem to neresil
Mozna by jeste mohl Microsoft koupit Facebook hihi kazdopadne Tome dej vedet, zda pomohlo ci ne
)) Jsem zvedav.. U tebe to presvedcovani bude jednodussi nez u me
)))
-
TomasSX1
- moderátor

Takze, nastavil som privacy na only me a aj v app som nastavil pri WP only me atd. ale nic sa nezmenilo..vidim jej profil tak ci tak...mozno to nastavujem zle..keby hej tak poprosim o usmernenie co by som mal nastavit aby mi to nezobrazovalo profil...len aby sme to vyskusali nie ze by som ju uz nechcel mat medzi kontaktami 
- benzinkanalevo
- přispěvatel

přišel sem na to! Ha! :D v settingu - email+accounts - přidržet název účtu Facebook - objeví se podnabídka, kde jsou dvě možnosti: 1-dělejte (delete) a 2-synchronize
klep na synchronize - nechat ho asi 30 sekund pracovat a woalaaaa.... mě to pomohlo
)
-
TomasSX1
- moderátor

Tak toto pri mojom pripade nepomoze :( Sync mam aj nastaveny na kazdu hodinu alebo nejako tak. Takze idem ja hladat dalej
(to usmernenie ohladom facebook privacy nastavenia by pomohlo
)
-
Vlasta W.
- smartstar

Přesný postup je tady: http://www.wpcentral.com/facebook-feed- ... -not-alone" onclick="window.open(this.href);return false;
- benzinkanalevo
- přispěvatel

fascinuje me, ze vsechno najdes
))
-
Vlasta W.
- smartstar

Hehe, ne, já WPCentral čtu každý večer před spaním, takže i tu prvotní informaci jsem četl tam a pamatoval jsem si, že v tom článku byl i postup 
-
scribblerr
- nováček

- Zařízení: Omnia 7/Nokia Lumia 620/920
Vlasto diky, kvuli tomuhle jsem uz dvakrat resetoval a obnovoval telefon a stale nic a zacala z toho byt celkem frustrujici zalezitost
a pritom stacilo tak malo.
Velka radost pri stredecním odpoledni.
Velka radost pri stredecním odpoledni.