Nové aplikace přímo od Samsungu
-
ChilliMeat
- přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 4S 64GB
Včera jsem procházel v telefonu marketplace a objevil tři nové aplikace od společnosti Samsung:
1) AllShare - aplikace by měla sloužit pro sdílení multimediálního obsahu se zařízeními kompatibilními se standardem DLNA
2) RSS Times - jedná se o RSS čtečku založenou na Google Reader
3) Rozšířené SMS zprávy - "aplikace" se přiřadí do nastavení telefonu a mělo by se jednat o službu, která vysílá zprávy při pohromách a reklamy formou SMS
I přes to, že mám v telefonu Mango, jediná aplikace, která funguje je RSS Times. AllShare vyhodí chybovou hlášku ve smyslu "Vaše zařízení není podporováno" a Rozšířené nastavení SMSek se ani nespustí.
1) AllShare - aplikace by měla sloužit pro sdílení multimediálního obsahu se zařízeními kompatibilními se standardem DLNA
2) RSS Times - jedná se o RSS čtečku založenou na Google Reader
3) Rozšířené SMS zprávy - "aplikace" se přiřadí do nastavení telefonu a mělo by se jednat o službu, která vysílá zprávy při pohromách a reklamy formou SMS
I přes to, že mám v telefonu Mango, jediná aplikace, která funguje je RSS Times. AllShare vyhodí chybovou hlášku ve smyslu "Vaše zařízení není podporováno" a Rozšířené nastavení SMSek se ani nespustí.
AllShare me mrzi, DLNA bych na Omnii chtel. Asi to bude jen pro nove modely :(
Kazdopadne pokud vim DLNA neni nijak HW vazane a Mango sockety podporuje takze nevidim duvod proc by se casem neobjevila nejaka aplikace treti strany.
Kazdopadne pokud vim DLNA neni nijak HW vazane a Mango sockety podporuje takze nevidim duvod proc by se casem neobjevila nejaka aplikace treti strany.
-
ChilliMeat
- přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 4S 64GB
Možná, že to pojede i na Omnii, ale až s finální verzí Mango.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
To ChilliMeat: Tvůj problém s AllSharem bude nejspíš v tom, že nemáš "plnohodnotné" Mango.
Tak muzu potvrdit ze AllShare nejde ani s finalnim Mangem na Omnii 7
Tak aplikace AllShare funguje...stačí malý trik. Po spuštění ji tlačítkem WINDOWS shodit dříve než naskočí hláška o nepodporovaném zařízení. Pak se přes dlouze podržené tlačítko BACK se vrátit do huspané aplikace a tadá...
jsme tam
Zkoušel jsem na ntb nainstalovat Tversity a v telefonu se dostal ke sdíleným filmům, ale po kliknutí na ten film se dlouze načítá a pak hodí hlášku "device not found".
Zkoušel jste někdo? V čem může být problém?
jsme tam
Zkoušel jsem na ntb nainstalovat Tversity a v telefonu se dostal ke sdíleným filmům, ale po kliknutí na ten film se dlouze načítá a pak hodí hlášku "device not found".
Zkoušel jste někdo? V čem může být problém?
Potvrzuji, nenajde zařízení. Asi je opravdu problém v nepodpoře některého síťového protokolu nebo nastavení "firewallu" na síťovém rozhraní telefonu
AllShare hlásí update...tak třeba se něco změní!
-
scribblerr
- nováček

- Zařízení: Omnia 7/Nokia Lumia 620/920
Ohledne Samsung Now
Po aktualizaci na Mango jsem zkousel aktualizovat z Marketu, ale psalo to, ze to nejde. (nejaka chyba)
Tak jsem to odinstaloval, a ted kdyz jdu do Marketu a chci ji znovu naistalovat, tak mi to pise, ze moje zarizeni neni podporovane.
Nevite kde by mohla byt chyba?
diky
Po aktualizaci na Mango jsem zkousel aktualizovat z Marketu, ale psalo to, ze to nejde. (nejaka chyba)
Tak jsem to odinstaloval, a ted kdyz jdu do Marketu a chci ji znovu naistalovat, tak mi to pise, ze moje zarizeni neni podporovane.
Nevite kde by mohla byt chyba?
diky
-
mlndsk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Tak co?scoopitch wrote:AllShare hlásí update...tak třeba se něco změní!
Me osobne nejvic vadi, ze aplikace nevidi obsah telefonu.
AllShare me stale nefunguje ani s popsanym trikem. Aplikace se spusti ale nevidi zadna zarizeni a to ani TV od Samsungu.
Trochu vetsi uspech mam s aplikaci onePlayer, s ni aspon muzu ovladat televizi ale zase nevidi zadny obsah v mem telefonu takze na TV nic neposlu :(
Trochu vetsi uspech mam s aplikaci onePlayer, s ni aspon muzu ovladat televizi ale zase nevidi zadny obsah v mem telefonu takze na TV nic neposlu :(