hil wrote:Je to jednoduché:
0. Předpokládám, že tam máš HSPL. Připojení k PC vždy přes USB.
1. Podržet při zapnutí tlačítko DOWN hlasitosti.
Instalovat z PC - TASK 29 s Radiem 2.15.50.14 - vyčístí vše a nainstaluje radio.
2. Podržet při zapnutí tlačítko DOWN hlasitosti.
Instalovat z PC - MAGLDR113_DAF - spustit rovnou ROMUpdateUtility.exe, jinak z mého PC DAF.exe nereaguje.
3. -Podržet při zapnutí tlačítko zapínání. Volbou USB Flasher pokračovat instalací z PC.
Instalovat z PC - MAGLDR_CWM_Recovery_v3.0.2.5_for_NexusHD2_135M.
-Pokud je u ROM přiložen jiný, použít jej.
4. Flashnout ROMku
-nahrát příslušný zip s ROM na SD kartu.
-ze ZIPu na SD kartě pomocí MAGLDR a volby 8 - AD RECOVERY nainstalovat.
5. Hardreset pomocí MAGLDR (není až tak nutné pokud jsi udělal TASK29).
HOTOVO
Telefonní seznam přenes pomocí SIM karty.
S účtem u Googlu (a Gmailem) se potom o to už nemusíš starat vůbec. Po přihlášení se kontakty synchronizují samy.
Jen k tomu Tvému bodu 2). Já jsem na tom absolutně stejně a DAF.exe nelze spustit a to ani jako administrátor, protože i když mám na Win7 vypnuté hlášení o povolení práv k instalaci jakéhokoliv softu, tak vždy pravým tlačítkem kliknu na ROMUpdateUtility.exe, případně u CWM na DAF.exe a spustím to jako admin a bez problémů. Ty se mi sice vyskytly při RADIO, když mi Comodo Firewall blokoval spuštění (ne úplně, první 2 kroky šly, ale pak už nekomunikoval s telefonel a hodil ERROR!) a tak jsem celou složku dal mezi povolené soubory a mohu to tak spouštět, aniž bych na Comodu vypínal DEFENSE +.
-- doplnění předchozího příspěvku (10 srp 2011 16:51) --
matelkoxxl wrote:Ďakujem za postup, ale nakoniec som to nejako zvládol podľa návodu z xda-dev a robil som to cez to cLK. Nakoniec to bolo vcelku jednoduché.
Akurát stále pátram ako dostať z WM 6.5 kontakty a sms do androida. Neexistuje nejaká jednoduchá aplikácia, alebo návod, kde netreba inštalovať kopec ďalších aplikácií do compu a tiež do telefónu???
Chlape, já se s tím taky potýkal, když jsem začátkem roku přecházel na Androida a přesně Ti neporadím jaká je to aplikačka, ale pro WM něco funguje, co Ti sesynchronizuje kontakty, kalendář a snad i zprávy (možná jen emaily) s Google účtem! Zkus to vygůglit a uvidíš ju? Teď mě jen tak i napadá, že možná to šlo nějak dokonce snad přímo i z telefonu, ale opravdu už nevím jak, takže gůglit, gůglit a zase gůglit a narazíš na to prosím ju?!