Synchronizace úkolů
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

Synchronizace úkolů
Kalendář se sice přes live synchronizuje nádherně, ale co úkoly? Je zde nějaká cesta, jak je dostat z mobilu do Outlooku?
Synchronizace úkolů
Funguje to automaticky, ale jen s účtem na Exchange nebo 365. Úkoly zadané v kalendáři na Live to synchronizovat neumí.
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

Synchronizace úkolů
Ovšem to je veskrze dementní. Platit další prachy za služby jenom pro to, abych zprovoznil něco, co má být v základu už dávno. Nu, doufám, že Microsoft to změní...
Synchronizace úkolů
No on to není problém WP7 - tasky zadané v Live se zobrazují v kalendáři na WP7. To co popisuješ je omezená synchronizace mezi Live a Outlookem přes Hotmail Connector. Ono kdyby všechno bylo k dispozici v Live, kdo by si potom pořizoval 365? 
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

Synchronizace úkolů
Ano, principiálně to bude tak, jak říkáš, ale fakticky to pořád znamená, že není možnost jak bezplatně (koupil jsem si přece licenci WP7 v ceně přístroje) synchronizovat úkoly s PC nebo s cloudem. Jdou obrázky, videa, hudba, kalendář, kontakty a bůhví jaký kraviny ještě, ale taková maličkost jako úkoly nejdou...
Synchronizace úkolů
Opět: to co chceš, je aby desktopový Outlook synchronizoval s tasky Live. A to on neumí - respektive neumí to Outlook Hotmail Connector. To, že máš licenci na WP7 neznamená, že ti bude automaticky poskytnuta možnost synchronizace s desktopouvou aplikací Outlook.
Pokud nebudeš používat na PC Outlook, ale budeš emaily, kalendář a tasky spravovat přímo v Live prostřednictvím browseru - žádný problém. Netvrdím, že je to ideální - taky by se mi líbilo mít tasky z Live v Outlooku. Ale chápu strategii MS. Budeš-li chtít komfort, nakonec tě to dovede k zaplacení 365
Pokud nebudeš používat na PC Outlook, ale budeš emaily, kalendář a tasky spravovat přímo v Live prostřednictvím browseru - žádný problém. Netvrdím, že je to ideální - taky by se mi líbilo mít tasky z Live v Outlooku. Ale chápu strategii MS. Budeš-li chtít komfort, nakonec tě to dovede k zaplacení 365
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

Synchronizace úkolů
Já tě vážně chápu. Ale budu si stát za svým, myslím si, že by to mělo být naprostou samozřejmostí.
- Jiří Danihelka
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2(WP7),Mozart,Lumia710+800, Kindle3G,Omnia7
Synchronizace úkolů
Já jsem stejný problém vyřešil pomocí OneNote a SkyDrive.
OneNote podporuje zadávání úkolů a snadno se synchronizuje s telefonem i počítačem.
Netvrdím, že je to ideální, ale funguje to.
Nevýhodou je, že oproti Outlooku přijdeš o část funkcionality, naopak oceňuji, že do TODO listu můžu psát i jiné věci než jen úkoly.
OneNote podporuje zadávání úkolů a snadno se synchronizuje s telefonem i počítačem.
Netvrdím, že je to ideální, ale funguje to.
Nevýhodou je, že oproti Outlooku přijdeš o část funkcionality, naopak oceňuji, že do TODO listu můžu psát i jiné věci než jen úkoly.
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

Synchronizace úkolů
Taky to tak momentálně využívám. Akorát je otravné, že musím pořád zapínat OneNote kvůli kontrole úkolů, zatímco outlook běží pořád...
Synchronizace úkolů
Souhlasím, že je to mrzuté. Já s tím problém nemám, jelikož ve firmě máme Exchange, s kterým to jede jako po másle, ale s mým soukromým Live účtem mám též smůlu - mám jen štěstí, že v soukromém životě tuhle fičuru nepotřebuju. A kdyby jo, tak jsem si ještě z dob studií přinesl licenci na exchange server :D
Každopádně je třeba směrovat svůj hněv na desktop a jeho outlook connector, protože tam je zakopaný pes, nikoli ve WP7.
Každopádně je třeba směrovat svůj hněv na desktop a jeho outlook connector, protože tam je zakopaný pes, nikoli ve WP7.