Mohl by tedy někdo, komu unlock zůstal, popsat, jaký postup dodržel, z jaké ROM updatoval, atd? Mám Omnii-NoDo-Chevron, takže především za ohlasy Samsungistů bych byl velice rád, nicméně věřím, že i ostatní bude unlock/relock Manga zajímat. Díky
[Samsung] Jak zachovat telefon odemčený i v oficiálním Mangu
Zdravím, kolegové. Od včerejšího večera netrpělivě pročítám zdejší fórum i xda a zatím z toho všeho nejsem moc moudrý, jelikož mnoho lidí píše, že se jim devunlock zrušil, jiní si jej zachovali.
Mohl by tedy někdo, komu unlock zůstal, popsat, jaký postup dodržel, z jaké ROM updatoval, atd? Mám Omnii-NoDo-Chevron, takže především za ohlasy Samsungistů bych byl velice rád, nicméně věřím, že i ostatní bude unlock/relock Manga zajímat. Díky
Jak zachovat telefon odemčený i po oficiálním Mangu
všetko je tu
je copy z iného fora neviem či sa to smie ale čo už
Jak nahrát oficiální aktualizaci Mango a zároveň zachovat odemčení zařízení Samsung
Tento postup je zatím funkční pouze na zařízeních Samsung, která obsahují poslední, resp. předposlední aktualizaci systému (7.0.7390.0 (NoDo) nebo 7.0.7392.0 (NoDo+fix)), jsou odemčená pro instalaci neoficiálních aplikací a je zde aplikována úprava zabraňující opětovnému zamčení.
je copy z iného fora neviem či sa to smie ale čo už
Jak nahrát oficiální aktualizaci Mango a zároveň zachovat odemčení zařízení Samsung
Tento postup je zatím funkční pouze na zařízeních Samsung, která obsahují poslední, resp. předposlední aktualizaci systému (7.0.7390.0 (NoDo) nebo 7.0.7392.0 (NoDo+fix)), jsou odemčená pro instalaci neoficiálních aplikací a je zde aplikována úprava zabraňující opětovnému zamčení.
funguje aj na oficial mango, zdroj http://wmmania.cz/clanky/navody/jak-nah ... oje-s-wp7/" onclick="window.open(this.href);return false;Před vlastní aktualizací zařízení je třeba nainstalovat aplikaci WP7 Root Tools v0.5.( mne nešlo musí byť verzia v0.7)
Dále "naistalujeme" aplikaci Diagnosis. Stačí jednoduše vytočit (jako telefoní číslo) kód ##634#, který Vám mezi aplikacemi zpřístupní zástupce "Diagnosis".
Poté si stáhněte přiložený XAP soubor a naistalujte jej do zařízení.
Otevřete WP7 Root Tools, přepněte se na kartu "Explorer" a vytvoříte novou složku s názvem "provxml" (nesmí být umístěna v žídné podsložce).
V Exploreru se proklikáme do "Applications/Install" a vyberete složku začínající "D19A80F2-1717....", tam najdeme soubor "unlock.xml", který zkopírujeme do nově vytvořené složky "provxml".
WP7 root tools ukončíte pomocí volby exit, jinak se nic neuloží!
Opět spustíme aplikaci "Diagnosis" (klasicky z nabídky programů) a vytočíme kód *#9908# (GPRS settings), kde se ujistíme, že se v nabídce nachází soubor "unlock.xml", ale nic zatím nevybráme. Aplikaci pouze uzavřeme tlačítkem "Close".
Proveďte klasický update na Mango (beta2), pomocí standardního postupu dle Microsoftu popsáného dále v tomto článku.
Po úspěšném nahrání Manga opět spustíme aplikaci "Diagnosis", vytočíme kód *#9908#, z nabídky vybereme položku "unlock.xml" a klikneme na "Save" - Provede se odemčení.
Vypneme aplikaci Diagnosis a restartujeme zařízení.
Hotovo, nyní máme v telefonu 2. betaverzi aktualizace Mango určenou oficiálně pouze pro vývojáře.
- Attachments
-
- new_sms_unlock.xap
- (40.87 KiB) Downloaded 112 times
-
19roman97
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note II, Lumia 920, Nexus 7 16GB, Surface R
Mam Beta Mango 7712 a nic som nemusel robit
http://smartmania.cz/forum/download/file.php?id=5587
Celkem by mne zajímalo, jak zachovat odemknutý telefon HTC 7 Trophy. Včera jsem Mango nainstaloval, ale telefon se zamknul, takže jsem šel hezky rychle zpátky na NoDo. Existuje nějaké řešení? Podotýkám, že telefon mám odemknutý Chevronem a aplikované zabránění zamykání.
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Pro HTC zatím ne. Telefon se vždycky zamkne.
Hmm
Tak holt zůstanu na NoDo, ono mi stejně vlastně nic moc nechybí
A s Mangem bych aktuálně spíš downgradoval, když nejde odemknout...
-
19roman97
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note II, Lumia 920, Nexus 7 16GB, Surface R
Upgrade z Beta 7712 na 7720 oficial. Zune si aktualizaciu vyziadalo same, a po upgrade stacilo v diagnosis vytocit *#9908# a nastavit... samozrejme je potrebne mat vo fone vsetky vecicky na to...