PC Remote
-
Lukáš Křepelka
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800
PC Remote
Chtěl bych se zeptat, zkoušel jste někdo program PC Remote? Přesně tohle jsem hledal, ale problém je v tom že mi nefunguje a tak se ptám jestli s tim někdo také neměl problém. Program mám nainstalovaný v počítači i v mobilu a vše mám povoleno i ve firewallu a už si s tim opravdu nevím rady. 
PC Remote [app]
Normálně jsem ho v PC spustil jako službu a zaregistroval jsem si acc a funguje mi vše. Možná máš ještě něco ve firewallu nebo tak něco?
PC Remote [app]
Ja mam stejyn problem. vse povoleno zkousel jsem to aji na druhym pc a stjeny problem nepripoji se. zkousel jsem tady aplikaci pro vzdalenou plochu a ta ten pc mela najit a nenasla nic ani app na tiskarnu nenasla sitovou tiskarnu:/
-
Lukáš Křepelka
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800
PC Remote [app]
Já už taky nevim.... prošel sem několikrát FAQ. Ve firewallu vše povolený a nic jínýho nepoužívám. Holt máme asi smůlu.
PC Remote
Mě to funguje, akorát ta aplikace má celkem velkej delay (aspoň teda u mě), takže na nějaký delší operace to není.
Veřejnou IP neřešíš, připojuješ se na IP adresu v LAN. Nebo to chceš ovládat naslepo přes internety?
Veřejnou IP neřešíš, připojuješ se na IP adresu v LAN. Nebo to chceš ovládat naslepo přes internety?