PC Remote

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Lukáš Křepelka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800

PC Remote

Post by Lukáš Křepelka »

Chtěl bych se zeptat, zkoušel jste někdo program PC Remote? Přesně tohle jsem hledal, ale problém je v tom že mi nefunguje a tak se ptám jestli s tim někdo také neměl problém. Program mám nainstalovaný v počítači i v mobilu a vše mám povoleno i ve firewallu a už si s tim opravdu nevím rady. :???:
Maddogg
nováček
nováček
Zařízení: Omnia 7

PC Remote [app]

Post by Maddogg »

Normálně jsem ho v PC spustil jako službu a zaregistroval jsem si acc a funguje mi vše. Možná máš ještě něco ve firewallu nebo tak něco?
Polanorka
nováček
nováček
Zařízení: Nokia lumia 820

PC Remote [app]

Post by Polanorka »

Ja mam stejyn problem. vse povoleno zkousel jsem to aji na druhym pc a stjeny problem nepripoji se. zkousel jsem tady aplikaci pro vzdalenou plochu a ta ten pc mela najit a nenasla nic ani app na tiskarnu nenasla sitovou tiskarnu:/
Lukáš Křepelka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800

PC Remote [app]

Post by Lukáš Křepelka »

Já už taky nevim.... prošel sem několikrát FAQ. Ve firewallu vše povolený a nic jínýho nepoužívám. Holt máme asi smůlu.
Maddogg
nováček
nováček
Zařízení: Omnia 7

PC Remote

Post by Maddogg »

Máte veřejnou IP? Když nachvili uplně vypnete firewall tak taky nic? Nemáte NOD32?
fijosh
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

PC Remote

Post by fijosh »

Mě to funguje, akorát ta aplikace má celkem velkej delay (aspoň teda u mě), takže na nějaký delší operace to není.

Veřejnou IP neřešíš, připojuješ se na IP adresu v LAN. Nebo to chceš ovládat naslepo přes internety?
Polanorka
nováček
nováček
Zařízení: Nokia lumia 820

PC Remote

Post by Polanorka »

nene nod nemam no firewall vypnout muzu ale kdyz to am vtom povoleny tka yb to nemnelo mit vliv nanic prece.. nene verejnou ip opravdu nepotrebuju pripojuju se primo na LAN
Post Reply

Return to “Aplikace a software”