bluetooth sluchátka a LiveID

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
Post Reply
milanz
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by milanz »

Zdravím mam dotaz jestli jde k wp7 (mango) připojit bluetooth sluchátka, jak mohu změnit v nastaveni Windows Live ID účtu zemi kterou pocházím, protože kdysi dávno v pravěku před NoDo jsem nastavil že jsem z UK abych mohl na Marketplace aspoň na free věci ,ale teď mi to nejde změnit ani na stránkách http://www.live.com" onclick="window.open(this.href);return false; ani v nastaveni účtu v Zune...? děkuji za pomoc
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

Tak bezdrátová sluchátka by měla jít připojit. Nemám je, takže nemohu posoudit.
Co se týče nastavení Windows Live ID zde to funguje tak, že migraci můžeš provést na webu xbox.com za pomocí Windows Live ID (možno jen jednou za rok).
Phone, PC, Accnout by měli mít stejný region. Pak by vše mělo správně fungovat.
W_A_V
nováček
nováček
Zařízení: Omnia 7

Post by W_A_V »

milanz wrote:Zdravím mam dotaz jestli jde k wp7 (mango) připojit bluetooth sluchátka, jak mohu změnit v nastaveni Windows Live ID účtu zemi kterou pocházím, protože kdysi dávno v pravěku před NoDo jsem nastavil že jsem z UK abych mohl na Marketplace aspoň na free věci ,ale teď mi to nejde změnit ani na stránkách http://www.live.com" onclick="window.open(this.href);return false; ani v nastaveni účtu v Zune...? děkuji za pomoc
Používám ke spokojenosti a bez problému BT sluchátka Sony DR-BT100CX - umí přijímat hovory i ovládat přehrávání hudby.
Zem v ID už nejde nikdy změnit, jak už se jednou nastaví je to napořád. :-(
chmeldas
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"

Post by chmeldas »

Region Live ID jde změnit 1x za rok. Žádné napořád se nekná
Post Reply

Return to “Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7”