Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze
Windows Phone 7: Otázky a odpovědi (všeobecná diskuze)
Nevíte jak změnit melodii sms? Podařilo se mi přidat vlastní vyzvánění (přes Zune a změnit žánr na Ringtone), ale v sms se nezobrazuje :(
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pokud vim tak Mango prinasi jen moznost mit vlastni vyzvaneni,ale notifikace jako jsou zpravy,emaily apod ne.
Když přes zune instaluju aplikaci stáhne ji pc a do telefonu nainstaluje nebo jen pošle informaci a telefon si ji stáhne sám přes datové přenosy?
Je nějáká aplikace která ukáže kolik mám stáhnutých a odeslaných dat?
Je nějáká aplikace která ukáže kolik mám stáhnutých a odeslaných dat?
Aplikace se stáhne do mobilu po připojení k Zune, při připojení k Zune sdílí mobil připojení k netu PC, takže se stáhne i bez zaplých WiFi či dat.
- drak21
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Ahoj,
muze nekdo poradit jak se prevede live id z us na cz,nebo to nejde a musim mit dva ucty?Prolezl jsem svuj ucet a nikde jsem tuto moznost nevidel,nekdo psal na foru ze to jde jednou do roka.
muze nekdo poradit jak se prevede live id z us na cz,nebo to nejde a musim mit dva ucty?Prolezl jsem svuj ucet a nikde jsem tuto moznost nevidel,nekdo psal na foru ze to jde jednou do roka.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
zmena je mozna na webu XBox live, ktery je provazany s LiveID, tam se prihlas a dole by jsi mel mit volbu pro nastaveni a zmenu zeme. Pozor, lze to provest jen jednou za rok, tak at se neprekliknes.
Lze přez Zune kopírovat muziku do telefonu zakoupenou jinak než přez Zune? Nevíte jestli MS plánuje zprovoznění nákupu hudby i u nás?
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Samozřejmě, že jde...
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Na zprovoznění Zune Music v CZ Microsoft údajně pracuje, zatím tomu však brání právní legislativa.
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Jednoduše: Microsoft nemá pro ČR smlouvy s vydavateli.
je pravda, že všechny nové telefony s Mango už budou obsahovat úplně všechny jazyky a bude jedno, kde si ho koupím?
tak to je zajimave na youtube jsem videl video s Omnia W a tam prochazeli menu a pripadalo mi, ze tam snad jsou vsechny jazyky
http://www.youtube.com/watch?v=4UOIRJQ2mmQ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=4UOIRJQ2mmQ" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
RE: Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze
Nerekl jsem, ze na nekterych telefonech v nekterych regionech u nekterych operatoru byt nemuzou. Odpovidal jsem na tvou otazku.
-
Davedroid
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
Uvazuji o WP, ale doma mam Maca. Prosim, pomuzete s dotazy
Na Macovi asi Zune fungovat nebude ze? Nebo je nejaka cesta?
Da se stahovat primo telefonem z Marketplace?
Lze kopirovat fotky, hudby, filmy a soubory z Maca do MP telfonu a obracene? Neco jako u Androidu jednoduse skrze mass storage? Poradite nekdo, prosim, jak bych dostal soubory do MP a nebo z WP do Maca?
Diky
Na Macovi asi Zune fungovat nebude ze? Nebo je nejaka cesta?
Da se stahovat primo telefonem z Marketplace?
Lze kopirovat fotky, hudby, filmy a soubory z Maca do MP telfonu a obracene? Neco jako u Androidu jednoduse skrze mass storage? Poradite nekdo, prosim, jak bych dostal soubory do MP a nebo z WP do Maca?
Diky
Pro mac neni Zune, ale Connector - což je vlastně jen synchronizační utilitka. Nijak blbá, zvládá obousměrný přenos mediálních souborů jako jsou obrázky, hudba a videa. Víc najdeš přímo na stránce http://www.microsoft.com/windowsphone/e ... ector.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Ještě doplním: ano, dá se stahovat aplikace přímo z telefonu. A ne, WP7 nepodporuje mass storage.
-
Davedroid
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
dwbmb wrote:Pro mac neni Zune, ale Connector - což je vlastně jen synchronizační utilitka. Nijak blbá, zvládá obousměrný přenos mediálních souborů jako jsou obrázky, hudba a videa. Víc najdeš přímo na stránce http://www.microsoft.com/windowsphone/e ... ector.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Diky, ale at to zkousim, jak to zkousim, pres link nebo pres itunes, nemohu se dopracovat k nejakemu "aktivnimu tlacitku" na ktere kdybych kliknul, tak se aplikace zacne stahovat. Na linku, kdyz klinknu na"download now" tak jsem prsmerovat semm
http://itunes.apple.com/CZ/app/windows- ... mt=12&ls=1 a tam neni aktivni text "free" jako obvykle. Ktery kdyz se klikne , tak se zacne aplikace stahovat, ale je aktivni jen "view in Mac app store" a tam kdyz kliknu, tak se dostanu na uvodni stranku Mac app storu. Tam kdyz dam vyhledat wp7 nebo connect i presny nazev, app store nenajde aplikace:-(
Prosim, jak si mam aplikaci najit a stahnout? Diky
To netuším, vlastní Mac nemám. Mohl by vám pomoci Jiří Hrma, který však neposkytuje rady přes SZ. Snad ho ale můžete upozornit, že se to řeší zde 
Zdravím, mám dotaz ohledně opravení menu pro nastavení fotoaparátu po nahrání češtiny.
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=158&t=25716" onclick="window.open(this.href);return false;
o tomto návodu vím, ale mám LG Optimus 7, kde TouchExplorer (HTC), ani WP7 Root Tools (Samsung) nefungují
.
Dále mi kamera nahrává jen v kvalitě SD 480p nikoliv HD 720p. Ne snad že by mi to vadilo nějak extrémně, ale když tam ta možnost HD videa je, rád bych ji využil. Máte někdo pro mně radu jak tyhle 2 věci dát do kupy na mém LG?
děkuji všem za rady.
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=158&t=25716" onclick="window.open(this.href);return false;
o tomto návodu vím, ale mám LG Optimus 7, kde TouchExplorer (HTC), ani WP7 Root Tools (Samsung) nefungují
Dále mi kamera nahrává jen v kvalitě SD 480p nikoliv HD 720p. Ne snad že by mi to vadilo nějak extrémně, ale když tam ta možnost HD videa je, rád bych ji využil. Máte někdo pro mně radu jak tyhle 2 věci dát do kupy na mém LG?
děkuji všem za rady.