Užitečné aplikace - Robert Varga
-
Jikoun
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Uzitecne aplikace - Robert Varga
To mě moc mrzí, byla to moje nejužitečnější aplikace hned po TomTomovi. A to nejde proč jestli se můžu zeptat? Čili s tím nemůžu počítat ani do budoucna?
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Takové funkce nejsou ve wp7 povolené z bezpečnostních důvodů. WP je prostě systém nové generace a bezpecnost je priorita č. 1.
Robert: via email: A dá se v livetile svátků ten počet týdnů vypnout? Není to tam vůbec hezký 
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Oki, zanesu do plánovaného updatu
Zdravím...dnes mně bohové byli nakloněni a podařilo se mi zaregistrovat platební kartu v MKP. Jako poděkování jsem si koupil TV Program...
OT: je to stejně záhata Xbox mi píše nesprávné číslo karty,kterou jsem chtěl zaregistrovat a stejnou kartu zaregistruji v MKP o 3 minuty později (což se mi 2 dny taky nedařilo)
OT: je to stejně záhata Xbox mi píše nesprávné číslo karty,kterou jsem chtěl zaregistrovat a stejnou kartu zaregistruji v MKP o 3 minuty později (což se mi 2 dny taky nedařilo)
-
Jikoun
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Nebo tam nechat jen to číslo bez toho černýho puntíku v pozadí. Jinak se mi to tam hodí, protože ve škole někdy nevím, jestli je sudej nebo lichej týden a kalendář přímo ve windows to tam nepíše, takže to je super.dwbmb wrote:Robert: via email: A dá se v livetile svátků ten počet týdnů vypnout? Není to tam vůbec hezký
Úplně nejlepší by bylo vypínací, bez černého kolečka. Já to nepotřebuju vůbec, ale shodnem se na tom, že ošklivým elementem je právě to černé kolečko 
- Robert Varga
- smartguru

Jj udělám vypínač. Teda, skoro už je hotový
Černé kolečko je vlastnost OS, tak trochu ho využívám, abych tam to číslo nemusel rvát přes obrázek.
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv zář 29, 2011 22:37) --
Tak update odeslán ke schválení, pro Svátky i Meniny
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv zář 29, 2011 22:37) --
Tak update odeslán ke schválení, pro Svátky i Meniny
Dobrý den, moc rád bych zaplatil v MP za jednoduchou aplikaci typu Reminder, protože mi prostě chybí. Vím, že mnozí namítnou, že tuto funkci má i kalendář, ale tam než všechno vyplním, tak jsem z toho otráven a samotná připomínka zvukově upozorní jen jednou a pak zůstane displej na Snooze nebo Dismiss. To mi ovšem není nic platné v případě, že mám telefon někde odložený a na úkol zapomenu. Rád bych, aby aplikace byla jednoduchá a aby zvuk upozorňoval v nastavitelných intervalech tak dlouho, než to vypnu. A když to vypnu, prošlá připomínka by se měla automaticky sama smazat. Tak musím v kalendáři prošlé připomínky mazat ručně - no otrava. Jde prostě o to, abych co nejrychleji vyplnil jen datum, čas a obsah připomínky. Žádné doby trvání a jiné nesmysly nepotřebuji. Snad by tam mohla být možnost připomínku odložit nebo najednou napsat připomínek více. takovou aplikaci bych opravdu uvítal. 
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
@kalmia - přidávám žádost
Lze vytvořit app. soft tlačítko LOCK tfl. ?
Lze vytvořit app. soft tlačítko LOCK tfl. ?
-
mlndsk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Jdou naprogramovat profily?
Tedy zmena hlasitosti na bazi casu, gps, wifi, kalendare atd?
Toto mi chybi nejvice.
Samozrejme rad zaplatim.
Tedy zmena hlasitosti na bazi casu, gps, wifi, kalendare atd?
Toto mi chybi nejvice.
Samozrejme rad zaplatim.
- Robert Varga
- smartguru

Lock screen ani profily bohužel nejdou. :-/
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Ach ten MS
.....doufám, že podobné vychytávky, které zvyšují uživatelský komfort zavede MS alespoň do WP8, tj. za rok.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bohužel, tyhle "vychytávky" zásadním způsobem ovlivňují bezpečnost platformy, a proto je šance na zpřístupnění těch funkcí pro aplikace minimální.
-
mlndsk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Urcite ty aplikace jdou, protoze treba TouchXperience profily ma. Bohuzel zatim jen pouze pro betatestery, coz ja nejsem.
Samozrejme to neni izy seznam bankomatu, ale aplikace se musi nahackovat do OS a ziskat pristup.
Nicmene tedy musime cekat na MS, nebo az Julien vyda TX pro vsechny (jede mu to i v mangu).
Samozrejme to neni izy seznam bankomatu, ale aplikace se musi nahackovat do OS a ziskat pristup.
Nicmene tedy musime cekat na MS, nebo az Julien vyda TX pro vsechny (jede mu to i v mangu).
- Robert Varga
- smartguru

Tak konečně je venku počasí s českou předpovědí, s pořádným Windowsfouňáckým vzhledem živých dlaždicí a mimo jiné funkcí "Ranní předpověď na displeji". http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=144&t=26679
Roberte , prosím u aplikace počasí se mi občas stane , že se mi objevuje na live tile pouze barevná dlaždice bez informací o počasí , nevíš co s tím ? :D jinak aplikace jsou to parádní
klobouk dolů
U mne to samé - na dlaždici mám občas jen "°C" a jinak nic
- Robert Varga
- smartguru

Jj update už je na cestě, jen mu to trvá.
- Tealc_EU
- přispěvatel

- Zařízení: Honor 7
Já bych se moc přimlouval za nějakou aplikaci kde si člověk napíše otevírací doby obchodů, doktorů nebo úřadů popřípadě i z fotkou nebo polohou.