Mango aktualizace je tady (27.9.): Všeobecná diskuze
nainstalovat WP7 RootT Tools goole pomôže náisť pozor verziu poslednú
potomspustiť WP7 root tools registry editor nájsť "HKEY_LOCAL_MACHINE/MUI/Available" a vytvoriť (new value) s názvem "0405" a dword zmeniť na String hodnot "Czech
potomspustiť WP7 root tools registry editor nájsť "HKEY_LOCAL_MACHINE/MUI/Available" a vytvoriť (new value) s názvem "0405" a dword zmeniť na String hodnot "Czech
- Rodsten
- přispěvatel

- Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro
htcjirka wrote:Vypnout telefon.Zmacknout a drzet volume tlacitko dolu.Za drzeni tlacitka volume dolů stisknout zapinaci tlacitko.Chvilku volume dolu budes drzet nez nabehne trikolora.Nemusí se ti ti povest na poprve.Do bootloaderu se dostanes vzdy at tam mas ci nemas Mango.Nemusism pripominat mit plne nabitou baterii.Pokud bude po 50% tak te to ani nepusti flashovat.Pokud instalujes poprve "manualne pres bootloader" budou se instalovat ovladace.No, to ja prave vim a tu ROM mam, jen se mi nedaří dostat HTC 7 PRO s Mangem do bootloaderu ? Jaký je přesně postup ?
Proveden flash na 7004, provedeno odemčeíi Chewronem, provedena úprava registru, provedeno zamčení Chewronem a aktualizuji 7008, pak mne čeká 7392, 7403 a Mango, doufám, že tentokrát už to bude česky
- Jiří Kopecký
- nováček

- Zařízení: HTC HD 7
Nazdar.
Potřeboval bych radu.Ted jsem koupil od jednoho borca HTC HD7 je tam nahraná neof. rom 7720. Bohužel ktomu nemám zálohu. Nevíte jak dostanu zpátky ofi. rom?
Potřeboval bych radu.Ted jsem koupil od jednoho borca HTC HD7 je tam nahraná neof. rom 7720. Bohužel ktomu nemám zálohu. Nevíte jak dostanu zpátky ofi. rom?
- Tealc_EU
- přispěvatel

- Zařízení: Honor 7
jk001 wrote:nainstalovat WP7 RootT Tools goole pomôže náisť pozor verziu poslednú
Patřilo to mě ?
A ten WP7 RootT Tools si nainstaluji na PC a připojím kabelem nebo nějak rovnou do MT ?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano,toto uz je tady snad stokrat zmineno v ruznych vlaknech,sam Microsoft jasne rekl, ze update na Mango dostanou vsechny soucasne telefony, ale jazyk zustane a lokalizace do cestiny nebude.Takze pokud lpis na cestine je nutno mit nejprve upraveny registry,coz je tu popsano nescetnekrat.mám jeden dotaz. Pořád tady čtu že před instalací Manga se mají upravit registry aby tam ta čeština byla. Znamená to že bez těch úprav ta čeština nefunguje ?
Stahnout rom dle distribuce bud tady ve vlaknu nebo na xda a manualne ji flashnout z bootloaderu.Nazdar.
- Tealc_EU
- přispěvatel

- Zařízení: Honor 7
...ano četl jsem to tady xkrát ale nikde jsem tady nenašel postup jak to udělat...
-
htcjirka
- smartmaniak

Pak jsi vubec nepouzil tlacitko hledat..jeden z mnoha navodu..
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=158&t=25716" onclick="window.open(this.href);return false;
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=158&t=25716" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak mám Mango nainstalované a jsem slušně řečeno velmi nas*aný. Sice mám češtinu, ale telefon se mi zamknul, takže mám drahý hloupý telefon bez aplikací. Market mi nefunguje, protože prý "není ve vaší zemi nebo oblasti k dispozici", přes Zune se nemůžu přihlásit i když to vypadá, že to funguje, tak poslední potvrzovací tlačítko je zašedlé. Naštěstí mi zůstalo alespoň moje zvonění a zvuk pro SMS. Jenže k čemu mi je Mango, když funkčně je teď telefon o 100% horší než s NoDo
Do háje
Multitasking mi je k ničemu, když není co přepínat a na sociální sítě a mobilní internet mám tablet...
Market funguje aj cz už som nakupoval a úplne v pohode som pridal slovenskú kreditku VUB aj moju adresu som dal slovenskú aj PSČ slovenské len krajinu CZ takže chyba bude niekde inde ako v Mangu celkovo Faramir píšeš hlúposti
jen si nastav jinou zemi ve windows a je to. Pokud jsi si neodemkl novou instalaci NoDo, tak je jasné, že je zamčený.
Pokud si upgradoval z odemčené Bety tak stačí znovu jen spustit odemykací XAP
-
htcjirka
- smartmaniak

A proc vsem vadi zamknuty telefon,hromada lidi tu hlasala jak je perfektni, ze je telefon zamceny,ze to neni telefon o hrabani se v nem a ze ta uzavrenost je to nejlepsi,slova nekterych zdejsich guru WP7.Tak skvely OS prece nepotrebuje odemykat,tu hlasalo mraky nadsencu..ani ten tethering se nedostavil..ani v te wifi podobe.jsem slušně řečeno velmi nas*aný. Sice mám češtinu, ale telefon se mi zamknul, takže mám drahý hloupý telefon bez aplikací.
ano tebeTealc_EU wrote:jk001 wrote:nainstalovat WP7 RootT Tools goole pomôže náisť pozor verziu poslednú
Patřilo to mě ?
A ten WP7 RootT Tools si nainstaluji na PC a připojím kabelem nebo nějak rovnou do MT ?
WP7 root tool.xap do mobilu . musí byť odomknutý mobil.
Chceš poslat fotku? Chyba bude zřejmě v tom, že mám české Live ID, ale měnit ho opravdu nebudu. Každopádně Market nefunguje ty hlouposti.jk001 wrote:Market funguje takže chyba bude niekde inde ako v Mangu celkovo Faramir píšeš hlúposti
NoDo jsem měl samozřejmě odemknuté a upravené, aby se nezamykalo. Jak bych asi zjistil, že mi nefunguje žádná homebrew aplikace, které ale mám samozřejmě nainstalované?W_A_V wrote:jen si nastav jinou zemi ve windows a je to. Pokud jsi si neodemkl novou instalaci NoDo, tak je jasné, že je zamčený.
Zamknutý telefon mi vadil vždycky, proto jsem ho měl samozřejmě odemknutý. Už od začátku používám české Live ID, ale dosud mi nefunkční market nevadil, prostě jsem si stáhl xap a nainstaloval z PC. Jenže to už nejde, protože Mango mi zamklo telefon a Market prostě nefunguje, takže mám jen hloupou drahou krabičku s funkčností mého druhého telefonu Nokia 6310i. Jsem hodně naštvaný a mám takový pocit, že Trophy vrátím, koupím levný hloupý mobil za pár korun a splní mi stejnou službu jako Windows Phonehtcjirka wrote:A proc vsem vadi zamknuty telefon,hromada lidi tu hlasala jak je perfektni, ze je telefon zamceny,ze to neni telefon o hrabani se v nem a ze ta uzavrenost je to nejlepsi,slova nekterych zdejsich guru WP7.Tak skvely OS prece nepotrebuje odemykat,tu hlasalo mraky nadsencu..ani ten thetering se nedostavil..ani v te wifi podobe.jsem slušně řečeno velmi nas*aný. Sice mám češtinu, ale telefon se mi zamknul, takže mám drahý hloupý telefon bez aplikací.
Market CZ funguje mám poslať výpis účtu alebo čo ´Pozor všetko músi byť CZ aj umiestnenie PC aj mobil aj učet na hotmaily aj Xbox region aj ja mám česke live ID aj telefón mám odomknutý aj oficial mango . pogoogluj a máš všetko nielen frflať
- Rodsten
- přispěvatel

Trochu jsem to zakřikl. Aktualizovala se mi jen 7008 verze a na další asi budu muset zase nějaký čas čekat. Co se dá dělat...Rodsten wrote:Proveden flash na 7004, provedeno odemčeíi Chewronem, provedena úprava registru, provedeno zamčení Chewronem a aktualizuji 7008, pak mne čeká 7392, 7403 a Mango, doufám, že tentokrát už to bude česky
-
htcjirka
- smartmaniak

To nevadi,hlavne ze mas vsechno pripraveno,zkouset triky s vynucenim updatu nebo cekat na dalsi vlnu.
- Rodsten
- přispěvatel

jj, vynuceni pomohlo 7392 se stahuje, pak budu vynucovat Mango a doufam se stastnym koncem...
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
CZ marketplace funguje už měsíc a půl, s českým Live ID. Podívej se na https://www.windowsphone.com/cs-CZ/my" onclick="window.open(this.href);return false;
Mno taky nejsem tedy z tohoManga nedceny...Doufam,zue to pujde odemknout ofiko cestou jak vsude hlasali...
Mám české Live ID na doméně hotmail.cz, PC samozřejmě také má české Windows s českým umístěním, Xbox účet nemám žádný.jk001 wrote:Market CZ funguje mám poslať výpis účtu alebo čo ´Pozor všetko músi byť CZ aj umiestnenie PC aj mobil aj učet na hotmaily aj Xbox region aj ja mám česke live ID aj telefón mám odomknutý aj oficial mango . pogoogluj a máš všetko nielen frflať
Stačí to jako důkaz?
To je možné, ale nefungoval mi s NoDo, nefunguje mi s Mangem. Nevím v čem je problém, ale už mě nebaví to řešit. WP7 se mi moc líbil, ale tohle mě opravdu zklamalo a naštvalo.Radek Hulán wrote:CZ marketplace funguje už měsíc a půl, s českým Live ID. Podívej se na https://www.windowsphone.com/cs-CZ/my" onclick="window.open(this.href);return false;