Windows Phone Mango CESTINA
-
MarioSimuk
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia 7
Dobry den, muzu se zeptat jestli umíte nainstalovat cestiny do Manga? Nevíte, kdy bude opet aktualizovat česke lokalizaci? Prosím dejte mi vědet diky
Ahoj,
místo odpovědi se zdejší komunity zeptám na to samé, ale trochu konkrétněji.
Pro aktivaci češtiny je nutné přidat do HKEY_LOCAL_MACHINE/MUI/Available hodnotu 0405. Dřív neexistoval editor registrů pro Mango, teď už (snad) ano. Je tedy možné přidat češtinu do Manga aniž bych musel jít zpět na NoDo?
Zkoušel jsem aplikaci RegistryEditor z TouchExperience ve verzi 1.2.0.0 (s podporou Manga), ale v něm hodnota nejde přidat.
Edit: Klíč se mi podařilo do registrů přidat (přes WP7 Root Tools), ale systém na to nijak nereaguje. Zdá se, že to bez rollbacku na NoDo nepůjde
Edit 2: Takže na to dlabu, rollbackoval jsem na NoDo. A co se nestane, chci po úpravě registrů zpátky na Mango a podle Zune je moje verze prý aktuální. To bych ten MS kopnul do zadku. Takže znovu na betu a z ní na RTM...
místo odpovědi se zdejší komunity zeptám na to samé, ale trochu konkrétněji.
Pro aktivaci češtiny je nutné přidat do HKEY_LOCAL_MACHINE/MUI/Available hodnotu 0405. Dřív neexistoval editor registrů pro Mango, teď už (snad) ano. Je tedy možné přidat češtinu do Manga aniž bych musel jít zpět na NoDo?
Zkoušel jsem aplikaci RegistryEditor z TouchExperience ve verzi 1.2.0.0 (s podporou Manga), ale v něm hodnota nejde přidat.
Edit: Klíč se mi podařilo do registrů přidat (přes WP7 Root Tools), ale systém na to nijak nereaguje. Zdá se, že to bez rollbacku na NoDo nepůjde
Edit 2: Takže na to dlabu, rollbackoval jsem na NoDo. A co se nestane, chci po úpravě registrů zpátky na Mango a podle Zune je moje verze prý aktuální. To bych ten MS kopnul do zadku. Takže znovu na betu a z ní na RTM...
- Rodsten
- přispěvatel

- Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro
Ano, já bych chtěl provést rollback na NoDo, ale nemám zálohu jen originální rom, ale nejde mi flashnout...
Jestli o dobře chápu, jsem v začarovaném kruhu.
Mám HTC HD7 s aktualizací NoDo. Telefon je uzamčený, takže nemám možnost nahrát editor registrů a na marketplace jsem žádný nenašel. Když nainstaluji aktualizaci mango bez úpravy, tak zase nebudu mít češtinu. Pochopil jsem to OK?
Mám HTC HD7 s aktualizací NoDo. Telefon je uzamčený, takže nemám možnost nahrát editor registrů a na marketplace jsem žádný nenašel. Když nainstaluji aktualizaci mango bez úpravy, tak zase nebudu mít češtinu. Pochopil jsem to OK?
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Gooorila: Ano, pochopil jsi to zprávě. Jedinou možností je se vrátit na verzi 7008, odemknout phone a postarat se o to, aby se nezamknul a pře updatem na Windows Phone 7.5 si upravit registry.
-
geronimo_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG Optimus 7
nemel sem zalohu, takze flash na 7004, ve 7008 odemknuto a pridana cestina.. ted mango v CZ.. supr.. =)
kdyz mam ted verzi 7008.. musim davat veri 7004 abych mohl nahodit cestinu?..nebo muzu i tedka?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Potrebujes odemknout telefon a zmenit registry coz muzes i s 7008
a mohl bys mi poradit jak??.. WP mam chvili byl jsem Androidak a v tomhle se vubec nevyznam:X..
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
JuRynCZek: Je zapotřebí mít Windows Phone 7.0.7008.0 pak phone odemknout pomocí ChevronWP7 nebo si to zaplatit u MS a máš to oficiálně. Je tady toho víc, co třeba vědět. Radím si pročíst fórum.
Děkuji za info. Jdu tedy hledat nějaké info, jak se vrátím k původní verzi ROMmorro wrote:Gooorila: Ano, pochopil jsi to zprávě. Jedinou možností je se vrátit na verzi 7008, odemknout phone a postarat se o to, aby se nezamknul a pře updatem na Windows Phone 7.5 si upravit registry.