Mango aktualizace je tady (27.9.): Všeobecná diskuze

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Rodsten
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro

Post by Rodsten »

je možné popř. jak se vrátit z NoDo na 7004 ? já to chtěl v češtině, ale zřejmě jsem někde udělal chybu a rád bych to flashnul znova, jenže, návod na flash z NoDo na 7004 mi už teď u Manga nefunguje. Z Mango nelze provést downgrade ?

HTC 7 Pro
Tealc_EU
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Honor 7

Post by Tealc_EU »

Tak u mé Omnie ten navod nefunguje. Zkousel jsem to 5x :-( Tedy 5x se chytla ta aktualizace ale zamrzlo to na prvním kroku "Zjištění volného místa na disku" 30 minut jsem to nechal a pak storno :-(

Edit: Jo a místa mám 800 GB :-D
jazzzman
nováček
nováček
Zařízení: BlackBerry Q10

Post by jazzzman »

Takže brandovanou T-Mobile Omnii ještě nikdo neupdatoval? Návod mi bohužel nefunguje.
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

Faramir: Zde.
petrmasek
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, Microsoft Surface RT

Post by petrmasek »

jazzzman wrote:Takže brandovanou T-Mobile Omnii ještě nikdo neupdatoval? Návod mi bohužel nefunguje.
Updatoval. Mam brandovanou Omnii od T-Mobile, kterou pouzivam na O2. Vecer jsem pripojil mobil k notebooku a vyskocila na mne aktualizace. Zadne specialni postupy jsem nedelal. Mel jsem vyvojarskou Mango Beta 2.
Faramir
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPad 2 3G 64 GB white

Post by Faramir »

Děkuji, snad to projde :-)
MarioSimuk
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by MarioSimuk »

Už mám update Mango v pořádku, ale mám trochu problém. Proč nemá české lokalizaci? Jak mám udělat - nastavit české? Pls mi prosím díky
pajawww
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7, Samsung Ativ S

Post by pajawww »

Radek Hulán wrote:
pajawww wrote:až na foťák který nejde nastavit jen přisvětlení všechno šlape
To znamená, že v dnešním Mango update (s úpravou registrů na CZ před aktualizací) nemáš toto?
http://myego.cz/item/wp-7-5-cz-omnia-7- ... otoaparatu" onclick="window.open(this.href);return false;

Ty telefony nemají automaticky dostat češtinu, jen mě zajímá, jak to je..

jj mam úpravu registru na cz, zítra se podívám na ten návod jak zprovoznit funkce fotoaparátu ale nevím nevím jestli to půjde když se mi to zamklo a tudíž nemam možnost měnit registry
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

MarioSimuk wrote:Už mám update Mango v pořádku, ale mám trochu problém. Proč nemá české lokalizaci? Jak mám udělat - nastavit české? Pls mi prosím díky
Pokud jsi se právě vzbudil z ročního spánku, tak Mango češtinu nemá. Jde aktivovat pouze úpravou ještě před nahráním manga.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Tak mi to připomíná staré zlaté časy, kdy jsme v.r. 2006 aktualizovali klopotně firmware přes SEUS. To byly líté boje a koukám, že za 5 let se toho moc nezměnilo. Nicméně pevně doufám, že za rok - dva bude WP dobrý a zcela použitelný systém. :-)
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Post by Radek Hulán »

Já doufám, že Apple zabere, protože je nesmírně pozadu... Takto si bude každý (rozumný) člověk kupovat jen WP7.5 a nebude konkurence.

Chystaný iOS5 integruje Twitter. Hezké. WP7.5 integrují Twitter, Facebook, LinkedIn a další sítě. Dokonalé! :-)

Chystaný iOS5 integruje online zprávy lidem s iOS5. Hezké. WP7.5 integrují online zprávy 2 miliardám lidí na Facebooku a Messengeru. Dokonalé! :-)

Chystaný iOS5 nabídne uložení jednoho tisíce fotek do cloudu. Hezké. WP7.5 se propojují na SkyDrive, s 25GB místa, s perfektním emailem, kalendářem a kontakty. Zdarma i a na vlastní doméně. Dokonalé! :-)

Šlo by samozřejmě pokračovat (špičkový Office Hub - Word, Excel, PowerPoint, OneNote či Xbox Live Hub), ale myslím, že je jasné, že s WP7.5 a cloudovými službami utekl MS konkurenci o generaci až dvě. Apple je funkčně úplně mimo.
Rodsten
přispěvatel
přispěvatel

Post by Rodsten »

dwbmb wrote:
MarioSimuk wrote:Už mám update Mango v pořádku, ale mám trochu problém. Proč nemá české lokalizaci? Jak mám udělat - nastavit české? Pls mi prosím díky
Pokud jsi se právě vzbudil z ročního spánku, tak Mango češtinu nemá. Jde aktivovat pouze úpravou ještě před nahráním manga.
Toto já třeba vím, měl jsem verzi 7004 a provedl jsem úpravu registru, ale zřejmě někdě něco špatně. Proto se ptám, zda-li je možné ještě z Manga zpět přejít na 7004 a pokusit se ty registry opravit ještě jednou. Ten flash mi prostě nejde. Psalo se, že z bety 1 a 2 manga se dá udělat downgrade, proč te nejde z Manga ? nebo jak dostat htc 7 pro do bootloaderu ?

Ani v zune nemám zálohu jako u předchozích verzí...
MarioSimuk
nováček
nováček

Post by MarioSimuk »

Kdy bude vydat české lokalizaci na Mango? Nejde ti nastavit české?
Alah
nováček
nováček
Zařízení: DELL Venue Pro

Post by Alah »

tak už mám taky Mango....jupí :-)

Naavigon homebrew nejede :-(

-- doplnění předchozího příspěvku (úte zář 27, 2011 23:27) --

MS si ho přeje odinstalovat mi to píše....
fijosh
nováček
nováček

Post by fijosh »

Tak se mi Omnia 7 úspěšně aktualizovala z 7712 na 7720. Nejprve proběhl update na 7720 a poté Cleanup update. Zhruba to dohromady trvalo asi 40 minut.

Bohužel mi stále chybí Bing Audio, které se mi zrovna moc líbilo.. :( Zmizelo mi po změně regionu Zune účtu z UK na CZ..
Stejně tak mi stále chybí v Marketplace kategorie "Samsung apps"

Jinak na první pohled nevidím žádné změny, jen je to možná ještě o něco svižnější.
jazzzman
nováček
nováček
Zařízení: BlackBerry Q10

Post by jazzzman »

petrmasek wrote:
jazzzman wrote:Takže brandovanou T-Mobile Omnii ještě nikdo neupdatoval? Návod mi bohužel nefunguje.
Updatoval. Mam brandovanou Omnii od T-Mobile, kterou pouzivam na O2. Vecer jsem pripojil mobil k notebooku a vyskocila na mne aktualizace. Zadne specialni postupy jsem nedelal. Mel jsem vyvojarskou Mango Beta 2.
Že by se updatovaly jen vývojářské telefony? Zkusím jít z ofiko Noda zpět, třeba se to probere...
Miroslav Havlíček
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Post by Miroslav Havlíček »

Teď když WP podporuje synchronizaci úkolů s Live kalendářem (upřímně jsem čekal jenom podporu pro Exchange), moc moc doufám, že MS vydá aktualizaci Hotmail Connectoru a půjde to i s Outlookem 2010. Protože jestli ano, tak pro organizované jedince (jako třeba já), kteří nechtějí vrážet peníze do Exchange, to byla killer vlastnost.
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Rodsten wrote: Toto já třeba vím, měl jsem verzi 7004 a provedl jsem úpravu registru, ale zřejmě někdě něco špatně. Proto se ptám, zda-li je možné ještě z Manga zpět přejít na 7004 a pokusit se ty registry opravit ještě jednou. Ten flash mi prostě nejde. Psalo se, že z bety 1 a 2 manga se dá udělat downgrade, proč te nejde z Manga ? nebo jak dostat htc 7 pro do bootloaderu ?

Downgrade jde kdykoli na jakoukoli verzi, kterou jsi si zazálohoval. Pokud sis zálohy nikam neuložil, tak to máš holt smůlu, pozdě bycha honit :/
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej

Post by Jikoun »

Dělám to podle návodu, napíše mi to, že je k dispozici aktualizace, tak to zase připojím k netu a dám aktualizovat a zobrazí se jen černo, tak zune zavřu, pak zase spustím a zkusím vyhledat aktualizaci znovu, ale už to zase píše že můj telefon je aktuální. Nevíte co s tím?
Rodsten
přispěvatel
přispěvatel

Post by Rodsten »

dwbmb wrote:
Rodsten wrote: Toto já třeba vím, měl jsem verzi 7004 a provedl jsem úpravu registru, ale zřejmě někdě něco špatně. Proto se ptám, zda-li je možné ještě z Manga zpět přejít na 7004 a pokusit se ty registry opravit ještě jednou. Ten flash mi prostě nejde. Psalo se, že z bety 1 a 2 manga se dá udělat downgrade, proč te nejde z Manga ? nebo jak dostat htc 7 pro do bootloaderu ?

Downgrade jde kdykoli na jakoukoli verzi, kterou jsi si zazálohoval. Pokud sis zálohy nikam neuložil, tak to máš holt smůlu, pozdě bycha honit :/
Hm, před instalaci Manga jsem měl zálohu z 19.9 a tu jsem nesmazal, jen se mi nezobrazuje v Zune, kde jí najít ? Jinak mám oficiální ROM verzi 7004 pro svůj přístroj, jenže se mi nedaří jí tam dostat a já se ptám proč ?
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”