Qtec 9000 a Windows Mobile v. 6.0
Qtec 9000 a Windows Mobile v. 6.0
Ahoj lidi, potřeboval bych vedět, jaké programy (všechny možné aplikace) fungují na Qtec 9000 s windows mobile 6, potřeboval bych icq, pak nějaké mapy..atd. Skype a Virtual Earth už mám. Děkuju moc za odpovědi
A kdyby se našla někde čeština na WM 6 do Qtec 9000, tak bych Vám byl moc vděčný.
A kdyby se našla někde čeština na WM 6 do Qtec 9000, tak bych Vám byl moc vděčný.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Ja lokalizace vubec nepouzivam, staci mi pouze moznost psani "česky" na hw klavesnici, coz se da snadno vyresit prepsanim souboru sym.txt v adresari /Windows...
- Attachments
-
- sym.txt
- sym.txt pro Qtek 9000
- (347 Bytes) Downloaded 203 times
Díky, to vím, ale já bych radši tu wm6..není nějaká nová verze podporující videohovory? Jinak je to super ta wm6
). Stáhnul jsem si ještě nějakou novou (UNI_ROM_v2.10.09_BLACK), která je v černém vydání pro HTC Universal od xda-developers a nejde mi tam flashnout, hází mi to chybu při instalaci, že to není verze pro moje zařízení? Nevíte čím by to mohlo být? Díky
-
alternativ
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Pratele, je mi lito, ale tuhle debatu Vam zamknu, problem reste dale tady: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=2615