papyrus 1.3 cz
Výrobce na svém webu oficiálně podporu WM6 neuvádí - http://www.sbsh.net/products/papyrus/ , ale myslím, že by s tím neměly být problémy.
Nejlíp uděláš, když si stáhneš demo a vyzkoušíš sám
Nejlíp uděláš, když si stáhneš demo a vyzkoušíš sám
Při reinstalaci Papyrusu se mi začaly objevovat svátky (celodenní události) nějak podivně a to tak, že se mi jeden svátek objevuje ve dvou dnech. Při bližším zkoumání jsem zjistil, že svátek je nastaven např. začátek 6.8.2007 konec 7.8.2007. Když udělám změnu konce, tak se to chová stejně a daum se nezmění. Stalo se to už někomu, popř. neví někdo jak na to? Před reinstalací to fungovalo bezchybně 
Všechno už jsem vyzkoušel. Do toho Hard resetu se mi moc nechce, ještě jsem to nedělal, abych neudělal víc škody než užitku. No asi pošlu Papyrus na odpočinek 
EDIT: Už to jede. Pohrozil jsem VOXíkovi, že na něho šlápnu, znova jsem nainstaloval Papyruse a jede to zase jak má. Že by to bylo účinější než HARDRESET?
EDIT: Už to jede. Pohrozil jsem VOXíkovi, že na něho šlápnu, znova jsem nainstaloval Papyruse a jede to zase jak má. Že by to bylo účinější než HARDRESET?