HSDPA je nadstavba 3G,v soucasnosti vsechny 3G BTS u vsech operatoru zaroven maji nadstavbu HSDPA.Jen v nekterych castech neni sladene zobrazovani.Kde H ci 3.5G(zalezi na typu telefonu a rom) se ma zobrazovat az pri samotnem stahovani.dejvi_cz wrote:Není náhodou HDSPA rychlejší než 3G síť? Proto by pak rozdíl byl. Jestli ne tak klidně budu za blbce a nechám se poučit.
Oficiálně: Mango aktualizace dorazí během dvou týdnů
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Mám možná hloupý dotaz - vím, pokud si chci nahrát český liveID, budu muset provést reset telefonu, jen mě zajímá - přijdu tím zároveň i o updaty? (Mám v současné době 7392). Měl jsem původně problém updatovat na 7392 - chyba s bootloaderem, to se mi podařilo vyřešit pomocí USB jigu, ale nerad bych to dělal znovu. Proto se chci zeptat, těch, co už to provedli - smažou se mi updaty? A co bootloader? Zůstane ten opravený?
Vkládání textů v Mangu
Přemýšlím o koupi Samsungu Omnia nebo HTC HD7 a měl bych dotaz: Anglické prostředí telefonu mi nevadí a nemám s ním problém. Preferuji ho, i když by tam byla možnost českého. Jen je pro mě důležité, aby šlo snadno vkládat text s českými znaky.
Bude tedy možné v původním WP7 telefonu po Mango aktualizaci možné snadno vkládat český text (nastavení klávesnice?), případně bude fungovat české napovídání slov?
Bude tedy možné v původním WP7 telefonu po Mango aktualizaci možné snadno vkládat český text (nastavení klávesnice?), případně bude fungovat české napovídání slov?
Český text 100% ano,
nápovědou českých slov si nejsem jistý, mám poslední oficiální betu a v ní česká nápověda nefunguje.
nápovědou českých slov si nejsem jistý, mám poslední oficiální betu a v ní česká nápověda nefunguje.
-
19roman97
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note II, Lumia 920, Nexus 7 16GB, Surface R
Windows Phone 7.5 ,,Mango´´ update prichádza
Aktualizácia bude dostupná cez ZUNE a bude aj pre zariadenia ktoré majú v sebe Mango Beta. Nezabudnite tieź navštíviť Marketplace online!Je to tak a je to v plnom prúde!
Dnes ráno, približne o 10 hodinách tichomorského času sa začal update na Mango po celom svete. Windows Phone 7.5 je najviac funkciami nabitý softvér pre WP.
Práve sa to začalo. Začína sa veľká, globálna aktualizácia na Mango. Plán Microsoftu je postupne doručiť aktualizáciu všetkým použivateľom v priebehu jedného mesiaca.
Viac než 98% majiteľov Windows Phone obdrží v najbližších dňoch aktualizáciu na WP 7.5. Jedná sa o koordinovanú globálnu aktualizáciu, ktorá sa dostane do všetkých zemí naraz. Tentokrát bude skoro každý ako prvý.
Windows team blog
Code: Select all
http://www.windowsphone.com/en-US/marketplaceWho is online
Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 1 guest