Nějak nemůžu přijít na chuť programu One Note. Vadí mi dost věcí a nejvíce to, že když si vytvořím v mobilu poznámku, pak ji synchronizuji se SkyDrive, poznámka se usídlí v první složce (oddílu), kterou mám na SkyDrive. Nemohu si tedy určit, do kterého oddílu poznámku na SkyDrive uložit. A naopak je to podobné, ze struktury složek SkyDrive se mi v mobilu zobrazují jen jednotlivé One Note, ale složky (oddíly) ne. Na větší množství uspořádaných poznámek mohu tedy zapomenout. To je tak v pořádku nebo něco dělám špatně?
Zatím tedy požívám na poznámky program Evernote, u kterého tento problém není.
One Note
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
One Note
Možná to chápeš špatně... Každá ta dlaždice v mobilu přeci není jedna poznámka, ale stránka poznámek...
Já tedy mám stránky
Osobní s různými osobními údaji
Auta pro poznámky o servisu a provozu našich aut
Škola pro poznámky týkající se školy
atd... Každou stránku tak vnímám vlastně jako složku poznámek.
Já tedy mám stránky
Osobní s různými osobními údaji
Auta pro poznámky o servisu a provozu našich aut
Škola pro poznámky týkající se školy
atd... Každou stránku tak vnímám vlastně jako složku poznámek.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
RE: One Note
Priznam se, ze One Note take nejak nechapu. Moc zalozek, moc stranek, moc vseho a pritom nikde nic. Chystam se zajit do knihovny a pujcit si na to nejaky manual, protoze to zrovna neni moc user friendly aplikace.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
RE: One Note
Je pravda, ze manualy nectu a mazu je, v tomto pripade to bylo zrejme predcasne 
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
One Note
Jak píše Vlasta W., stačí pár minut, u mě to třeba byla hodina xD (joke), a je pochopeno. Dnes bych bez OneNote nevěděl co kdy mám v budoucnu udělat. Je to perfektní nástroj jak pro uchování myšlenek, tak i pro komunikaci více lidí, kteří pracují na jenom projektu. Super věc.