Oficiální Foursquare klient v nové verzi 2.3

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V Marketplace se objevila nová verze oficiálního klienta pro službu Foursquare (2.3), která má o něco rychlejší odezvu, než starší verze, a dále opravuje chybu v nastavení při provázání s Facebookem a Twitterem + bug v Live Tile panelu na hlavní obrazovce. Kromě tohoto oficiálního klienta je v Marketplace dostupná i aplikace 4th & Mayor, která je mezi uživateli o něco oblíbenější a má i výrazně pozitivnější hodnocení. V diskuzi se můžete podělit o názor, jaký 4SQ klient pro WP7 vám více vyhovuje, řadě uživatelů tím určitě pomůžete při rozhodování :)

Image
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Post by mberdych »

Mam ted nove HTC 7 Pro. Normalne pouzivam iPhone 4 a celkem casto Blackberry. Foursquare mi na W7 prijde mizernej, respektive, ta aplikace je hrozne pomala a lokalizace pokud neni GPS signal (v budove, takze podle wifi a kdovi ceho) funguje hodne mizerne, respektive vubec. Dnes jsem byl v Tescu Letnanech a tam, kde iPhone normalne uvnitr pozna, kde jsem, tak W7 ani tuk, venku s GPS OK, ale vevnitr vubec. Navic ten oficialni klient mi prijde, ze nejak nechodi, nejde vyhledavani mist. Ten alternativni 4th & Mayor je vyrazne lepsi, rychlejsi, vyhledavani funguje, ale lokalizace stejne mizerna, nevim jaktoze je v tom takovy rozdil oproti iPhonu nebo BB. A nebo delam neco blbe.
Michal Javůrek

Post by Michal Javůrek »

Videopohled na novou verzi FSQ aplikace pro WP ze serveru WPcentral
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8C9UhDHbl78[/youtube]
femx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7 Tango

Post by femx »

Funguje vam nekomu ve verzi 2.4 live tile?
Hejlic
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Mozart, Kindle Fire (JB)

Post by Hejlic »

Já mám verzi 2.6 a live tile jsem zatím nerozchodil. Nefunguje mi. :)
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Post by Radek Hulán »

4th & Mayor je lepší, rychlejší, více funkcí, a graficky navržený jako zbytek Metro UI, ne matlanina od 4SQ. Mám (zatím) instalované obě aplikace, ale oficiálního klienta nepouštím, půjde pryč.
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 7

Post by geronimo_cz »

live tile funguje jen dys mas pridane nejake pratele a zapnute datove prenosy..
femx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7 Tango

Post by femx »

To samozrejme mam ale nefunguje. Fungovalo me to s nejakou obstaroznejsi verzi ale od 2.3+ konec.
Nemuze to byt ani problem s endpointy, registry jsem nekolikrat cistil a vsechny ostatni aplikace me live tile updatuji spravne.
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

u oficialni 4sq aplikace mi live tile funguje, zobrazuje zebricek prvnich 3 lidi. u 4th mi live tile nejde. zas je tam ale moznost si na plochu pripichnout snad jakykoli podmenu, krome checkinu - takze nanic, ledaze byste se checkovali porad na stejnych mistech (mista uz pripichnout zase jdou). z obou aplikaci jsem rozpacity.
Candy
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Lumia 800

Post by Candy »

Chci zeptat, na desktopu na stránkách 4SQ.com je mapa, moje aktuální poloha a místa kolem. V aplikace na WP žádná místa (jako restaurace, hotely) kolem mě nejsou. Je to kvůli tomu, že jsou použité ve WP bing mapy?
Post Reply

Return to “Aplikace a software”