Čekání na Mango update
Čekání na Mango update
Tak mi to ISICa sežralo a jsem zaregistrován jako developer. Nic to po mě platit nechtělo, tak snad OK.
1) Jen se zeptám, když bych si chtěl telefon odemknout jako developer již nyní. Tak po HR se mi telefon z odemklého stavu Chevronem opět zamkne a mohu poté provést normální odemčení skrze "Developer Phone Registration" aplikaci, chápu to správně?
2) Je možné u Developer odemčeného telefonu upravovat registry? Abych mohl změnit tu hodnotu a stáhlo se mi poté české Mango.
3) Poslední dotaz - po tom roce se to opět zamkne a bude se mě to ptát na další ověření ISICa, které asi již neprojde, když nejsem studnet a ISIC budu mít v té době již prošlý?
1) Jen se zeptám, když bych si chtěl telefon odemknout jako developer již nyní. Tak po HR se mi telefon z odemklého stavu Chevronem opět zamkne a mohu poté provést normální odemčení skrze "Developer Phone Registration" aplikaci, chápu to správně?
2) Je možné u Developer odemčeného telefonu upravovat registry? Abych mohl změnit tu hodnotu a stáhlo se mi poté české Mango.
3) Poslední dotaz - po tom roce se to opět zamkne a bude se mě to ptát na další ověření ISICa, které asi již neprojde, když nejsem studnet a ISIC budu mít v té době již prošlý?
Čekání na Mango update
A nějakej školní mail mám vzít podle tebe kde?imaxik wrote:dwbmb wrote:Trochu mě k tomu inspiroval Twitter, kde jsem si všiml, že to jde i s prošlým ISICem :D Moje pokroková UTB svýho času nepovažala ISIC za něco, co by vůbec existovalo, takže se svým jménem bych měl smůlu.
Staci overeni pres skolni email, ale asi si nikdo necte podminky
Čekání na Mango update
UTB ma skolni email 
Čekání na Mango update
však já netvrdím, že nemá. taky jsem ho měl, když jsem studoval ;)
Čekání na Mango update
Zkoušeli jste někdo ty nové ROMky co jsou na XDA? Build 7720.68
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Čekání na Mango update
7720.68 mám v telefonu a šlape dobře. S CZ Live ID a přidanou platební kartou. Mango je opravdu velký skok kupředu
Čekání na Mango update
Zkusil jsem Chevronem znovu zamknout, udělat hard reset a registrace se nepodařila, error 0x64 "Please set the correct date and time on the phone, check the internet connection and try again later". Tak ti nevím.Kositch wrote:Tak mi to ISICa sežralo a jsem zaregistrován jako developer. Nic to po mě platit nechtělo, tak snad OK.
Čekání na Mango update
Tuhle hlášku mi to píše pořád. Teď sem psal na support, tak sem zvědavý, jestli mi odepíšou.
To co sem našel třeba tady mi nepomohlo
To co sem našel třeba tady mi nepomohlo
Čekání na Mango update
Hmm, tak to jsem nečekal. Abych udělal HR, byl na NoDo a nemohl přes Developer Registration odemknout, to bych vážně nechtěl. Myslel jsem, že po HR se vše spojené s Chevronem atd. zcela vymaže, jak to tedy může mít vliv na oficiální odemčení, netuším...
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
RE: Čekání na Mango update
HR Chevron samozrejme zrusi. Spatne mas neco jineho.
Čekání na Mango update
OK a může mi někdo z těch, co mají dev unlock potvrdit, že jdou editovat registry?
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Čekání na Mango update
registry jdou editovat, pokud mas unlock a nemas jeste Mango, nebo mas Mango a unlock a spravne nastaveny jeen registr, viz Radek.
Čekání na Mango update
No spíše mi jde o to, jestli jdou editovat registry s oficiálně unlocklým telefonem přes vývojářský účet u MS.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Čekání na Mango update
oficilani unlock a neoficialni Chevron dela to same, jde jen o to, ze editovat registry jde pouze na NoDo a starsich verzi systemu, protoze na novejsich uz neni povoleno nahravat do mobilu aplikace, ktere maji pristup na registry... Takze pokud mas ted Mango beta2 a oficialni unlock a nikdy pred tim jsi nic v registrech nemenil, tak registry editovat nelze bez rollbacku na NoDo.
Čekání na Mango update
Nene, měl jsem NoDo odemklé Chevronem.
Tak jsem nyní udělal pouze HR, připojil telefon k PC, spustil Windows Phone Developer Registration a zařízení se odemklo bez problémů. Nainstaloval jsem přes program Application Deployment Registry Editor 1.1.0.0, přidal onu hodnotu 0405 Czech pro stažení Manga i v CZ a už budu čekat jen na Mango. Prý se to po Mangu může zamknout, stačí poté údajně znovu spustit Windows Phone Developer Registration a provést znovu registraci a telefon se bez problémů odemkne.
Pokud se přihlásím create.msdn.com, tak tam již mám uvedeno, že mám odemklé mé zařízení a že platnost odemčení je přesně rok. Co se stane poté netuším, ale asi se to zamkne a bude to chtít znovu ověřit ISIC, což nevím, jestli projde, ale v tu dobu již snad unlock nebudu potřebovat, protžoe Mango budu mít již v CZ
-- doplnění předchozího příspěvku (stř zář 21, 2011 19:11) --
A nevíte, jestli v Mangu je opravena chyba, kdy se pod CZ locale zobrazuje operátor jako Vodafone CZyyyy?
Tak jsem nyní udělal pouze HR, připojil telefon k PC, spustil Windows Phone Developer Registration a zařízení se odemklo bez problémů. Nainstaloval jsem přes program Application Deployment Registry Editor 1.1.0.0, přidal onu hodnotu 0405 Czech pro stažení Manga i v CZ a už budu čekat jen na Mango. Prý se to po Mangu může zamknout, stačí poté údajně znovu spustit Windows Phone Developer Registration a provést znovu registraci a telefon se bez problémů odemkne.
Pokud se přihlásím create.msdn.com, tak tam již mám uvedeno, že mám odemklé mé zařízení a že platnost odemčení je přesně rok. Co se stane poté netuším, ale asi se to zamkne a bude to chtít znovu ověřit ISIC, což nevím, jestli projde, ale v tu dobu již snad unlock nebudu potřebovat, protžoe Mango budu mít již v CZ
-- doplnění předchozího příspěvku (stř zář 21, 2011 19:11) --
A nevíte, jestli v Mangu je opravena chyba, kdy se pod CZ locale zobrazuje operátor jako Vodafone CZyyyy?
Čekání na Mango update
Asi tak. Za dva týdny už bude jedno, jestli telefon půjde dál uzamykat/zamykat. Uděláš si bod zálohy s nainstalovanou češtinou, a když potom v budoucnu budeš muset nedej bože dělat hard reset, tak tu zálohu zase obnovíš 
PS: developer unlock už mi šel. Postup stejný, jako prvně. Těžko říct, čím to bylo, asi někdo v serverovně MS zakop o dráty
PS: developer unlock už mi šel. Postup stejný, jako prvně. Těžko říct, čím to bylo, asi někdo v serverovně MS zakop o dráty
Čekání na Mango update
A jak lze takovou zalohu po update na Mango udelat?
Čekání na Mango update
dwbmb: to se máš :D Mě to prostě pořád nejde 
Čekání na Mango update
Nijak, ta se během aktualizace vytvoří sama, stejně jako u předchozích aktualizací.Kositch wrote:A jak lze takovou zalohu po update na Mango udelat?
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Čekání na Mango update
Vrátil bych se k téhle diskuzi...Radek Hulán wrote:Vlasto, já dělal Developer Unlock až na NoDo (nahrával jsem čistou NoDo ROM), instaloval ProvXML, nastavil MaxUnsignedApp, udělal postupně upgrade až na Mango 7720.68 a poslední verzi Zune 4.8, aplikoval ProvXML, MaxUnsignedApp stále na maximu, a aktivace stále telefon vidí a je schopna jej deaktivovat (což samozřejmě dělat nebudu, ale mohu) - "This Phone has already been registered":
Každopádně Omnia7 16GB byla za 5t Kč zatím moje nejlepší telefonní koupě
Ještě jednou jsem s tím laboroval a došel k závěru, že to funguje, akorát je to potřeba dělat jinak, než jsem to dělal
Když jsem to zkoušel naposledy, zkoušel jsem jednak limit aplikací a jednak prevent relock nastavit jenom v Advanced Configuration Tool. Dále jsem zkoušel ProvXML metodu zaváděním přes HTC Connection Setup, ale v ProvXML jsem jako adresy serverů pro ověření devunlocku vyplnil 127.0.0.1. Jenže to oboje způsobí, že telefon se nedokáže spojit s nástrojem pro developerskou registraci a v případě potřeby znovuodemčení po instalaci Manga by byl třeba hardreset, tzn. práce na půl dne všechno nainstalovat a nakonfigurovat.
Dnes jsem se v tom vrtal a zjistil, že AllowMaxSideloadApps na detekci telefonu nástrojem pro devunlock nemá vliv. A tak jsem zkusil udělat ProvXML s AMSA 7ff... a adresami serverů "". Tentokrát jsem ho ale hodil do HTC ProvXML Deploy a deploynul odtud. A hurá, funguje to. Limit je zbořený a Zune ho po připojení nevrací a telefon je přitom detekovatelný nástrojem pro devunlock. Jupí!