Co všechno už víme ohledně termínu uvolnění Manga pro WP?

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Kositch
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Trophy

Post by Kositch »

Mé Trophy vydrží též bez problémů den (WiFi, GPS atd.). Ale zpět k tématu. Na Mango se těším z jednoho prostého důvodu - Android mě už pomalu přestává bavit a nové Trophy za 4500 Kč se mi zdálo jako výhodná koupě, tak ho chci na Mangu pořádně odzkoušet, zjistit co mi chybí za aplikace a zdali se to bez nich dá přežít a poté uvidím, zdali Android prodám, či si jej ještě rád nechám :-) Ale zatím mě WP7 zaujaly svým osobitým přístupem, který leč na první pohled vypadá zcela nesmyslně, tak po delším používání se člověku začne líbit až do stavu nadšení, jak jednoduché věci mohou být zcela osvěžující a plně funkční v porovnání s Androidem a iOS.
Pacikx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iP 6s+ 128GB

Post by Pacikx »

mino wrote:Tak baterka je do večera fuč u každého smartphonu, ak to niekto používa na hard režim(v skuse na webe a bežiaci sync).
Tam pmôžu len lepšie väčšie baterky a nejaká nová technológia v displejoch.
Zajímavé že BlackBerry se mezi smartphony taky řadí, a Bold 9000 mi vydrží jeden a půl dne v pohodě (2h hovoru, 30SMS, nonstop připojení přeš Trilian na FB, ICQ a MSN + push maily z 3 schránek).
Ingnition
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 520

Post by Ingnition »

Mě vydrží HD7 i dva dny, ale to už je na háku. K večeru už to stejně musím dát nabíjet. Jinak je fakt, že navigaci asi jen s autonabíječkou. Když jsem s tím před dvěma měsíci jel, tak jsem se docela děsil, jak byl neuvěřitelně vařící. Ještě, že se mi neupekl. Fakt to dost hřeje.
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 :)

Post by 007ToMMaS »

ja na HD7 výdrž tak 2-3 dni wifi stále zapnutá sem tam niaka SMS, veľa krát internet cez wifi a facebook.... a výdrž je v pohode ale ako náhle zapnem internet cez operátora ide to dole rýchlo... ;) a ohľadne manga dúfam budeme ho mať čo najskorej :) lebo som zvedavý :)
Tightrlík
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC HD7

Post by Tightrlík »

HD7 net od operátora při nonstop synchronizaci ani den. Ale udělal jsem radikální tuning :-)
http://www.mugen-power-batteries.com/mu ... -9292.html" onclick="window.open(this.href);return false;
V tom obchodě jsem nakupoval i pro HD2. Vždy došlo bez problémů (někdy nadvakrát na jejich náklady ale - tak se nelekat :-)
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Díky za tip. Z krásný kovový Omnia 7 to sice udělá plastový fuj, ale může se hodit.
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

Dle operátora Orange France, bylo 15.září skutečně Mango Day.......cosi se ale podělalo.
více zde: http://www.wpcentral.com/orange-france- ... y#comments" onclick="window.open(this.href);return false;

tady je možné vysvětlení: SmartphoneFrance podařilo získat přístup k interním Orange memo Francie, která směřuje k docela zajímavé čtení. To potvrzuje, že dne 15.září byl skutečný konec konců, což naznačuje, že byl trochu zpoždění, pravděpodobně v důsledku Microsoft, kteří chtějí, aby se všichni dopravci připraveni ve stejnou dobu, než impozantní globální dojezdu.

Za druhé tvrdí, že dojezd bude trvat 4 týdny, aby se zabránilo přetížení serveru. To je to, co někteří, samozřejmě směšné - Microsoft prostě sloužil 3 petabajty stažení Windows 8, takže 5 milionů Windows Mobile 7.5 ke stažení bude pravděpodobně ani způsobit Microsoft zapotit se při práci, ale samozřejmě představil roll-outy jsou bezpečnější, protože problémy je možné zjistit dříve, než všichni zákazníci jsou ovlivněny
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

Nutno říct, že jestli je to takhle, je od Microsoftu na jedné straně ohleduplné, že chce, aby věci proběhly hladce. Na druhou stranu kdyby hladce neprobíhaly, někdo by Mango měl a někdo ne, takhle ho nemá vůbec nikdo. Je ale pochopitelné, že jestli jde o chybu jednoho z výrobců, tak ho Microsoft nechce poškodit (Samsung si s Nodem dost pocuchal pověst) a zarazil to kompletně. A přestože vím, že Microsoft od krachu Windows Vista nezveřejňuje data vydání produktů (říkají when it's done, it's done), občas by přeci jen bylo lepší vědět. Pozdní Belfioreho reakce sice působí, jakoby se rozhodli na poslední chvíli, stejně tak to ale mohl být zákeřný marketing - nechat WP7 hype běžet co nejdéle to šlo.

Nebylo by lepší to sem kopírovat v originále? Tohle si stejně musím překládat zpátky do angličtiny, abych pochopil, co tím chtěl automat říct :-)
jacek
smartmaniak
smartmaniak

Post by jacek »

jj, příště...
imaxik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Omnia 7

Post by imaxik »

Vlasta W. wrote: Nebylo by lepší to sem kopírovat v originále? Tohle si stejně musím překládat zpátky do angličtiny, abych pochopil, co tím chtěl automat říct :-)
to uz jsem mu taky psal 8-) , kdyz to nechce prekladat normalne at to vlozi radeji v originale
jacek
smartmaniak
smartmaniak

Post by jacek »

Dobře, dobře chlapi :-) , sypu si popel na hlavu a slibuji jak jiskra jasná...příště v originále :wink:
Edit: něco na té Francii bude: http://www.wpcentral.com/orange-france- ... s#comments" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”