Samsung Omnia 7 16Gb obchod?
Rozmýšľam tiež nad kúpou omnie, najlepšie v 16GB verzii, na Slovensko sa asi oficiálne 16GB verzia nedováža, všade len 8GB verzie, okrem zopár výnimiek, ktoré zrejme nie sú ofiko SK distribúcia, ale rovnako ako v ČR dovoz z DE T-Mobile. Cena na SK za 16 GB "zrejme dovezenú" omniu sa pohybuje od 254 €, preto by bolo asi výhodnejšie si ju kúpiť v DE priamo od T-Mobile za tých 199 € (požiadam asi kamoša nech mi ho tam kúpi a dovezie
) ...je nejaká šanca že do SR abo ČR sa oficiálne dováža aj 16GB verzia? 
Neni. Nedovazi. 
Nevíte o obchodě kde maj cenu jako na max-shopu? Tam ho nemají skladem a neví kdy dojde
.
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
http://www.heureka.cz" onclick="window.open(this.href);return false; zadej,porovnavej,vybirej ;)
sehnal jsem na ebay.de (německý) omnii 7 16GB za cca 4500.....ale chce to chvili trpelivosti:)
Dneska objednáno na max-shopu 
to: jarby
Z toho max-shopu je to 8 nebo 16GB verze?
Z toho max-shopu je to 8 nebo 16GB verze?
- skuhrovec17
- nováček

- Zařízení: ZTE Tania
Nwm jestli tomu tak je i u omnie, ale u moji hd7 to jde. Muzete si vymenit pametovku treba za 32GB, ale prijdete o zaruku... Zda se to vubec vyplati. :D Cena omnie je neuveritelne nizka. Kdybych nemel HTC tak jdu do toho.
xoor: Nevim, neptal sem se, je mi to jedno
. Pak dám vědět.
edit// Tak nakonec je všechno jinak.Na stránkách byla asi ňáká chyba protože telefon stále není skladem, takže sem vzal HD7
edit// Tak nakonec je všechno jinak.Na stránkách byla asi ňáká chyba protože telefon stále není skladem, takže sem vzal HD7
Nevíte kde by mohli mít tuto Omnii ještě skladem? Max-shop nic, potom jsem našel 16GB verzi na mobilni-telefony.biz, ovšem další den mi volali, že to byl omyl.
Potřebuji to na firmu, takže ebay atd. pro mě padá.
Potřebuji to na firmu, takže ebay atd. pro mě padá.
Nakup z ebay das taky do ucetnictvi , tak kde je problem? 
no je to trochu problém, nemůžu zaplatit svojí kartou, na firmu karta není, takže je to pak celé komplikované a hlavně co jsem se díval, tak ty ceny jsou dost vysoko.
zdravim,
kde by ste mi momentalne odporucili kupit Omniu 7 16gb zo Slovenska?
diks.
kde by ste mi momentalne odporucili kupit Omniu 7 16gb zo Slovenska?
diks.