prechod z Topazu(diamond2) na SG II
-
dj.paratko
- nováček

- Zařízení: SG II, HTC Diamond 2
ahoj, snazil jsem si projit par vlaken, ale nebyl jsem uspesny... mate tenhle krok nekdo za sebou kdy jste prechazeli z WM6.5 na android. potrebuji hlavne kontakty ostatni mi je jedno, proste kontakty ktere mam v topazu (samozrejme v outlooku v PC) potrebuji dostat do SG II. tak jestli mate nekdo doporucenej postup ? pripadne predem dik za nejaky odkaz na vlakno kde se to uz resilo...
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Sesynchronisuj je s Gmailem...někde tu je postup.
-
dj.paratko
- nováček

- Zařízení: SG II, HTC Diamond 2
dik za tip, ale primarne bych potreboval ty kontakty resit pres outlook
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Já jsem toto převáděl též: Z HTC HD2 na Desire HD a z Outlooku export do GMAILu. Protože GMAIL je na Androidu téměř nutností, doporučuji po exportu na Outlook zapomenout! 
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Pokud už máš kontakty v outlooku tak je to úplně jednoduché.Pokud máš nainstalovaný v PC Samsung Kies a pak si připojíš kabelem telefon k tomuto programu a v horní liště si zvolíš synchronizovat a tam si napořád navolíš outlook a pak už si jenom označíš co potřebuješ synchronizovat a je to.Ještě mám pořád WM6.5,viz podpis,který také používám a kontakty,kalendář synchronizuju mezi sebou( active sync a Samsung Kies) touhle jednoduchou cestou.dj.paratko wrote: mate tenhle krok nekdo za sebou kdy jste prechazeli z WM6.5........ proste kontakty ktere mam v topazu (samozrejme v outlooku v PC) potrebuji dostat do SG II.
synchronizace pres Outlook casem uplne vymizi... doporucuji prevest kontakty na google ucet. Pokud nekde sam nenalitnes na vec ve smyslu: "jste 10tis. navstevnik vyhravate iPod. K vyzvednuti vyhry se muzete prihlasit pod svym email uctem.." atd. tak by ses o bezpecnost nemel bat.
Kies sice tez funguje, ale je to trosku tezkopadny program a ne vzdy bohuzel funguje tak jak ma... a hlavne se stejne casem cloudu nevyhnes.
edit: tady je od kolegy pekny navod
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=110&t=25561" onclick="window.open(this.href);return false;
Kies sice tez funguje, ale je to trosku tezkopadny program a ne vzdy bohuzel funguje tak jak ma... a hlavne se stejne casem cloudu nevyhnes.
edit: tady je od kolegy pekny navod
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=110&t=25561" onclick="window.open(this.href);return false;