Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze
-
Krusty
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64GB
Windows Phone 7: Otázky a odpovědi (všeobecná diskuze)
Pánove jsem opravdu lajk takže pár dotazů
1) právě jsem udělal downgrade na verzi 7008 a instaluji chewron až nainstaluji NoDo zůstane telefon odemčený?
2) pokud ne je už na netu utilita pro odemčení NoDa?
3) Musím mít nodo pro změnu registru v telefonu na českou lokalizaci v budoucím Mango updatu?
4) jak zní registr/jak jej změnit pro převedení telefonu na Český registr?
Díky
1) právě jsem udělal downgrade na verzi 7008 a instaluji chewron až nainstaluji NoDo zůstane telefon odemčený?
2) pokud ne je už na netu utilita pro odemčení NoDa?
3) Musím mít nodo pro změnu registru v telefonu na českou lokalizaci v budoucím Mango updatu?
4) jak zní registr/jak jej změnit pro převedení telefonu na Český registr?
Díky
-
Krusty
- častý přispěvatel

Díky telefon jsem úspěšně odemknul a zabránil relocku apod.. te dmě napadá budu muset zabránit relocku i po nodo aktualizaci ? 
nevite jestli nejde nekde v registrech zmenit to pozadi, kdyz se podrzi sipka zpet jak si tak muzete vybirat v oknech kam az chcete zpet, ted je to nastaveno na barvu dlazdice a tu mam cervenou, ale na to pozadi se to moc nehodi?
Teď mě něco napadlo. Na postupu unlock->NoDo->úprava registrů-> české mango mi nesedí jedna věc. Po updatu na NoDo mi unlock zůstane? Bez něho tam ten editor registrů stěží nahraju a postupy, jak unlock udržet i po aktualuzaci, jsem našel jen pro HTC a Samsung (uvažuji o LG).
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Odkázal jsem tě na ten web s tím, že je tam všechno, tak proč si tam proboha nepřečteš, jak udělat update na mango (je jedno, jestli ofiko nebo ne) a zároveň si zachovat telefon odemčený. Pokud se tedy nebudeš nikde hrabat, tak ti telefon zůstane odemčený, stačí jenom číst a hledat.Krusty wrote:Díky telefon jsem úspěšně odemknul a zabránil relocku apod.. te dmě napadá budu muset zabránit relocku i po nodo aktualizaci ?
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Ach jo... člověk, který není schopný si sehnat návody na odkazované stránce/googlu/ zde na fóru (nehodící se škrtněte) by se do takových věcí neměl vůbec pouštět! 
Když si nyní nastavím v mobilu vše, jak chci s českým Live ID (samozřejmě kromě instalace aplikací, které s českým Live ID nemohu instalovat), propojím si různě kontakty atd., smaže se mi vše po updatu na Mango (s úpravou aby bylo v CZ)? Nebo mi vše zůstane tak, jak mám nyní na verzi 7004?
Je možné poté nějak provést backup nastavení a prolinkování kontaktů pro případ, že bych někdy musel dělat HR?
Je možné poté nějak provést backup nastavení a prolinkování kontaktů pro případ, že bych někdy musel dělat HR?
RE: Windows Phone 7: Otázky a odpovědi (všeobecná diskuze)
Vsechno ti zustane. Kontakty mas zalohovane v cloudu na live takze s tim by problem byt nemel.
Problem muzes mit po HR. O nastaveni aplikaci prijdes, myslim ale ze muzes pouzit isetool pres ktery zazalohujes i nastaveni a pote muzes obnovit.
Sent from my OMNIA7 using Board Express
Problem muzes mit po HR. O nastaveni aplikaci prijdes, myslim ale ze muzes pouzit isetool pres ktery zazalohujes i nastaveni a pote muzes obnovit.
Sent from my OMNIA7 using Board Express
Ještě mě napadla jedna otázka přímo k OS. Mango umí multitasking formou uložení stavu aplikace a poté návratu k ní. Pokud budu mít spuštěný například program Endomondo, který zaznamenává trasu mé sportovní aktivity a budu chtít, aby běžel na pozadí a mohl jsem při tom pracovat s aplikací na hledání geocachí, bude to možné? U Android mi například tato trackovací aplikace běží na pozadí a mohu přitom pracovat s jinou aplikací, tak by mě to zajímalo.
Nyní (verze 7004), když mám puštěnou onu trackovací aplikaci a dám domů, abych spustil jinou, tak se veškeré zaznamenávání trasy zruší, což je logické, když nyní systém neumí multitasking.
Nyní (verze 7004), když mám puštěnou onu trackovací aplikaci a dám domů, abych spustil jinou, tak se veškeré zaznamenávání trasy zruší, což je logické, když nyní systém neumí multitasking.
Tady zalezi jak se k tomu postavi vyvojari Endomonda. Mango podporuje i full multitasking takze pokud aplikaci prislusne updatuji nebude problem aby Endomondo dal trackoval aktivitu zatimco si budes hrat s jinou aplikaci.
Chci se zeptat nevíte jak je to s mangem a s cenou?Jestli se zvýší s mangem cena a asi tak o kolik?
-
Krusty
- častý přispěvatel

Cena se zvedne určitě
Ale o kolik to opravdu nedokážu říci.. Může to být v řádech stovek ba i tisíců...
Víte někdo, jestli už jdou v Mango otevírat vizitky (vCard)?
Startovní Cena nových HTC s Mangem (Radar = Trophy, Mozart a Titan = Trophy, Mozart s 1,5 GHz CPU a větším displejem se stejným rozlišením) je stanovena na 12 000 Kč na Sunnysoft...
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
- Rodsten
- přispěvatel

- Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro
Zdravím. Potřeboval bych poradit s odblokováním HTC 7 Pro.
Prošel jsem si snad komplet toto forum, ale většina návodů je tady tak z února až května. Tak jestli není někde nějaká změna.
1/ Měl jsom NoDo aktualizaci a tak jsem se vrátil k 2004
2/ z XDA jsem si stáhnul Chewron a certifikát.
3/ Certifikát jsem si poslal na mail a na HTC naunstaloval.
Až tady to fungovalo bez problému.
Problémy přišly s registry
Stahnul jsem vyvojářeský program, ale při instalaci to hodilo chybu. Registr jsem tedy vložil ručně. Jenže na DWORD tam bylo 32 a 64 bit. Pokud to znamená verzi systému, tak jsem zvolil 32bit. Mám Windows 7
Nakonec jsem spustil Chewron, zaškrtnul oba checkboxy a vyskočila mi hláška
Sorry, I'm having trouble communicating with the phone
- Please make sure it's connected USB
- Please start the Zune application
no a tady jsem skončil.
I v hosts jsem odstranil připojení na windows phone servery, mobil je připojen přes USB a Zune je spuštěno. Už mně fakt nic nenapadá, co by mohlo být špatně.
Odemknout jsem to chtěl hlavně proto, aby se mi Mango nainstalovalo s českou lokalizaci a občas na některé aplikace, které nejsou oficiálně v Marketplace. Poradíte ??
Prošel jsem si snad komplet toto forum, ale většina návodů je tady tak z února až května. Tak jestli není někde nějaká změna.
1/ Měl jsom NoDo aktualizaci a tak jsem se vrátil k 2004
2/ z XDA jsem si stáhnul Chewron a certifikát.
3/ Certifikát jsem si poslal na mail a na HTC naunstaloval.
Až tady to fungovalo bez problému.
Problémy přišly s registry
Stahnul jsem vyvojářeský program, ale při instalaci to hodilo chybu. Registr jsem tedy vložil ručně. Jenže na DWORD tam bylo 32 a 64 bit. Pokud to znamená verzi systému, tak jsem zvolil 32bit. Mám Windows 7
Nakonec jsem spustil Chewron, zaškrtnul oba checkboxy a vyskočila mi hláška
Sorry, I'm having trouble communicating with the phone
- Please make sure it's connected USB
- Please start the Zune application
no a tady jsem skončil.
I v hosts jsem odstranil připojení na windows phone servery, mobil je připojen přes USB a Zune je spuštěno. Už mně fakt nic nenapadá, co by mohlo být špatně.
Odemknout jsem to chtěl hlavně proto, aby se mi Mango nainstalovalo s českou lokalizaci a občas na některé aplikace, které nejsou oficiálně v Marketplace. Poradíte ??
RE: Windows Phone 7: Otázky a odpovědi (všeobecná diskuze)
Mel jsem stejny problem, po dlouhem laborovani se mi podarilo dostat do Manga s odemcenym 7 pro, udelal jsem vse podle navodu proti uzamceni , vse fungovalu a ted po par tydnech opet nejde deploynout aplikace takze jsem to vyresil instalaci Rom od DFT z xda fora, ktera je odemcena a lokalizaci ma v sobe.
Sent from my 7 Pro T7576 using Board Express
Sent from my 7 Pro T7576 using Board Express
- Rodsten
- přispěvatel

- Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro
Tak v praci mi to neslo, doma jsem to odemknul na prvni pokus, nastavil registry proti uzamceni a doplnil o CZECH aby mi manglo nabidlo ceskou lokalizaci. Instaluji tedy nyni zpet vsechny programy. A mam dalsi mensi problemek. Mam doma zabezpecene zaheslovane wifi pripojeni. Vim, ze HTC melo v marketplace nejaky programek pro pripojeni takovych siti, ted jej nemuzu nikde najit. Ze by bylo z marketplace stazeno ? nebo uz jej nevidim ja ?
Jak na neviditelnou wifi sit ?
Jak na neviditelnou wifi sit ?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano,tento programek ktery byl z dilny HTC byl po case stazen na prani Microsoftu,prave kvuli Mangu,ktere tuto vec prinese,skryte wifi site.Uz je to dele co tento programek zmizel a psal jsem o tom.
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Asi se to už to možná řešilo, ale nedaří se mi to najít. Kdo má problémy s Windows Live profilovou fotkou?, že mu do zařízení dojde v jiném rozlišení, lépe řečeno rozmazaná?! dá se s tím něco dělat, krom toho že to v phonu ručně změním? děje se to i na Windows Developer Preview, takže už mě přestává bavit to všude měnit.