Zdravím, nedávno jsem měl HTC HD7 a tuším že v položce Ease of access v Settings jsem měl možnost toho, že při každém hovoru, který jsem měl přijmout, mi bylo kromě melodie vyzvánění i přečteno jméno volajícího (popř. číslo, pokud jsem neměl číslo v kontaktech).
Přešel jsem ale na Samsung Omnia 7 a žádnou takovou možnost tam nevidím. Nejsem si úplně jistý, zda se to nastavovalo přesně v téhle podkategorii v nastavení, ovšem jednalo se o pro mě velice praktickou "vymoženost", na kterou se teď těžko odvyká. Je nějaká možnost na Samsungu toto aktivovat?
Ještě doplním, že oba telefony beží (popř. bežely, HTC jsem prodal a vrátil na 7004) na Mango beta 2, tj. build 7712. Díky za veškeré odpovědi.
Přečtení jména volajícího
Taky zdravím.
Tuhle funkci mám na Nokii a na HTC HD7 jsem ji nenašel. Hledal jsem i nějakou aplikaci, ale nic jsem nenašel.
Je to výborná věc, hlavně když si člověk na to za pár let používání zvykl.
Jestli o něčem takovém víte, prosím napište. Už se to tady kdysi rozebíralo, ale výsledek nebyl žádný.
Mám ROM DFT 7713
V ROM 7720 68 od DFT mi nejely hry, proto jsem přehrál zpět.
Tuhle funkci mám na Nokii a na HTC HD7 jsem ji nenašel. Hledal jsem i nějakou aplikaci, ale nic jsem nenašel.
Je to výborná věc, hlavně když si člověk na to za pár let používání zvykl.
Jestli o něčem takovém víte, prosím napište. Už se to tady kdysi rozebíralo, ale výsledek nebyl žádný.
Mám ROM DFT 7713
V ROM 7720 68 od DFT mi nejely hry, proto jsem přehrál zpět.
- Razr
- nováček

- Zařízení: BlackBerry Bold 9780, Apple iPad 16GB
V Ease of access v nastavení to nemáš? Jestli to tam teda je v tomhle buildu, já jel na klasickym 7712.
Samsungy tam tohle právě nemají a já mam pocit, že je to ono.
Samsungy tam tohle právě nemají a já mam pocit, že je to ono.