Synchronizace internetovych zalozek s PC

Fórum věnované tabletům s operačním systémem Android
Post Reply
eugi
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Synchronizace internetovych zalozek s PC

Post by eugi »

Jsem cerstvy vlastnik Acer Iconia A500 a hledam reseni pro synchronizaci internetovych zalozek Androidu 3.1 s PC.
Moje predstavy:
- oboustranna synchronizace (smerem z PC do tabletu a naopak novych tabletu do PC)
- synchronizace celeho stromu zalozek, vcetne obsahu slozek a podlozek
- synchronizace primo v browseru nebo pomoci pluginu, urcite nechci otvirat sychronizovane zalozky pomoci externi aplikace
- mobilni browser by mnel umet prohlizeni v panelech podobne jako na PC
Existuje takove reseni?
Zkousel jsem nekolik ruznych kombinaci a zadna nefunguje uspokojive.
Nativni Chrome v Androidu nesynchronizoval a kdyz, tak jen pomoci externi aplikace a to jeste ne oboustranne, mobilni Mathon mi vubec nechce sychronizovat s Maxthonem v PC. Z prohlizecu mi nejvic vyhovuje Delphin browser, ale po pokusech o synchronizaci pomoci pluginu FirefoxSync nebo Foxmarks jsem zjistil, ze neumi synchronizovat podslozky se zalozkami, takze taky nevyhovuje.
Zatim jedine jakz-takz funkcni reseni je mobilni Firefox beta, ale ten ma trochu slozity pristup do zalozek synchronizovanych s PC a take ma misto panelu (tabu) jakesi podivne dlazdice po strane.
Edit: Tak ten mobilni Firefox nakonec taky umi ty zalozky jen importovat. Sice korektne, ale oboustrannou synchronizaci zrejme neumi.
Poradi nekdo?
Post Reply

Return to “Tablety s Androidem”