Čekání na Mango update

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Cekani na Mango

Post by htcjirka »

že přístroje bez češtiny ji už nedostanou, jiní že bude počeštěna pouze klávesnice, jiní že bude regulérně počeštěn celý OS(čili menu a vše další).Tohle je pro mé rozhodnutí dúležité...!!!A ještě se chci zeptat jak je na tom tenhle OS s ( respektive tenhle mobil) s navigací. Děkuji za odpovědi
Je to tu uz mnohokrat napsane..
"Oficialne" pristroje, ktere nyni cestinu nemaji dostanou upgrade na Mango,ale bez cestiny,jen pribude moznost cz klavesnice.
Cestinu ale samozrejme lze a pujde dostat neoficialnim zpusobem.
tomm1k
nováček
nováček
Zařízení: nokia N8

Cekani na Mango

Post by tomm1k »

Děkuji, snad to počeštění není složité a funguje na každý mobil...a jak je to s tou navigací?Jste celkově s tímto telefonem (omnia 7) spokojení?Jde mi o osobní nazor a zkušenost, ne odborné recenze.
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Cekani na Mango

Post by premikkoci »

Ano, jsem velmi spokojený. To počeštění je velmi jednoduché. S tou navigací je to složitější. Zatím je pouze Navigon pro odemčené telefony. V USA se už dá stáhnout Garmin, takže se dá očekávat, že se objeví i verze pro evropu. Dokonce se pracuje i na oficiálním navigonu pro všechny zařízení.
tomm1k
nováček
nováček
Zařízení: nokia N8

Cekani na Mango

Post by tomm1k »

Takže předpokládám že ty navigace zatím nebudou v češtině....že?Docela nechápu že WP7 neobsahuje OVI mapy kdyžse s nokii spojili.Na mé N8 jsem s touto navigací spokojený.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Čekání na Mango update

Post by htcjirka »

Proc by nemeli byt v cestine?
Protoze Ovi Mapy budou maximalne pro vlastni telefony,tedy nokie s WP7 a ne pro ostatni,stejne jako HTC ma sve premiove aplikace a ostatni je namaji,tak i Nokia bude mit sve.
Jinak Navigon urcite na sebe nenecha dlouho cekat.Je to kvalitni navigace a urcite nasadi prijemnou cenu.
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Čekání na Mango update

Post by Radek Hulán »

Omnia7 za 5t Kč (16GB model z Německa) je dle mého nejlepší současný mobil / OS kombinace. Cenově by to byla dobrá koupě i za 10t Kč, ale za polovinu naprosté nadšení.

Jinak Navigon už existuje, pro DE telefony je předinstalovaný, na jiné se dá neoficiálně snadno dostat.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1099662" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel jsem s tím 2x 1000km a naprostá stabilita i rychlé přepočty, plus řadu tras po ČR.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Čekání na Mango update

Post by htcjirka »

Pro Mango bude uvolnena nova verze Navigonu a bude hlavne na Marketplace,za tento produkt se vyplati zaplatit.
Pavel Štrobl
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920 Cyan, Sony VAIO Duo 11
Location: Planeta Země, Kontinent Evropa, Stát ČR, Město Roudnice nad Labem

Čekání na Mango update

Post by Pavel Štrobl »

Radek Hulán wrote:Omnia7 za 5t Kč (16GB model z Německa) je dle mého nejlepší současný mobil / OS kombinace. Cenově by to byla dobrá koupě i za 10t Kč, ale za polovinu naprosté nadšení.

Jinak Navigon už existuje, pro DE telefony je předinstalovaný, na jiné se dá neoficiálně snadno dostat.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1099662" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel jsem s tím 2x 1000km a naprostá stabilita i rychlé přepočty, plus řadu tras po ČR.
Za tu cenu je to velmi dobrá nabídka která nejde odmítnout, ale je škoda že je Dell Venue Pro tak "drahý" ten má výbavu ještě lepší.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Čekání na Mango update

Post by htcjirka »

Dell Venue Pro pridava vynikajici HW klavesnici a opravdu luxusni design.Bohuzel velice pokulhava kvalita fotoaparatu.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Čekání na Mango update

Post by Standa »

No jak co. Dell má výhodu ve vyjímečném designu, velikosti displeje a samozřejmě klávesnici, Omnia je obecně lehčí a tenčí (pro mě není výhoda), má hw tlačítko Startu (pohodlně se zapíná), a má neporovnatelně lepší fotoaparát. Každý z nich je lepší v něčem jiném. Kdyby ale spojili výhody, vznikne ultimativní telefon :-).

EDIT: jop, Jirka byl rychlejší.
premikkoci
smartguru
smartguru

Čekání na Mango update

Post by premikkoci »

Ještě jsem, ale neviděl aplikaci pro WP7 od Dellu...
Standa
smartmaniak
smartmaniak

Čekání na Mango update

Post by Standa »

To je možné, ale neznám odpověď. Poslední důvod, podle kterého bych kupoval telefon, je nějaká aplikace výrobce telefonu :-D
premikkoci
smartguru
smartguru

Čekání na Mango update

Post by premikkoci »

No možná to neni až tak podstatné, ale při nejmenším já osobně závidím některé aplikace uživatelům HTC. Navíc nějaká neoficiální podpora oproti HTC či Samsungu je pro Dell prakticky nulová. No a v případě WP7 je to celkem nemilé...
Standa
smartmaniak
smartmaniak

Čekání na Mango update

Post by Standa »

Ja od te doby, co jsem ziskal prakticke zkusenosti s TouchFLO a videl jsem na obrazku HTC Hub (nebo jak se to jmenuje), uz radeji nechci zadnou aplikaci vyrobce videt :-). K cemu vubec je neoficialni podpora u WP? Kdyz srovnam sve souziti s Omnii 7 s Venue Pro, nechybi mi u Dellu z hlediska komunity vubec nic. WP je ve svych mezich perfektni a jedina chyba na DVP je fotak, a ten stejne muze opravit jen sam Dell, nikdo jiny...
Miroslav Havlíček
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Čekání na Mango update

Post by Miroslav Havlíček »

Já mám HTC a za zmínku stojí jenom aplikace Attentive Phone (podpora pro pohybová gesta při přijímání hovorů) a baterka. Zbytek je jen zbytečný balast, pro který existují buď přímo v systému nebo i v Marketplace srovnatelné nebo lepší alternativy.
sssugi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Čekání na Mango update

Post by sssugi »

Trebars Compass je velmi podareny od htc :)
taktiez ako uz bolo spomenute Attentive Phone (som nato zvyknuty z WM)
premikkoci
smartguru
smartguru

Čekání na Mango update

Post by premikkoci »

Anebo hidden wifi..
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 7

Čekání na Mango update

Post by geronimo_cz »

aplikace vyrobce se daji stahnout na internetu v upravene podobe, takze funguji i na jinych zarizenich nez pro ktere jsou primarne urceny.. ja treba pouzivam novej samsung hub, htc youtube, od samsungu photogram a od htc jeste kompas a vylepsovani fotografii..
premikkoci
smartguru
smartguru

Čekání na Mango update

Post by premikkoci »

no to jsou zrovna aplikace k ničemu... Na marketu jsou lepší... Navíc ty, co si stáhneš jsou většinou zastaralé... Dlouho jsem scháněl HTC HUB, ale byla jenom verze 1.0, která je k ničemu
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 7

Čekání na Mango update

Post by geronimo_cz »

samsung hub mam treba ten novej ve verzi 2.2.0.1 .. aplikace samsungu se daji stahovat aktualni pres 3mktplace.. u htc musi bejt hub upravenej, ale treba ten editor fotek de taky pres 3mkt..
Post Reply

Return to “Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7”