Rozšiřující baterie
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Rozšiřující baterie
GPS je naprosto v pohodě. Kryt je o cca 2 mm silnější, takže foťák je mírně zapuštěný, čili je lépe chráněný a telefon leží rovně. Baterka a kryt jsou zvlášť. Popravdě jsem nakonec docela spokojený, navíc i cena je překvapivě solidní.
Rozšiřující baterie
To slyšim moc rád. Takže je možný použít originální baterku s neoriginálním krytem?
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Rozšiřující baterie
Akorát tam bude mezera mezi baterií a krytem, nějaký kousek kartonu to asi vyřeší
-
aboutallcz
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy SII
Rozšiřující baterie
Za ty ceny je to bláhové. Klidně vám dodám 3500mAh včetně zadního krytu na dobírku za šest set celkem.
Rozšiřující baterie
aboutallcz: Myslíš tuhle vobludu? http://www.plzon.com/wp-content/uploads ... 500mah.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Děkuju, nechci
Děkuju, nechci
-
aboutallcz
- nováček

Rozšiřující baterie
To je daň za velkou kapacitu, vypadáš jako kdybys objevoval Ameriku...
Rozšiřující baterie
To je mi jasný. Já jenom, že z tvýho příspěvku to vypadalo, že víš o 3500mAh baterce se stejnym krytem o jakym se tady bavíme.
-
aboutallcz
- nováček

Rozšiřující baterie
Bavím se o SKUTEČNÉ A REÁLNÉ baterii s kapacitou 3500 mAh pokud to z první mého příspěvku nebylo dosti jasné.
Rozšiřující baterie
3500mah s tým nevkusným krytom je fakt h***o..
tiež som si objednal 2000mah.. teraz už len špekulujem nad tým, či by sa mi takto "tlstý" vošiel do originálneho koženého obalu, s tým dvojitým vreckom.. poprípade by som nosil aj origoš 1650mah..
apropo, nie som technicky zdatný, nedalo by sa však pre tú 1650mah batériu vyrobiť, zakúpiť nejaký obal s musb a zhotoviť z neho záložný zdroj pre SGSII? Podľa popularity 2000mah batérie by o niečo také určite bol záujem.. keby som bol schopný niečo také spískať, už na tom pracujem.. možno niekde na ďalekom východe niekto aj maká.. bolo by to fasa..
tiež som si objednal 2000mah.. teraz už len špekulujem nad tým, či by sa mi takto "tlstý" vošiel do originálneho koženého obalu, s tým dvojitým vreckom.. poprípade by som nosil aj origoš 1650mah..
apropo, nie som technicky zdatný, nedalo by sa však pre tú 1650mah batériu vyrobiť, zakúpiť nejaký obal s musb a zhotoviť z neho záložný zdroj pre SGSII? Podľa popularity 2000mah batérie by o niečo také určite bol záujem.. keby som bol schopný niečo také spískať, už na tom pracujem.. možno niekde na ďalekom východe niekto aj maká.. bolo by to fasa..
-
aboutallcz
- nováček

Rozšiřující baterie
Nemyslím si, že by o 2000 mAh baterii byl v reálu takový zájem jak píšeš, protože pro většinu lidí je ten rozdíl zanedbatelný. Kdybych něco viděl dám ti vědet 
Rozšiřující baterie
nie je o neho zaujem? clovece, ty si si asi zaspal.. do alzy ho nestihaju doobjednavat.. jeden bratislavcan z nich uz kupil asi 40, predpokladam nie pre seba, ale zaujemcov z krajin, kde baterku a kryt zatial nepredavaju.. inak, som pri druhom cykle, vydrz nie je bohvieco, ale urcite je to o takych 20% lepsie, serioznejsie testy prenecham inym.. tak ci onak, som velmi spokojny, mam 2000mah baterku aj so zalohou za smiesnych 20 eur..fakt nechapem tych, co si kupia 3500mah kravu, teda, chapat chapem, len sa s tym neviem stotoznit..
inak, co hovorite na galaxy note.. je to srdcovka..vsak..
inak, co hovorite na galaxy note.. je to srdcovka..vsak..
-
aboutallcz
- nováček

Rozšiřující baterie
Já jsem to teda pochopil jinak, mene. Lidi lákala kapacita 3650 mAh, ne super o 20% lepší. S tím co na něm dělám mi vydží tak 16 hodin-18 hodin, ikdyby dvacet, tak dvacet procent z toho je 4 o hodiny víc, určitě je to super, ale minimálně pro mě je to zanedbatelné. Zájem o ně byl, protože byly prezentovány s popisem, že se jedná o rozšiřující beterii 1650+2000 s málo fotkama, čímž si mnoho lidí ty hodnoty sečetlo a každý ji chtěl (přečti si první stranu tohoto vlákna než začneš vynášet soud). Poté co se přišlo na to, že je to jen další baterie s 2000 mAh zájem celkem opadl, lidi co to koupili si to pochválí, přeci jenom dvacet procent, ale myslím, že nejen mě je to fakt malej údaj. jestli si jich nikdo objednal z Alza 40 kusů, je to vtipné o to víc 
Rozšiřující baterie
Já když jsem si tu baterku s krytem objednával, tak jsem věděl, že se baterie vyměňují. Kupoval jsem jí hlavně kvůli krytu, abych u foťáku nepoškrábal sklo.
-
aboutallcz
- nováček

Rozšiřující baterie
Toto ale nevylučuje to co zde píši. Toto vlákno je přesně o měsíc starší než toto:
... kde to je již vysvětleno a když se podíváš na druhý příspěvek, hned si tam někdo stěžuje na Alzu a nepravdivý popis zboží, který způsobil ten zájem, cituji:
Code: Select all
http://androidforum.cz/samsung-galaxy-s2-i9100-battery-kit-t17274.html?sid=a2eee9743bf16cbae9ad921244f2da0dCode: Select all
od kingtomasa » ned 28. srp 2011 9:07:43
Uz jsem napsal na Alzu stiznost. Jednou za pul roku si tam chci neco koupit a vsechno co mne zajima ma spatny popis a mate to zakazniky. To se tyka i toho druheho Power Pack EEB-U20B.Rozšiřující baterie
Je to tak jak píšeš, sleduju obě vlákna. Já tu baterii objednával až když bylo jasný jak to s bateriema je.
Rozšiřující baterie
no ja som tú batériu našiel pred mesiacom v nejakom popise príslušenstva SGSII.. úprimne, len idiot si mohol myslieť, že za 24 eur dostane origo rozširujúcu batériu o 2000mah (1650+2000), napriek tomu, že nejaká alza alebo iný predajca uvedie takýto nezmysel na svoj web... (rozširujúca batéria v kryte existuje, pridáva niečo cez 1300mah, tuším, ale stojí viac ako dvojnásobok, to bola tiež informácia dostupná pred mesiacom).. kritickejšie uvažujúci človek si to hneď všimol, resp. vygooglil...
čo sa týka úspešnosti a záujmu o tú batériu, referujem to čo vidím aj na zahraničných weboch.. nová batéria s vyššou kapacitou a novým krytom za 24 eur je perfektná ponuka.. aj keď je pravda, že osloví asi skôr tých, ktorý si SGSII kupujú do obleku a na rokovací stôl.. tí čo potrebujú vo výdrži tromfnúť kamaráta, ktorý používa ešte stále nokiu 3100, si asi kúpia to 3500mah kravu..
ja preferujem solídny vzhľad.. dvojdňová výdrž mi postačuje a akurát špekulujem nad tým, čo som už raz uviedol.. teda origo púzdro, v ktorom by som so sebou nosil ako zálohu svoju starú batériu..
čo sa týka úspešnosti a záujmu o tú batériu, referujem to čo vidím aj na zahraničných weboch.. nová batéria s vyššou kapacitou a novým krytom za 24 eur je perfektná ponuka.. aj keď je pravda, že osloví asi skôr tých, ktorý si SGSII kupujú do obleku a na rokovací stôl.. tí čo potrebujú vo výdrži tromfnúť kamaráta, ktorý používa ešte stále nokiu 3100, si asi kúpia to 3500mah kravu..
ja preferujem solídny vzhľad.. dvojdňová výdrž mi postačuje a akurát špekulujem nad tým, čo som už raz uviedol.. teda origo púzdro, v ktorom by som so sebou nosil ako zálohu svoju starú batériu..
-
aboutallcz
- nováček

Rozšiřující baterie
Tehdy ta cena byla jiná, nevím jestli jsem viděl dobře ale šla přes tisícovku a to dost. Pokud popis zboží na Alza byl skoro do slova "Rozšírující baterie 1650+2000 mAh" jde si to myslet celkem lehce. Design je věc názoru, mně vyhovuje jak je a co se týče ceny, přes Paypal si za tu cenu můžeš i s pošou nechat poslat deset 1650 mAh z Číny, které drží stejně jako baterie původní, vím to, mám je. Prostě nějak mě neukecáš, že to co máš a vyzdvihuješ je nějaká bomba, jediné plus je snad ochrana čočky foťáku, která díky přibrání mm bude lépe zapuštěna, ale ani tohle mě nějak upříme netrápí protože s orig. krytem to dáš do každého vystužené pouzdra a rozdíl rovná se nula, krom toho, že je chráněna větší část telefonu.
Rozšiřující baterie
nechcel som ťa presvedčiť, skôr uviesť dôvody pre ktoré ja som si originálnu batériu zadovážil.. všetko má svoje pre a proti..
Rozšiřující baterie
Baterie 2000mAh mi včera dorazila a zatím maximální spokojenost. Výdrž zatím nemůžu hodnotit, ale samotný telefon se opravdu drží líp v ruce a foťák je chráněn. Při ovládání na stole se neviklá a konečně není nakloněnej dozadu kvůli dolnímu výstupku. A původní baterku mám v nabitou peněžence pro všechny případy.
Můžu všem vřele doporučit.
Můžu všem vřele doporučit.
-
petusko2222
- nováček

Rozšiřující baterie
Predbežne to vyzerá tak, že telefón vydrží o niečo dlhšie. Asi o tých 15 - 20 percent.
No táto baterka má aj viac sekundárnych výhod. Napríklad tú, že sa omnoho lepšie drží v ruke. Lepšie ako s pôvodným krytom. Keď leží na stole, tak leží rovno a stabilne. Zahrieva sa podstatne menej ( viac priestoru medzi krytom a telom telefónu ). Krytka fotoaparátu je lepšie chránená.
takže celkovo som spokojný, uvidíme ako to bude s dlhodobejšou výdržou
No táto baterka má aj viac sekundárnych výhod. Napríklad tú, že sa omnoho lepšie drží v ruke. Lepšie ako s pôvodným krytom. Keď leží na stole, tak leží rovno a stabilne. Zahrieva sa podstatne menej ( viac priestoru medzi krytom a telom telefónu ). Krytka fotoaparátu je lepšie chránená.
takže celkovo som spokojný, uvidíme ako to bude s dlhodobejšou výdržou