Překladač
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Překladač
Snažím se to dostat pod 20MB, jsem na 27 :-/ Asi budu muset ubrat nějakou tu řeč...
Nemáte tipy? Potřebuju se zbavit 1/3
English
Bulgarian
Croatian
Catalan
Czech
Danish
Dutch
Esperanto
Finnish
French
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Chinese
Indonesian
Italian
Japanese
Korean
Latin
Lithuanian
Maltese
Norwegian Bokmal
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Spanish
Swedish
Thai
Turkish
Vietnamese
Nemáte tipy? Potřebuju se zbavit 1/3
English
Bulgarian
Croatian
Catalan
Czech
Danish
Dutch
Esperanto
Finnish
French
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Chinese
Indonesian
Italian
Japanese
Korean
Latin
Lithuanian
Maltese
Norwegian Bokmal
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Spanish
Swedish
Thai
Turkish
Vietnamese
-
Lukáš Křepelka
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800
Překladač
Hlavně to má 2,5MB protože to je jen ENG a ne milion jazyku ;) :D Takže tak 
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
RE: Překladač
Treba takovy navigon stahuje mapy, takze bych by to nemel byt problem. Ja bych tam dal anglictinu, nemcinu, francouzstinu, italstinu, spanelstinu, rustinu a mozna japonstinu. Stejne kdyz jedete do zahranici, tak mluvite anglicky nebo nemecky. Ti co mluvi ostatnimi jazyky, tak je nejspis zvladaji, takze nepotrebuji slovnik
Sent from my Omnia 7 using Board Express
Sent from my Omnia 7 using Board Express
-
hujer
- smartguru

- Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Překladač
Já se jenom zeptám, všetečně, na zdroj dat.Robert Varga wrote:Už na něm pracuju...
Ono napsat překladač je otázka několika hodin, ale mít dobrou databázi slov je věc jiná.
O kvalitním a (licenčně) volném souboru takových dat zatím nevím - co vy na to?
Díky za odpověď.
- Robert Varga
- smartguru

Překladač
Díky za nápady. Moc mi pomohly!
1) základní language pack: anglictina, nemcina, francouzstina, italstina, spanelstina, rustina, japonstina
2) dodatečný stažitelný (i v trial verzi): všechno ostatní
I základní pack by zabral přes +-35MB, takže jsem ještě v noci udělal systém "prvního spuštění" a rozbalení ZIPu, díky čemuž se dá dostat k celkové velikosti aplikace při stahování z Marketplace +-10MB.
Stejně udělám stažení dodatečného packu, ZIP a následné rozbalení (které už zabere podstatně více času).
Vzhledem k tomu, kolik práce je spojené s tvorbou překladových XML (37 jazyků znamená +-1300 překladových kombinací) nebude na začátku pack s dodatečnými jazyky možné stahovat ihned. I příprava základního balíku zabere hodně hodně času (nejde to zautomatizovat a je to klikání jako ďas.)
-- doplnění předchozího příspěvku (pon zář 05, 2011 9:43) --
Jestli jsou data kvalitní vám neřeknu, nicméně překlad slova "nice" mě docela pobavil
K dokonalosti to má daleko, ale použitelné je to úplně v pohodě.
1) základní language pack: anglictina, nemcina, francouzstina, italstina, spanelstina, rustina, japonstina
2) dodatečný stažitelný (i v trial verzi): všechno ostatní
I základní pack by zabral přes +-35MB, takže jsem ještě v noci udělal systém "prvního spuštění" a rozbalení ZIPu, díky čemuž se dá dostat k celkové velikosti aplikace při stahování z Marketplace +-10MB.
Stejně udělám stažení dodatečného packu, ZIP a následné rozbalení (které už zabere podstatně více času).
Vzhledem k tomu, kolik práce je spojené s tvorbou překladových XML (37 jazyků znamená +-1300 překladových kombinací) nebude na začátku pack s dodatečnými jazyky možné stahovat ihned. I příprava základního balíku zabere hodně hodně času (nejde to zautomatizovat a je to klikání jako ďas.)
-- doplnění předchozího příspěvku (pon zář 05, 2011 9:43) --
Zdroj dat je free, nicméně i přesto ještě čekám na formální svolení k použití a proto bych ho tu nechtěl ventilovat. Nicméně aplikace je již mimo data od dnešní třetí hodiny ranní hotová a data můžu měnit on the fly.hujer wrote:Já se jenom zeptám, všetečně, na zdroj dat.
Ono napsat překladač je otázka několika hodin, ale mít dobrou databázi slov je věc jiná.
O kvalitním a (licenčně) volném souboru takových dat zatím nevím - co vy na to?![]()
Díky za odpověď.
Jestli jsou data kvalitní vám neřeknu, nicméně překlad slova "nice" mě docela pobavil
- Robert Varga
- smartguru

Překladač
Bude bude
-- doplnění předchozího příspěvku (úte zář 06, 2011 2:40) --
Tak hotovo, odesláno... V pátek se snad ozvu s infem, že je aplikace v Marketplace. Btw navrhování slov aplikace umí, a počet řečí v základu je 13. Ostatní zatím nebudou ani stažitelné.
-- doplnění předchozího příspěvku (ned zář 11, 2011 17:53) --
Tak snad ke spokojenosti. UI jsem tentokrát mazlil co to šlo. Jednoduché, ale vyjížděcí/vytahovací/systémově barevné/snad rychlé.
Více ve vlastním threadu - Offline Slovník
-- doplnění předchozího příspěvku (úte zář 06, 2011 2:40) --
Tak hotovo, odesláno... V pátek se snad ozvu s infem, že je aplikace v Marketplace. Btw navrhování slov aplikace umí, a počet řečí v základu je 13. Ostatní zatím nebudou ani stažitelné.
-- doplnění předchozího příspěvku (ned zář 11, 2011 17:53) --
Tak snad ke spokojenosti. UI jsem tentokrát mazlil co to šlo. Jednoduché, ale vyjížděcí/vytahovací/systémově barevné/snad rychlé.
Více ve vlastním threadu - Offline Slovník