Překladač

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Ahurmen
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Dell Venue Pro

Překladač

Post by Ahurmen »

Tak i když má 100Mb, klidně bych ho sosnul. Přeci jen v africe se občas hodí, internet tam zrovna dvakrát moc neznají :tlem:
Robert Varga
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC Titan

Překladač

Post by Robert Varga »

Snažím se to dostat pod 20MB, jsem na 27 :-/ Asi budu muset ubrat nějakou tu řeč...

Nemáte tipy? Potřebuju se zbavit 1/3 :-D

English
Bulgarian
Croatian
Catalan
Czech
Danish
Dutch
Esperanto
Finnish
French
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Chinese
Indonesian
Italian
Japanese
Korean
Latin
Lithuanian
Maltese
Norwegian Bokmal
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Spanish
Swedish
Thai
Turkish
Vietnamese
Michal Javůrek

Překladač

Post by Michal Javůrek »

Nechal bych jen anglictinu, nemcinu a spanelstinu v zakladu. A dalsi jazyky udelat jako dodatecny download, jestli to wp umeji/podporuji.
Lukáš Křepelka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800

Překladač

Post by Lukáš Křepelka »

Hlavně to má 2,5MB protože to je jen ENG a ne milion jazyku ;) :D Takže tak :)
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

RE: Překladač

Post by premikkoci »

Treba takovy navigon stahuje mapy, takze bych by to nemel byt problem. Ja bych tam dal anglictinu, nemcinu, francouzstinu, italstinu, spanelstinu, rustinu a mozna japonstinu. Stejne kdyz jedete do zahranici, tak mluvite anglicky nebo nemecky. Ti co mluvi ostatnimi jazyky, tak je nejspis zvladaji, takze nepotrebuji slovnik

Sent from my Omnia 7 using Board Express
hujer
smartguru
smartguru
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)

Překladač

Post by hujer »

Robert Varga wrote:Už na něm pracuju...
Já se jenom zeptám, všetečně, na zdroj dat.
Ono napsat překladač je otázka několika hodin, ale mít dobrou databázi slov je věc jiná.
O kvalitním a (licenčně) volném souboru takových dat zatím nevím - co vy na to? :wink:
Díky za odpověď.
Robert Varga
smartguru
smartguru

Překladač

Post by Robert Varga »

Díky za nápady. Moc mi pomohly!

1) základní language pack: anglictina, nemcina, francouzstina, italstina, spanelstina, rustina, japonstina
2) dodatečný stažitelný (i v trial verzi): všechno ostatní

I základní pack by zabral přes +-35MB, takže jsem ještě v noci udělal systém "prvního spuštění" a rozbalení ZIPu, díky čemuž se dá dostat k celkové velikosti aplikace při stahování z Marketplace +-10MB.

Stejně udělám stažení dodatečného packu, ZIP a následné rozbalení (které už zabere podstatně více času).

Vzhledem k tomu, kolik práce je spojené s tvorbou překladových XML (37 jazyků znamená +-1300 překladových kombinací) nebude na začátku pack s dodatečnými jazyky možné stahovat ihned. I příprava základního balíku zabere hodně hodně času (nejde to zautomatizovat a je to klikání jako ďas.)

-- doplnění předchozího příspěvku (pon zář 05, 2011 9:43) --
hujer wrote:Já se jenom zeptám, všetečně, na zdroj dat.
Ono napsat překladač je otázka několika hodin, ale mít dobrou databázi slov je věc jiná.
O kvalitním a (licenčně) volném souboru takových dat zatím nevím - co vy na to? :wink:
Díky za odpověď.
Zdroj dat je free, nicméně i přesto ještě čekám na formální svolení k použití a proto bych ho tu nechtěl ventilovat. Nicméně aplikace je již mimo data od dnešní třetí hodiny ranní hotová a data můžu měnit on the fly.

Jestli jsou data kvalitní vám neřeknu, nicméně překlad slova "nice" mě docela pobavil :-) K dokonalosti to má daleko, ale použitelné je to úplně v pohodě.
prdivous
nováček
nováček

Překladač

Post by prdivous »

Tak doufám, že až to bude venku, dáš vědět.... :-)
luckyfer
nováček
nováček
Zařízení: LG E900 Optimus 7

Překladač

Post by luckyfer »

chcem sa len spytat, ci tam ostava aj slovencina, aby som mohol aj z slovenskeho jazyka prekladat do eng a opacne :)
Robert Varga
smartguru
smartguru

Překladač

Post by Robert Varga »

Bude bude

-- doplnění předchozího příspěvku (úte zář 06, 2011 2:40) --

Tak hotovo, odesláno... V pátek se snad ozvu s infem, že je aplikace v Marketplace. Btw navrhování slov aplikace umí, a počet řečí v základu je 13. Ostatní zatím nebudou ani stažitelné.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned zář 11, 2011 17:53) --

Tak snad ke spokojenosti. UI jsem tentokrát mazlil co to šlo. Jednoduché, ale vyjížděcí/vytahovací/systémově barevné/snad rychlé.

Více ve vlastním threadu - Offline Slovník
Post Reply

Return to “Aplikace a software”