HTC představilo tablet Jetstream s 1,5GHz dual-core CPU

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
mino
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy i7500,Samsung Galaxy Tab 8.9

Re: HTC představilo tablet Jetstream s 1,5GHz dual-core CPU

Post by mino »

dalsi case uz zbytocne zvysuje vahu uz tak tazkeho smartcover...ulohu podpernika zvladnu aj aternativne obaly, neprilnu tak lahko na displej, ale zas sa vyhnu inym problemom

uni: no ak myslis, ze to "kovove" telo je az tak odolne(hlavne biely variant) tak je to tvoja vec. Ano kovove necistoty, niekedy sa tak proste stane a tie folie malokedy pomozu. Staci prejst zahranicne apple fora
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

mino: hele, já ti na to nějak nemám co říci. Polemizovat o přínosu pevnějších materiálů pro ochranu zařízení mi přijde zbytečné, tak jako nad přínosem ochranné folie na displeji. A jestli je prostě někdo takový čuně, že si neumí udržet jednotlivé segmenty svého zařízení čisté, aby zabránil poškození apod., je to jeho problém, ne pouzdra, zařízení nebo výrobce.
mino
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy i7500,Samsung Galaxy Tab 8.9

Post by mino »

Ja ti nevravím, že ho používať nemáš ak sa o tablet staráš a dávaš naň pozor. Osobne by som ale u iPadu voli obal čo chraní celé telo. Hlavne pri drahších verziach, nehody sa stávajú. :)
Venca B
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by Venca B »

Víte o tom, že tohle vlákno je o HTC a ne smart coveru od Applu? :-)
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

Venca B: Pravda! Tedy...
Škoda že HTC (a příp. jiné výrobci-sorry za OT) nenabízí podobnou funkčnost jako Apple u svého iPadu, kde SmartCover je skutečně geniální zařízení.
Spokojenej?:-D
shvecik
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Galaxy S

Post by shvecik »

no je to urcite super reseni, ale magnety nebrat!!! odnaucil me htc diamond s magnetickym stylusem, dal jsem do tasticky mobil s penezenkou a hned jsem si vyrizoval vsechny nove kreditky a proste vse s magnetickym prouzkem :-D z posledniho obalu na mobil sem magnet vyrizl :-D
imaxik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Omnia 7

Post by imaxik »

shvecik wrote:ale magnety nebrat!!! odnaucil me htc diamond s magnetickym stylusem, dal jsem do tasticky mobil s penezenkou a hned jsem si vyrizoval vsechny nove kreditky a proste vse s magnetickym prouzkem :-D z posledniho obalu na mobil sem magnet vyrizl
tak dnes by ti trvalo hodne dlouho nez bys na to prisel, ze ti karty nefunguji, protoze terminal na mag prouzek uz se moc casto nevidi, ale i tak je to zajimave kamos delal jako bc praci odolnost techto prouzku a neznicil ho ani neodymovym magnetem rikal, ze by musel pouzit nejaky elektomagnet, tak nevim co ti znicilo ty karty :tlem:
_iNTERFACE
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone

Post by _iNTERFACE »

VZDAY ked tu niekto pisal o americkych zariadeniach, vzdy pri prepocte boli dollare rovnake ako eura a preto je cca 850 viac ako cca 500 a po druhe po vyssie napisanej diskusii o smartcovery, ktory som zatial na zivo ani v praxi nevidel sa cena ipadu este o cosi viac znizuje, takze vysoka cena toto htc moze zabit...a to este nepocitam display, ktory urcite bude jeden z tych stredovekych, ktorym htc s radostou kazdi dojem..rad by som sa mylil :wink:
Post Reply

Return to “HTC telefony”