Tak jsme se dočkali: V Marketplace už lze nakupovat aplikace
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
No, Microsoft to pořešil chytře, navnadil nás na nákup, ale s českým ID půl aplikací zmizelo, takže stejně nic. Já jsem zase zpět na US ID
.
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Řešilo se to tu někde na fóru, ale teď to nemůžu najít. Já jsem to následně popsal zde.Alt@ir wrote:@miroslavh85 jak se ti podařilo propojit US Live Id s českou kartou?
Já jsem Tvůj postup zkoušel minulý týden. Bohužel jsem zjistil, že moje MasterCard vydaná Raiffeisenbank nejde přiřadit k mému US Live ID. Na to jsem skončil. Jenže poté co jsem si hrál s nastavení regionu ve starém Live ID a Xbox, zjistil jsem, že ono to vlastně funguje a mohu nakupovat. Bohužel daní za to je nemožnost některé aplikace stáhnout a absence Zune pass. Já jsem si myslel, že už MarketPlace jede normálně (byl jsem totiž na dovolené a neměl přístup k netu) a já při tom objevil málem Ameriku, "funkční" MarketPlace 
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Mohla by nějaká dobrá duše vyzkoušet, jestli se už dá přes české ID dostat k aplikacím od Samsungu, konkrétně Network Profile?
EDIT: sám si odpovím - nejde.
EDIT: sám si odpovím - nejde.
Ach jo. Ať dělám co dělám, nedaří se mi připojit.
Zkusil jsem dvě ID CZ a UK, ale nic.
Může mi někdo napsat jak na to? Nejsem lama, ale teď už fakt nevím.
Když zkusím český ID a české nastavení PC, nejde mi zadat kontaktní údaje a kartu v Zune.
Když zkusím UK ID, tak skončím na vyplnění adresy. Musím si vymyslet nějakou anglickou adresu abych se mohl zaregistrovat?
-- doplnění předchozího příspěvku (pon srp 08, 2011 22:19) --
Hmmm, tak jsem to zkusil přes Uk a US, ale nebere mi to mou VISA kartu. grrrrr
Zkusil jsem dvě ID CZ a UK, ale nic.
Může mi někdo napsat jak na to? Nejsem lama, ale teď už fakt nevím.
Když zkusím český ID a české nastavení PC, nejde mi zadat kontaktní údaje a kartu v Zune.
Když zkusím UK ID, tak skončím na vyplnění adresy. Musím si vymyslet nějakou anglickou adresu abych se mohl zaregistrovat?
-- doplnění předchozího příspěvku (pon srp 08, 2011 22:19) --
Hmmm, tak jsem to zkusil přes Uk a US, ale nebere mi to mou VISA kartu. grrrrr
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Ptal jsem se lidí z Microsoftu na ta současná regionální omezení - při publikaci aplikace na Marketplace musí vydavatel zaškrnout, ve kterých regionech má být dostupná. 14 dní dozadu byl nicméně každý z nich emailem informován o rozšíření regionů od 1.8., takže pokud (free i placená) app stále není i pro CZ, je to jen jejich diletanství... Stačí z jejich strany pár checkboxů nastavit navíc.
No tak jsem se zaregistroval přes xbox na CZ ID, v Zune vše oukej. Měl jsem za to, že po zaplacení v Zune se mi po připojení mobilu k PC aplikace nainstaluje, ale ejhle. Na Zune můžu jen zaplatit ale stáhnout si aplikaci musím v mobilu a tady jsem narazil. Mám Mango ve verzi beta 2. Při pokusu o koupi aplikace přes market v mobilu mi to hlásí chybu. Grrr.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte srp 09, 2011 12:11) --
Nebude to tím, že je market nastaven na UK? Mám sice lokalizaci mobilu na CZ, ale na marketu jsou ceny v librách.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte srp 09, 2011 12:14) --
Ahaaaa. Mám to. Vzpomněl jsem si na nejlepší ajťácký fígl. Restart.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte srp 09, 2011 12:11) --
Nebude to tím, že je market nastaven na UK? Mám sice lokalizaci mobilu na CZ, ale na marketu jsou ceny v librách.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte srp 09, 2011 12:14) --
Ahaaaa. Mám to. Vzpomněl jsem si na nejlepší ajťácký fígl. Restart.
- Tealc_EU
- přispěvatel

- Zařízení: Honor 7
Tak já mám Samsung Omnia 7 (jen oficiální aktualizace) a na základě tohoto článku jsem si změnil po restartu telefonu (výmazu všeho
) a založení účtu na WL vše na cz a musím říci že to ani omylem nefunguje. Po instalaci nového ZUNE to sice jde přes Marketplace nakupovat ale do MT už to nedostanu
Po kliknutí na ikonu Marketplace v MT to napíše že země není podporována
A tedy nejdou nainstalovat ani aplikace zakoupené přes ZUNE. Přišel jsem jen o peníze za zakoupenou aplikaci přes ZUNE 
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
RE: Tak jsme se dočkali: V Marketplace už lze nakupovat apli
Musis mit mango
Sent from my Omnia 7 using Board Express
Sent from my Omnia 7 using Board Express