Znám. A fakt je, že tohle je láska na první pohled.HanysR wrote:Blbé je, že né vždy tak člověk přemýšlí jestli se mu to vyplatí nebo nemyslím že to znáš
Samsung Galaxy Note
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Re: Samsung Galaxy Note
- Slikero
- nováček

- Zařízení: HTC UNIVERSAL,DELL STREAK, Galaxy Note
Samsung Galaxy Note
Ja som si tiež myslel že DELL STREAK je láska na dlhú dobu, ale toto vyzerá veľmi dobre, aby som odolal.
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Já ten koníček začínám nenávidět. Když už si myslím, že jsem našel co jsem chtěl, objeví se něco lepšího 
-
Tom Vysoudil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xperia X1 a iPhone 4
Samsung Galaxy Note
Prusvih je, ze kdyz je ten konicek pomerne casty, zacne si ubytku financi vsimat i pruha polovicka. To je potom ohen na strese. 
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Měřil jsem to sice jen skládacím metrem, ale naměřených 126mm je 4.96".GreenArrow wrote:Streak nemá 5",veškerá zařízení ktery maji označeni 5" maji vždycky 4,8",takže zvětšení bude o pul palce
Jinak Galaxy Note je bomba. Stylus a navíc v těle přístroje. Že by začala skomírat prsto-doteková mánie, a začalo se opět střízlivě chápat, že stylys tu rozhodně nebyl jen pro ovládání malých prvků? Tohle prozření jsem nečekal tak brzy, ale uvidíme, co přinese budoucnost, možná jde jen o ojedinělou vlaštovku...
- HanysR
- smartguru

Přesně to jsem říkal taky. Stylus je bomba ale stylus ukrytý v těle jako kdysi pda je super bomba. Ne nějaká trsátka a stylusy na provázku apod blbosti.
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Samsung Galaxy Note
No já si chtěl koupit xperii arc s,ale tohle bude určitě lepší volba,tohle je zkratka bomba,jen doufám že to nebude o moc větší nez streak
No nevím,až Apple přijde s tím,co se očekává,nebude to tomuhle galaxy sahat ani na paty
No nevím,až Apple přijde s tím,co se očekává,nebude to tomuhle galaxy sahat ani na paty
-
mino
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy i7500,Samsung Galaxy Tab 8.9
teraz pozeram, ze to ma aj Glonass
- YAMATO
- smartmaniak

Samsung Galaxy Note
Hlavně abychom se netěšili na stylus a nebyl z toho zas nesmysl jako je u Flyeru...
- HanysR
- smartguru

Máš recht, je lepší s tím nepočítat.
-
mino
- přispěvatel

Re: Re: Samsung Galaxy Note
podla toho videa na mobilmanii ten stylus funguje vsadeYAMATO wrote:Hlavně abychom se netěšili na stylus a nebyl z toho zas nesmysl jako je u Flyeru...
- YAMATO
- smartmaniak

Samsung Galaxy Note
Pak by to byl splněný sen! Jak mě třeba bavilo kreslit, ale i upravovat fotky v PDA (Pocket Artist). Teď mám sice koupený také velmi dobý SketchBook (na PA ale nemá), jenže prstem je to vcelku na nic... O podstatně lepší práci s textem či webem nemluvě.
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Samsung Galaxy Note
Tak co srovnávám velikost přístroje,je ještě menší nez Streak
Samsung Galaxy Note
Ako Samsung s týmto modelom si určite pomôže, keď vidím všetky tie Vaše reakcie. Ja osobne by som ho nechcel najmä kvôli tomu display-u. Moc veľký na bežné používanie. Už 4.7' je dosť veľa a nie to 5.3'. Nevidím v tom opodstatnené využitie pre normálnu prácu, telefonovanie, SMS, web, hry a podobné. Myslím, že Samsung Galaxy S II. je taká hranica medzi bežným používateľom Androida a fanatikom na veľké display-e. Toť môj názor. (neukameňujte ma tu
)
-
mino
- přispěvatel

ved jasne, displej je velky, inak to je ale najnadupanejsi telefon
Samsung Galaxy Note
Chalani, zalial ma pot. Celu dobu som vo svojich snoch videl podobne zariadenie zariadenie 5" displej, vysoke rozlisenie na nom. Ale ked prislo od sna k realite, tak som cuvol. Neviem...no 5,3" ...uz mam strach z velkosti.
Asi zacnem uvazovat v inych dimenziach, okolo 4,5".
Napada ma prirovnanie k chlapcovi, ktory sniva o kraske z Playboya a ked sa pred neho postavi v plnej krase, utecie
Asi zacnem uvazovat v inych dimenziach, okolo 4,5".
Napada ma prirovnanie k chlapcovi, ktory sniva o kraske z Playboya a ked sa pred neho postavi v plnej krase, utecie
- YAMATO
- smartmaniak

Samsung Galaxy Note
Pokud ten stylus funguje napříč celým systémem (a podle videí snad ano), pak je to opravdu splněný sen. A mě rozměr neděsí, dost dlouho jsem jako hlavní mobil používal Streak a chvíli dokonce i Galaxy Tab a přežil jsem to 
Samsung Galaxy Note
Me by docela zajimalo jak to bude s aplikacema, diky vetsimu rozliseni tam asi mobilni aplikace bez predelani nepudou ale co aplikace pro tablety ? ty tam zas nejspis nepudou kvuli SW co ? 
Jinak je pro me tohle zarizeni taky takovej vysnenej sen, ten web a filmy na nem bude pecka, jeste aby mel slusnej fotak
Jinak je pro me tohle zarizeni taky takovej vysnenej sen, ten web a filmy na nem bude pecka, jeste aby mel slusnej fotak
- YAMATO
- smartmaniak

Samsung Galaxy Note
IMHO většina aplikací by měla běžet bez větších problémů, horší budou jen hry.
Samsung Galaxy Note
Cet sem si jeden clanek o typech displeyu a docetl sem se:
Hrubost displeje Galaxy S je způsobena rozložením subpixelů. Nepoužívá totiž RGB, ale RG-BG. Jedině zelená barva je schopna udělat souvislou netečkovanou plochu, protože je v každém pixelu, červená je v každém sudém, modrá v každém lichém. Nové displeje SAMOLED2 už mají dle marketingových hlášek "o polovinu zvýšený počet subpixelů" - tj. půjde o klasické RGB, které na stejné úhlopříčce bude stejně jemné jako cokoliv jiného (TFT...), ale obraz bude rozhodně kvalitnější... Viditelnost rastru opravdu není obecná vlastnost SAMOLED.
a tak me zajima super amoled v note je RG-BG nebo RGB ?
Hrubost displeje Galaxy S je způsobena rozložením subpixelů. Nepoužívá totiž RGB, ale RG-BG. Jedině zelená barva je schopna udělat souvislou netečkovanou plochu, protože je v každém pixelu, červená je v každém sudém, modrá v každém lichém. Nové displeje SAMOLED2 už mají dle marketingových hlášek "o polovinu zvýšený počet subpixelů" - tj. půjde o klasické RGB, které na stejné úhlopříčce bude stejně jemné jako cokoliv jiného (TFT...), ale obraz bude rozhodně kvalitnější... Viditelnost rastru opravdu není obecná vlastnost SAMOLED.
a tak me zajima super amoled v note je RG-BG nebo RGB ?