Ono je něco takového plánováno ? nikde jsem nic takového neslyšel ani neviděl ...Jinak zajimalo by me, jak MS vlastne planuje ten prechod WP7 na to nove jadro...
Aktualizace Mango pro WP7 se dočkáme nejdříve na podzim
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
bkf1: mohu se zeptat ?
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
Ano je to planovano navic je to snad 3/4 roku stara informace (dokladam screen):

Rypalum jeste doplnim, ze ac je u Windows Embedded Handheld napsano "Enterprise handheld mobile devices", tak Balmer se zminoval i o sfere business, ve ktere tento OS bude mit udajne take velke uplatneni (nakonec to samozrejme muze byt uplne jinak... v MS toho vzdycky tolik nablaboli
).

Rypalum jeste doplnim, ze ac je u Windows Embedded Handheld napsano "Enterprise handheld mobile devices", tak Balmer se zminoval i o sfere business, ve ktere tento OS bude mit udajne take velke uplatneni (nakonec to samozrejme muze byt uplne jinak... v MS toho vzdycky tolik nablaboli
Co to kluci z tyden zive rikaji o aktualizaci? To jako MANGO nebude pro HTC 7 Pro? Doufam, ze je to nejaky informacni sum, protoze ten telefon bez updatu je dost omezeny.
http://www.zive.cz/clanky/tyden-zive-12 ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zive.cz/clanky/tyden-zive-12 ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
tom028: Update bude, ale oficiální cestou zřejmě bez lokalizace, psal jsem o tom zde.
-
Ingnition
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 520
No mě osobně ta česká lokalizace ani tak nevadí. Hlavně, aby tento velký update šel uplatnit oficiálně i na současný modely s WP7 a ne jen na ty nové, které s tímto updatem vyjdou.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Mango samozrejme i dalsi nasledujici updaty budou i pro stavajici WP7,nevim kdo zacal sirit nesmysl, ze bude jen pro nove modely 
-
Ingnition
- častý přispěvatel

Ten nesmysl začalo šířit zive.cz ve svém každotýdenním pořadu Týden Živě. I když, když jsem koukal na ty jejich zprávy tak tam měli dokonce napsáno Windows Mobile 7.5 takže si už myslím sví :D
Bez lokalizace, znamena bez ceske klavesnice, nebo jde pouze o lokalizaci systemu... System bych stejne nechal v EN, cestina se proste do IT nehodi, ale maily bych rad napsal cesky...Jiří Hrma wrote:tom028: Update bude, ale oficiální cestou zřejmě bez lokalizace, psal jsem o tom zde.
Jinak jsem rad, ze soucasne modely budou pouzitelne a bude na ne i do budoucna update...
-
Ingnition
- častý přispěvatel

Lokalizace zahrnuje i českou klávesnici. To je myslím logické ne?
Takže bez lokalizace znamená bez české klávesnice.
No prave ze ne... Vem si desktopove Windows... v ciste EN verzi nemas CZ lokalizaci, ale podporu ceske klavesnice ANO. Vim to, protoze je mam...
-
Ingnition
- častý přispěvatel

Jenže Windows a Windows Phone jakožto mobilní platforma funguje trošku jinak a plést to dohromady je blbost. Je to prostě něco jiného.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
A Windows Mobile a Windows fungovali stejně? Na WM byla podpora české klávesnice od základu (v anglické lokalizaci systému). Je naivní myslet si, že ta absence má nějaký rozumně lidský důvod. Dá se z toho odvodit, že MS začalo v době vývoje WP "téct do bot" a změnil koncept systému (nebo vývojový tým) na poslední chvíli. Nicméně od té doby také není vidět nějak extra progresivní vývoj.
Tom: bohuzel i bez klavesnice, to vsechno oficialne prijde az s Mangem. Neoficialne po unlocku ale ceskou klavesnici do telefonu je mozne dostat, viz. prislusne tema tady na foru.
Dotaz z jiného soudku:
Mám telefon s WM7 (HD7). Podle informací, které jsem našel na netu je pravděpodobnější, že odemknutí telefonu pro nahrávání nové ROM a případné další úpravy, nejsou pro případné reklamační řízení problém a servisy to nijak neřeší.
Odemknu-li si telefon jen pro úpravy (instalace aplikací mimo MP a podobně), co se stane když si po vydání Manga telefon updatuji? Telefon bude v podobě HR navrácen do původního nastavení? Telefon se opět zamkne?...
Mám telefon s WM7 (HD7). Podle informací, které jsem našel na netu je pravděpodobnější, že odemknutí telefonu pro nahrávání nové ROM a případné další úpravy, nejsou pro případné reklamační řízení problém a servisy to nijak neřeší.
Odemknu-li si telefon jen pro úpravy (instalace aplikací mimo MP a podobně), co se stane když si po vydání Manga telefon updatuji? Telefon bude v podobě HR navrácen do původního nastavení? Telefon se opět zamkne?...
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
S českou klávesnicí. Ať už v systému budete mít češtinu nebo ne.Ingnition wrote:Lokalizace zahrnuje i českou klávesnici. To je myslím logické ne?Takže bez lokalizace znamená bez české klávesnice.
- skuhrovec17
- nováček

- Zařízení: ZTE Tania
Vi nekdo jak to doopravdy je s mangem? Vsude ctu jenom samy dohady a nazory... Jestli nekdo opravdu zna blizke info o vydani manga, tak se podelte, budu rad. 
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
1. zari predstavi HTC 2 nove telefony s Mangem a ocekava se obecne v zari predstaveni i dalsich stroju jinych vyrobcu. Nedivil bych se, kdyby to v zari vypustili, pro zacatek treba Mango RTM pro vyvojare, potom pres Zune a nakonec pres operatory.
- skuhrovec17
- nováček

- Zařízení: ZTE Tania
Tak jestli tomu spravne rozumim, tak mango si upgraduji nejdrive az nejak po pulce zari... To je skoda.:/
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Tady je možná odpověď na update Mango pro přístroje HTC http://wmpoweruser.com/htc-rep-claims-m ... september/