Samsung nesmí v Evropě prodávat modely Galaxy S, S II a Ace
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”
"Applův iOS vůbec a Microsoftův WP zatím nesoudím. To se s jistotou uvidí tak do dvou let" Tak kde je tam kritika na WP7? Nejak ju tam nevidim, navyse aj tvoj podpis hovori za vsetko... Btw. Ako mozem byt Apple fanatik a vidiet rudě, ked vlastnim aj Android a Symbian? ( a coskoro aj WP7 ) Popravde, uz ma nebavi citat tie flamy Android vs. iOS a WP7. Ked som takto pred rokom zacal citat SM, tak diskusie boli vacsiniu k veci a bez flamu, ale v poslednom case zacina ist uroven diskusii nejak dolu vodou.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Jistěže Applův OS vůbec. Vždyť ani za čtyři (nebo kolik) generací svých telefonů nedokázal vyrobit nějaký druh aktivní domácí obrazovky, což je u chytrého telefonu napováženou. Naopak MS přišel se svými Live Tiles hned ze začátku. Navíc v Keynotes je iPhone už od první verze "incredible" a "amazing", zatímco MS, který svůj WP vyvíjí mnohem rychleji, spíš dává najevo, že poslouchá uživatele. Samozřejmě můžeš argumentovat tím, že MS zaspal a proto teď musí být rychlý, jenže to je mi jako zákazníkovi úplně jedno. Mě zajímá výsledek, a ten mi teď po Mangu a Marketplace nabídne MS daleko rychleji než to kdy dokázal Apple.
Můj podpis je samozřejmě rýpanec: nevím jestli s tím přišel Steve nebo fanoušci, ale od té doby co vešlo ve známost, že iPhone nemá multitasking, se začalo mohutně šířit, že multitasking je špatný, protože baterka, stabilita a rychlost dostávají zabrat. Jaktože BlackBerry PlayBook je i se 100% multitaskingem rychlý, stabilní a výdrž baterie je stále dostatečná? Není bohužel jiné zdůvodnění, než že to prostě Apple technicky nezvládl anebo jednoduše cíleně neimplementoval a slepí fanoušci to potřebovali honem zdůvodnit. To je jeden z několika důvodů mého podpisu.
Fanatik můžeš být proto, že než se mě zeptáš na důvody, automaticky osočuješ z nenávisti vůči Apple, aniž bys znal mé názory či respektoval cizí potřeby. Je zajímavé, že mé pozitivní Apple názory nikdo z vás applistů nekomentuje např. pochvalou, ale jakmile vyslovím kritiku, máte hned plno síly k obviňujícím komentářům. Vaše pochvala je mi víceméně volná, jde mi o princip.
Můj podpis je samozřejmě rýpanec: nevím jestli s tím přišel Steve nebo fanoušci, ale od té doby co vešlo ve známost, že iPhone nemá multitasking, se začalo mohutně šířit, že multitasking je špatný, protože baterka, stabilita a rychlost dostávají zabrat. Jaktože BlackBerry PlayBook je i se 100% multitaskingem rychlý, stabilní a výdrž baterie je stále dostatečná? Není bohužel jiné zdůvodnění, než že to prostě Apple technicky nezvládl anebo jednoduše cíleně neimplementoval a slepí fanoušci to potřebovali honem zdůvodnit. To je jeden z několika důvodů mého podpisu.
Fanatik můžeš být proto, že než se mě zeptáš na důvody, automaticky osočuješ z nenávisti vůči Apple, aniž bys znal mé názory či respektoval cizí potřeby. Je zajímavé, že mé pozitivní Apple názory nikdo z vás applistů nekomentuje např. pochvalou, ale jakmile vyslovím kritiku, máte hned plno síly k obviňujícím komentářům. Vaše pochvala je mi víceméně volná, jde mi o princip.
-
Tom Vysoudil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xperia X1 a iPhone 4
Bisquit: Mas recht, ze jde uroven dolu. Ale ono to chce jednoduse mazat a mazat, nejlepe ihned ty hovada, co se neumi chovat a jen cili na flame...
Standa: Jenze ty strasne pausalizujes. Pises o nas uzivatelich, jako o celku a zvlaste v poslednim komentu (viz slepi fanousci). Upravil bych to na nekteri jedinci. Ja jako uzivatel iOS a stale WM, nemam tendenci nekoho urazet ci nazyvat zaslepencem a ze si sam musim neco zduvodnit viz. multitasking. Ja to beru jako holy fakt, ze to iOS nezvlada, zily mi to netrha, ale proto snad nejsem zaslepenec. Dle me ti co pouzivaji iOS jednoduse zjistili, ze i bez flashe se obejdou, ackoliv jim to drive prislo nemozne a proto to hlasaji
. Vse se meni i potreby. Tak to bylo alespon u me. Mobil beru stale jako mobil s bonusem foceni, hudby a internetu. Pokud chci pokrocile veci, tak od toho mam komfort PC, notebooku.
Jinak lide maji vseobecne tendenci vsimat si a pamatovat ty horsi a spatne veci a na dobre si nevzpominaji
klasika. Me osobne ale prijde, ze se s nastupem Androidu vyrojilo az prilis velike stadecko Vsechno-Hateru (a Apple-Hateru), co neni Androidovskeho. Flame tu byl i drive, ale od dob iOS a Androidu, uz clovek v diskusi moc hodnotnych prispevku nenajde. A nejhorsi je vubec cist ty otresne hrubky, sprosta slova, prehazovani v/w, flamy pro nic apod.
Standa: Jenze ty strasne pausalizujes. Pises o nas uzivatelich, jako o celku a zvlaste v poslednim komentu (viz slepi fanousci). Upravil bych to na nekteri jedinci. Ja jako uzivatel iOS a stale WM, nemam tendenci nekoho urazet ci nazyvat zaslepencem a ze si sam musim neco zduvodnit viz. multitasking. Ja to beru jako holy fakt, ze to iOS nezvlada, zily mi to netrha, ale proto snad nejsem zaslepenec. Dle me ti co pouzivaji iOS jednoduse zjistili, ze i bez flashe se obejdou, ackoliv jim to drive prislo nemozne a proto to hlasaji
Jinak lide maji vseobecne tendenci vsimat si a pamatovat ty horsi a spatne veci a na dobre si nevzpominaji
-
Standa
- smartmaniak

Já jsem několikrát psal, které fanoušky beru jako zaslepené (nepaušalizuju). Pokud jsi mezi zdůvodněním nenašel i své chování, pak to samozřejmě neplatí na tebe - máš tu čest být mezi střízlivými
. Dál píšu, že zaslepení jsou ti, co absenci multitaskingu musí omlouvat pomocí nesmyslů, ne ti co berou jako fakt, že to iOS nezvládá - vždyť jsi to pochopil přesně naopak, než jsem to napsal 
No přesně tak - na tvé potřeby je iPhone naprosto ideální a perfektní (a nemám problém to napsat a iP pochválit), ale to je zase názor, který fanatici neuvidí. Začnou se ozývat až se zase budu rouhat vůči jejich bohu
...
No přesně tak - na tvé potřeby je iPhone naprosto ideální a perfektní (a nemám problém to napsat a iP pochválit), ale to je zase názor, který fanatici neuvidí. Začnou se ozývat až se zase budu rouhat vůči jejich bohu
-
Tom Vysoudil
- častý přispěvatel

Je mozne, ze jsem to pochopil naopak. V tom prehrsli textu se uz ztracim 
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
OT: stejne jediny opravdovy MultiTasking umi delat pouze zeny, pouze ty zvladaji delat vice veci najednou :D chlapi jenom jednu, ale zato poradne ;) a proto mam iPhone :D (berte to jako nadsazku a na pobaveni a ne jako duvod k flamu ;) )
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

Standa: Ty asi budeš trpieť trochu paranojou, všakže?
Kde som ťa obvinil, že si nenavistný voči Apple, len som konštatoval tvoju neobjektivitu voči iOS. Že v iOS nie je aktívna obrazovka? No a čo? Už dávno nie som teenager, aby som si "vyšperkovával" hlavnú obrazovku nejakými farbičkami ( a vraj, že iPhone je telefón pre deti ).Takže ďaľší veľmi chabý argument. čo sa týka multitaskingu, tiež by ma zaujímalo, k čomu mi je aktivných 20 aplikácií, keď to potom len spomaluje chod zariadenia a pôsobí padanie OS? (aspoň u Androidu to občas bohužial tak je, ako je to u BB nemôžem posúdiť). A na záver, mňa naozaj nezaujíma, že niekedy pred x rokmi si tu na Apple napísal niečo pozitívne, v tejto diskusii to bol jasný pokus o flame z tvojej strany. Btw. Videl si už mňa zatracovať tuná nejaký OS? Jediný OS, ktorý podrobujem kritike je Symbian kvôli jeho zastaralosti a márnej snahe vývojárov adaptovať ho na dotykové zariadenia.
-- doplnění předchozího příspěvku (stř srp 31, 2011 0:32) --
@Tom Vysoudil: Pod toto sa s dovolením podpíšem aj ja
Mimochodom, mal som skoršie Android než IPhone a aj iPad ( povodne som iPhone zavrhol už v 2. výberovom kole hlavne na základe diskusií na SM), keď som však začal požívať jablkové zariadenia, tak som zistil, že bez toho Flashu sa naozaj obídem. Nikdy som ale nanapísal, ze iOS je pre mňa dokonalý systém, má tiež nejednu "muchu"
@barberry.pha : Aspoň niekto to tu berie s nadhľadom, máš u mňa plusový bod za tvoj príspevok
-- doplnění předchozího příspěvku (stř srp 31, 2011 0:32) --
@Tom Vysoudil: Pod toto sa s dovolením podpíšem aj ja
@barberry.pha : Aspoň niekto to tu berie s nadhľadom, máš u mňa plusový bod za tvoj príspevok
-
Standa
- smartmaniak

Ok, nebyla to nenávist, byla to zaujatost - obrovský rozdíl (začínáš slovíčkařit)
.
Pro tebe aktivní obrazovka znamená POUHOU změnu barviček. Já (a 99% dalších) jsem aktivní obrazovku měl vždy (WM, BlackBerry, Android, WP) pro rychlé zobrazení emailů, kalendáře, zkratek k programům a k zobrazení další spousty informací bez toho, abych musel cokoli spouštět - vždy samozřejmě podle možností daného OS. Tys dosáhl pouze úrovně změny barviček, což vysvětluje mnohé.
20 aplikací?? Na jednu stranu nejsi schopen pochopit důvod aktivních domácích obrazovek (max. barvičky
) a na druhou stranu napráskáš 20 běžících aplikací? Uvědom si, že má jít o chytrý telefon, ne o počítač. Já jsem zastánce multitaskingu, ale nikdy jsem neměl spuštěných ani 10 plně běžících aplikací, ono je třeba trošku používat rozum.
Ano, z mé strany šlo o pokus o flame - opakuju, obvinil jsi mě ze zaujatosti vůči iOS, o WP (který jsem do stejné skupiny zahrnoval taky a který spokojeně vlastním) ses stejně jako interfácek cíleně vůbec nezmínil - prostě jsem vám zranil vaše jablkové ego, a to je hřích.
Pro tebe aktivní obrazovka znamená POUHOU změnu barviček. Já (a 99% dalších) jsem aktivní obrazovku měl vždy (WM, BlackBerry, Android, WP) pro rychlé zobrazení emailů, kalendáře, zkratek k programům a k zobrazení další spousty informací bez toho, abych musel cokoli spouštět - vždy samozřejmě podle možností daného OS. Tys dosáhl pouze úrovně změny barviček, což vysvětluje mnohé.
20 aplikací?? Na jednu stranu nejsi schopen pochopit důvod aktivních domácích obrazovek (max. barvičky
Ano, z mé strany šlo o pokus o flame - opakuju, obvinil jsi mě ze zaujatosti vůči iOS, o WP (který jsem do stejné skupiny zahrnoval taky a který spokojeně vlastním) ses stejně jako interfácek cíleně vůbec nezmínil - prostě jsem vám zranil vaše jablkové ego, a to je hřích.
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

Naozaj neviem, či má vobec nejaký zmysel pokračovať s tebou v debate. Aktivnu obrazovku mi u iOS nahrazuje dolná lišta, kde mám tie najpožívanejsie aplikácie a ktoré čudujsasvete bežia aj na pozadí a informujú ma pomocou push notifikácii. A tiež mi stačí jediný klik a mám ju spustenú. Tých 20 aplikácii na pozadí bolo samozrejme myslené s nadsázkou, čo si ty samozrejme nepochopil. Tipujem ta na nejakeho "ajťáka" žijúceho si vo svojom vlastnom svete, ktorý vidí veci čo najzložitejšie a nemá absolútne predstavu o tom, aké potreby majú bežní konzumenti smartphonov. Povodne som myslel, ze s tebou bude rozumná debata, ja v mojích prvých príspevkoch, ktorými sme odštarovali tento OT nevidím jediný náznak urážania tvojej osoby, to že ty si si to tak vysvetlil, je tvoj problém. A už končím s tebou debatu, nemǎ to žiaden zmysel. PS: Ja žiadne jablkové ego nemám, na rozdiel od teba sú pre mňa smartphony stále len veľmi rýchlo pominuteľnou vecou bez ktorej sa dá v pohode žiť 
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Standa: ani se mi to vše nechce číst..., to jsou strašný blitky, co se píšeš a to že to sem píšu, jako zdrženlivý člověk už něco napovídá. Tobě naprosto unikají pojmy jako odlišná filozofie věci, jak funguje nebo "funguje" multitasking, jaké jsou potřeby jiných, že některé věci mají svůj čas v pravou chvíli, atd. atd. Tvůj řekl bych "Hulánovský" pohled na věc (černá a bílá, co není mě po gustu je šmejd) je skutečně protivný a lituji sebe a ostatních, že jsi vyprovokoval k reakcím.
biscuit84: "Ja žiadne jablkové ego nemám, na rozdiel od teba sú pre mňa smartphony stále len veľmi rýchlo pominuteľnou vecou bez ktorej sa dá v pohode žiť
" ti skoro závidím, já mám pocit, že se bez něj ráno ani....
biscuit84: "Ja žiadne jablkové ego nemám, na rozdiel od teba sú pre mňa smartphony stále len veľmi rýchlo pominuteľnou vecou bez ktorej sa dá v pohode žiť
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone
myslim ze nemusim uz nic pisat, chlapci predomnou to jasne dali najavo...ak budes mat dusevne problemy a budes chodit si ventilovat svoje nedostatky na forum, nema zmysel s tebou komunikovat...
btw, skus si precitat co mam napisane pod menom a co tam bolo predtym...iphone sa tam ani nahodou nenachadzal...a co z toho vypylva, ze umyselne klames, aby si na seba stiahol pozornost a potom sa mohol pchat do zadku najblizsiemu adminovi a ziadal ho o bany...ach a o to je to horsie ze tvoj vek je daleko vyssie nez tvoje spravanie...nerdi a komuikacia nikdy nesli dokopy...hlavne ked su este panici...
btw, skus si precitat co mam napisane pod menom a co tam bolo predtym...iphone sa tam ani nahodou nenachadzal...a co z toho vypylva, ze umyselne klames, aby si na seba stiahol pozornost a potom sa mohol pchat do zadku najblizsiemu adminovi a ziadal ho o bany...ach a o to je to horsie ze tvoj vek je daleko vyssie nez tvoje spravanie...nerdi a komuikacia nikdy nesli dokopy...hlavne ked su este panici...
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
_iNTERFACE: Aji já si pamatuju,že jsi tam měl jednu chvíli iPhone,takže nelži ty
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

uni: No už som bol na tom skoro podobne ako ty, ale v júli som bol na mesiac v Lisabone a hned 1. den pobytu mi prdlo moje DHD (iPhone som si kvoli microSiM nebral) Tak som mesiac stravil so starou N6220 c a na počudovanie prežil som to bez ujmy
Btw. To DHD mám doteraz v servise.
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone
takze dalsi bojovnik za flame...ano mal som ako moj prvy smartphone, tri roky dozadu...takze preco necitas a zamerne vynechavas co som pisal?GreenArrow wrote:_iNTERFACE: Aji já si pamatuju,že jsi tam měl jednu chvíli iPhone,takže nelži ty
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Kdyby jsi neobviňoval Stnadu ze lži tak je mi věta"...iphone sa tam ani nahodou nenachadzal... " úplně jedno,nejsem bojovník za flame
-
Standa
- smartmaniak

Hošíci pomalu s těmi kameny a popořádku, na všechny se dostane...
. Promiň, ale ty přece nemůžeš pochopit výhody aktivního řešení, pokud jsi dospěl pouze k nastavení barviček. Potvrzují to i tvá vlastní slova, že aktivní řešení je pro teenagery. Kdybych uměl jen změnit vzhled, taky bych si to nejspíš myslel.
Nevím, na co reaguješ s časem v pravou chvíli. Pokud na má slova rychlosti vývoje, tak za tím si bohužel jako zákazník stojím. I přes několikaleté zpoždění mi WP přinese většinu toho co chci dříve než iOS. A i když nepočítám software: Chci velký displej? Hw klávku? Jiný vzhled dle vkusu? WP mi toto všechno dá. iPhone? Ani po čtyřech letech nic. Jedna placka s malým displejem. A pozor, tohle si přečtěte všichni tři min. 2x: i přesto chápu, že iPhone vyhovuje potřebám většiny.
. To je dost závažné tvrzení. Ani ne tak vůči mě, jako vůči Smartmanii. A to ne poprvé - už dřív jsi toto fórum obviňoval z cenzury. Můžeš obojí nějak dokázat? Pokud máš tento pocit oprávněný, neměl by sis zachovat sebeúctu a odejít odsud? Protože pokud zůstáváš, uznáváš tím jen svou vinu.
Však já nikde nepíšu že ti nemůže stačit iPhonovské řešení, takže mi ho tu nemusíš vysvětlovatbiscuit84 wrote:Aktivnu obrazovku mi u iOS nahrazuje dolná lišta, kde mám tie najpožívanejsie aplikácie a ktoré čudujsasvete bežia aj na pozadí a informujú ma pomocou push notifikácii.
Ano, tvých 20 aplikací byla nadsázka. Jenže kdybys zmínil realitu (4-5 aplikací), je náhle celý tvůj argument o zpomalování lživý (vlastní zkušenost se Streakem). Takže bez té "nadsázky" bys neměl protiargument...biscuit84 wrote:Tých 20 aplikácii na pozadí bolo samozrejme myslené s nadsázkou, čo si ty samozrejme nepochopil.
Opět - nikde nepíšu že mě urážíš. Psal jsi o mé zaujatosti (mám ti tu tvou větu ocitovat?), kterou jsem v tom případě chtěl vysvětlit. Naopak ty mé potřeby pasuješ na úroveň teenagera a píšeš o mě jako o "ajťákovi". Kde já píšu podobným způsobem o tobě?biscuit84 wrote:ja v mojích prvých príspevkoch, ktorými sme odštarovali tento OT nevidím jediný náznak urážania tvojej osoby, to že ty si si to tak vysvetlil, je tvoj problém.
Neuniká mi nic. Myslím, že ve fóru lze najít mé příspěvky - budeš překvapen, kolikrát jsem u iPhonu pozitivně vyzdvihoval jeho přesné zacílení pro svou uživatelskou skupinu. Naopak lze najít spoustu příspěvků, kde je pro tebe špatné téměř vše, co jde jinou cestou než iPhone. Nebudu se s tebou o tom hádat, najít si to může každý.uni wrote:Tobě naprosto unikají pojmy jako odlišná filozofie věci, jak funguje nebo "funguje" multitasking, jaké jsou potřeby jiných, že některé věci mají svůj čas v pravou chvíli, atd. atd. Tvůj řekl bych "Hulánovský" pohled na věc (černá a bílá, co není mě po gustu je šmejd)...
Nevím, na co reaguješ s časem v pravou chvíli. Pokud na má slova rychlosti vývoje, tak za tím si bohužel jako zákazník stojím. I přes několikaleté zpoždění mi WP přinese většinu toho co chci dříve než iOS. A i když nepočítám software: Chci velký displej? Hw klávku? Jiný vzhled dle vkusu? WP mi toto všechno dá. iPhone? Ani po čtyřech letech nic. Jedna placka s malým displejem. A pozor, tohle si přečtěte všichni tři min. 2x: i přesto chápu, že iPhone vyhovuje potřebám většiny.
Ten věčně nazlobený poberta_iNTERFACE wrote:...aby si na seba stiahol pozornost a potom sa mohol pchat do zadku najblizsiemu adminovi a ziadal ho o bany...
-
Tom Vysoudil
- častý přispěvatel

Muzu to rozseknout? Standa je jiny, vy jste jini a kazdy z vas ma odlisny pohled na vec. Neni treba se nazvajem urazet.
Hlavne se vam nekterym divim, ze reagujete na obcasne rypance nekterych. Treba Jirka a jeho WP7
. Ma na to svuj nazor, hromada flamu kolem toho a co z toho, nic. Ja si to v klidu prectu, ano obcas me to z klidu vyrusi, kdyz me nekdo nazve idiotem, poje...ncem jen proto, ze pouzivam Apple vyrobky.
Kdyz nejde o zivot, jde o h.... a nevidim duvod se rozcilovat, kdyz nekdo urazi nejaky OS, vzdyt je to smutne. Proc bojovat za vlajky spolecnosti, ktere nas maji na salamu a jde jim jen o nase prachy.
Hlavne se vam nekterym divim, ze reagujete na obcasne rypance nekterych. Treba Jirka a jeho WP7
Kdyz nejde o zivot, jde o h.... a nevidim duvod se rozcilovat, kdyz nekdo urazi nejaky OS, vzdyt je to smutne. Proc bojovat za vlajky spolecnosti, ktere nas maji na salamu a jde jim jen o nase prachy.
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Standa: stale trepes chujovina. Uhlopricka, klavka, fotak, apod.... neni veci OS ale vyrobce zarizeni. Napr. iOS samozrejme nema pproblem s HW klavesnici (viz BT/dock con. klavesnice) nebo rozlisenim (HVGA, retina, iPad), ale proste vyrobce zarizeni Apple nevyrabi model s HW klavesnici. Tecka. Co to ma spolecneho s OS nebo pojemem "smart" fakt netusim.
A vyrazem "v pravou chvili v pravem case" mam na mysli napr. u multitaskingu dostatek RAM pro chod vice aplikaci, multijadra, jejich vykon, vyzralost platformy, atd. "Multitasking" napr. u S60 byl super, nez jsi zjistil, ze pri prehravani hudby nemas vykon, pri web prohlizeci pamet, tahle aplikace as tim nepocitala....
A vyrazem "v pravou chvili v pravem case" mam na mysli napr. u multitaskingu dostatek RAM pro chod vice aplikaci, multijadra, jejich vykon, vyzralost platformy, atd. "Multitasking" napr. u S60 byl super, nez jsi zjistil, ze pri prehravani hudby nemas vykon, pri web prohlizeci pamet, tahle aplikace as tim nepocitala....
-
Standa
- smartmaniak

A víš uníku proč jsem napsal "A i když nepočítám software:"? Protože jsem tím chtěl naznačit, že odcházím od tématu software k tématu hardware
. A jelikož Apple je tak nějak jediným dodavatelem hardware ke svému software, musím to holt brát v potaz při výběru telefonu (což u WP nemusím). Byla to od tebe hodně hloupá námitka nebo jsi druhý, u koho jsem nepochopil "nadsázku"? 
No pokud u multitaskingu argumentuješ snad nejhorším OS za posledních 6 (a snad víc) let, tak se nediv, že je tvá zkušenost tak špatná. Pokud vezmu já svou zkušenost se systémy WM (to mi jeho schopnosti a výkon tehdejší S60-tkáři záviděli hodně), BlackBerry a Android, můžu se odpůrcům MT usmívat
.
No pokud u multitaskingu argumentuješ snad nejhorším OS za posledních 6 (a snad víc) let, tak se nediv, že je tvá zkušenost tak špatná. Pokud vezmu já svou zkušenost se systémy WM (to mi jeho schopnosti a výkon tehdejší S60-tkáři záviděli hodně), BlackBerry a Android, můžu se odpůrcům MT usmívat
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

Ja už len 1 poznámku: Mango aktualizácia ešte nebola uskutočnená a zatiaľ sa ani nevie presný dátum, takže tvrdenie, že WP7 ti prinesie väčinu toho, čo iOS oveľa skôr zatiaľ stále neplatí. Ak bude mať Mango update podobné problémy, ako mal NoDo, tak to užívateľom WP7 vôbec nezávidím. WP7 sa funkčnosťou iOS zatiaľ stále nevyrovná, to je proste fakt. A neverím, že iOS zaspí na vavrínoch, myslím, že okrem už predstavných vylepšení prinesie ešte zopár prekvapení. Ešte k tomu MT, iP 2G a 3G nedisponovali zrovna našlapaným HW, preto sa nemožnosti multitaskingu v týchto zariadeniach nečudujem. WP7 má práveže už od začiatku veľmi solídny HW základ.