Zdroj: Engadget

Řešme tady taky to,že se jaksi očekává od nějaké společnosti mobil,který si říká high end,nebo vlajková loď a který to u HTC vlastně je? EVO 3D,Sensation nebo Holiday?Lucifero wrote:jeee no to mi tady chybělo.
Doufám že ta nuda není zas a opět ke vzhledu přístroje. Protože to bych musel napsat toto:
Co kdyby jste místo kritizování vzali do ruky tužky a papíry a pokusili se navrhnout sami design přístroje, s tím aby byla konstrukce tuhá, vlezlo se do ní vše od desky přístroje, přes čočku fotoaparátu, baterii, funkční tlačítka, konektory USB a jack až po displej. Potom ještě řešte tu originalitu a pozor aby to nebylo podobné výrobkům od jablka (to by vás mohli zažalovat) nakonec vemte v potaz to aby to šlo vyrobit, šlo se v servise dostat ke všem dílům, dejte pozor aby nic nestínilo anténám pro signál a pro wi-fi, bylo pokud možno z recyklovatelného a dostupného materiálu a nebyla výroba příliš drahá, protože kdyby jste zvedli cenu přístroje někde na foru by vás za to někteří lidi kritizovali a odrazovali ostatní od koupě. Pak udělejte 3 další kusy, tak aby se nepodobaly a teprve potom můžete kritizovat práci HTC
Já osobně bych nechtěl vyvíjet nový vzhled přístroje, protože pokud musíte 3x do roka navrhnou stále dokola něco nového a jedinečného, když vás limitují takové prvky jaké ve vzhledu komunikátoru jsou, tak je to docela nadlidský úkol.
Pro evropský trh bude přístroj vypadat jinak. A pokud bych si vybíral přístroj podle designu a ne podle toho co má uvnitř, jak je odolný, spolehlivý, odladěný a jak se mi s ním bude pracovat, tak to bych musel být technicky negramotný.
sorry ale řešme technické věci a ne nudný design. Myslím že 4,5" qHD displej na HTC mašinkách, nuda rozhodně nebude![]()

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest